Bola som dievča, ktoré stratilo to najcennejšie a to lásku a to nie len raz. Sklamania boli čoraz častejšie a čím ďalej tým viac boleli. No jedno bolelo o to viac. Zaľúbila som sa do kamoša cez net. Zo začiatku to bola prekrásna rozpráva ale potom sa to začalo sypať ako domček z kariet. Začal milovať viac alkohol a marišku ako mňa. Musela som to skončiť, pretože som sa nedokázala tak trápiť. Začínalo leto takže som si povedala, že nič nie je stratené. Lenže už vtedy som sa strácala.... spoznala som Mareka. Chalan zo susednej dediny, postavou ale i srdcom obor dal by aj posledné len aby pomohol ľuďom. Len škoda, že sa do mňa platonicky nezaľúbil ako ja do neho. No nestrácala som ešte nádej. Bola chata, ktorá sa konala na moje a kamarátkine meniny. Pozvala som ho aj keď som vedela, že mi jeho láska nepatrí. Bola som utrápená. Namiesto zabávania som preplakala takmer celý večer. Bola som stratená, nahnevaná na celý svet.
Aj on aj ja sme boli strašne opití. CHcela som nech sa ide dovnútra vyspať, ale nie on bol tvrdohlavý a šiel do auta. Bála som sa o neho tak som rýchlo išla vybrať z auta kľúče. Ďalej s nervami som prežívala večer až kým....
Kým neprišiel niekto, kto mi zmenil môj život k lepšiemu, ale to som ešte netušila. Pozdejšie v noci prišla kamarátka s frajerom a ešte dvomi kamošmi Andrejom a Majom. V tom momente som urobila strašný trapas. Kedže som bola ešte opitá myslela som si, že Majo je kamoškin frajer. Majo mal predtým dlhé vlasy a teraz bol zrazu ostrihaný. Bol to strašný trapas ale do dneska sa na tom smejem. Nadránom keď už aj Marek išiel domov sme sa pobrali iba spať. Vtedy ma Majo požiadal nech si k nemu ľahnem. Súhlasila som, ale išla som sa ešte napiť. Ale potom zabil strašnú vetu :
,, Janka nejdeme trtkať?"- ja som to len nejak prepočula a hovorím: ,, Majko nemôžem som strašne unavená.
Každý z kamošov sa smial len my sme boli červení ako chilli papričky. Po čase zase nasledovala tá istá otázka. A ja, že hodinku.
Nejak sme zaspali. Ráno ked sme sa zobudili, kamoška Dida zahlásila namiesto dobréh rána: ,,TRTKALI STE? "
Strašne sme sa smiali.
O 2 dni sme sa s Majom znova stretli. Chcel sa so mnou osamote rozprávať. Ospravedlnil sa mi za tie reči na predchádzajúcej chate. Zrazu som v ňom našla oporu a niečo čo mi celý život chýbalo. Vyrozprávali sme si všetky problémynavzájom a potom nastálo ticho, keď ho zrazu prerušila Majkova otázka:
Chceš so mnou chodiť?"
,, Rada by som to skúsila."
,, Ale ber to ako voľný vzťah."

Až 2 dni trval náš voľný vzťah.. Nie nerozišli sme sa, ale zaľúbili sme sa a naša láska stále rastie a trvá až doteraz. A dnes sa ma spýtal tú otázku ktoru chce každý počuť:
,,Vezmeš si ma? "
Ale to už bude iný príbeh

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár