Ráno som ledva rozlepila svoje rozospate oči .
Spod vankúša som vytiahla mobil ktorý mi kúpil ešte keď bolo všetko medzi nami vporiadku.
Len trištvrte na šesť . Prečo som sa zobudila tak skoro , žeby má naozaj prepadli výčitky svedomia ?
Predsa to bola len jedna noc .(obhajovalo ma moje ego a ja som nemala dvôvod mu oponovať ) on ma podviedol už x krát . Po toľkých rokoch som to už ani nepočitala už sa ani nesnažil skryť predomnou že ma podvádza .
Prestal byť po nevernich nociach milý . Asi sa mu to zdalo už zbytočne , aj tak vedel že ho neopustim. Vedel , že ja budem vždy pri ňom. Svoj šarm zľahka zneužíval. Žiadna žena nebola schopná mu odolať . Ak som mu dnes nedala ja , zajtra mu dá ďalšia .
Bol večný chlapec. Často nedodržal to , čo sľúbil. Bol obyčajný egoista ktorého som milovala. Vedela som , že tomu susedovi odvedla sa veľmi pacim. On bol milý a neviliecitelny romantik svojou láskou by ma zahŕňal každy deň.
Prečo som len ja taká hlúpa a nechávam sa ničiť tým šarmantným mužom s hustymi hnedými vlasmi a jemnymi vraskami pri tých bledohnedych očiach v ktorých tak často bola vidieť iskrička chlapcenskeho šibalstva
On výčitky svedomia nemá už dávno ale ja viem , že nie som ako on . A on vie , že ja budem vždy tá poslušná a keď sa zobudí po prehyrenej noci , ráno ho budú na stole čakať raňajky a čerstvá káva.
Idem sa obliecť aby som nesklamala jeho očakávania ...

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár