Moju vojenskú kariéru som vám zatiaľ prísne tajil, ale nedá mi nenapísať hlásenie z mojej poslednej misie. Misia s krycím názvom „Sanatórium“ bola tajná, takže nikomu ani muk! A čítať POTICHU!!!

Cieľom misie bolo TOTO miesto – chcel som získať informácie o základni nepriateľa, zdokumentovať územie a možno ukradnúť nejaké zbrane. Už cesta tam prebiehala v ťažkých podmienkach. Sledovali ma tajní agenti prezlečení za psov, a musel som sa brodiť v blate. Počasie však stálo na mojej strane, v hustej hmle som sa splýval s okolím. Prvý neúspech prišiel po príchode na územie. Ako vidieť na tejto fotografii, čakal ma nebezpečný plot s ostnatým drôtom a za plotom vojaci nepriateľa. Ja som sa však nevzdal, skúsil som to z opačnej strany, avšak opäť ma čakalo len oplotenie. Moja pevná vôla mi nedovolila vrátiť sa na domácu základňu – vypracoval som plán, ako sa dostať na nepriateľské územie cez hlavný vstup. Ten plán znel takto:

Chcel som sa splynúť s obyvateľmi ústavu, tak som predstieral, že ma bolí noha. Kríval som smerom k rampe. Bol som pripravený aj na to najhoršie – že si ma nepriateľ všimne. V tom prípade by som si oprášil svoju japončinu a tváril by som sa ako japonský turista. V momente, ako som prešiel cez rampu, stalo sa to najhoršie. Z ničoho nič sa predo mnou objavil vojak nepriateľa s krycím menom FúzatýUjo. V šoku som zabudol na svoj plán s japonským turistom, náš rozhovor teda vyzeral takto:

FúzatýUjo: „Čo tu chceš?“
Ja: „Len sa tu prechádzam“ ( Dosť veľká blbosť, že? Ktorý normálny človek sa vyberie na prechádzku k liečebnému ústavu? A ešte v takom počasí… )
FúzatýUjo: „Tak sa buď ohlás na návštevu, alebo vypadni! Toto nie je promenáda, ale súkromný pozemok.“

Na moment mi napadlo, že sa ohlásim na návštevu k nejakému vymyslenému bratovi, no pri pohľade na drsnú tvár FúzatéhoUja ma tento nápad rýchlo prešiel. Pri odchode som ešte uvidel niečo NEUVERITEĽNÉ – ženu s kočíkom na nepriateľskom území! Jej sa to podarilo! No ja som sa smutne vrátil na základňu s vedomím, že som zlyhal. Možno nabudúce!

Misia neúspešná.

 Blog
Komentuj
 fotka
gothicpoethic  30. 12. 2009 14:15
Strhujúce.
 fotka
jaro1991  30. 12. 2009 14:35
je to neuveritelne, ako vies naprklad sanatorium krasne sparodizovat... super
 fotka
qirqi  30. 12. 2009 14:43
urvalo ma !
 fotka
pettulqa  30. 12. 2009 16:45
budúca misia sa ti určite podarí hlavne, keď zbadáš nepriateľa nezabudni na ten plán s japonským turistom!!
 fotka
curamdomesnehovina  31. 12. 2009 13:03
ak chces ponukam ti moje schopnosti neviditelnosti a mozem ta naucit este par trikov...som z nadacie PONOZKA a mam na starosti cvicenie najlepsich z najlepsich...zastav sa u mna niekedy a nabuduce ta tvrda tvar uja neodradi a ani nezabudnes svoju japonsku zastierku



caka ta tvoj....zachod?



nie nie..ja
Napíš svoj komentár