Všetko sa začalo kaziť už ráno keď som zaspal a len tak tak som stihol autobus. Do školy som prišiel až po zvonení tak som sa ponáhľal do triedy. Nanešťastie profák prišiel hneď za mnou a tak som si nestihol ani nič zopakovať a keď sa ma potom niečo pýtal nemal som ani šajnu o čom točí.

Na ďalšej hodine sme písali písomku. Aspoň že matikárka sa zľutovala a dala úplne primitívne príklady ktoré sme mali skoro všetci dobre až na jedného ktorý to všetko pokazil.

Nasledovala elektronika a profák sa tiež rozhodol že nám dá písomku na ktorú sa skoro nikto neučil. Mali sme kresliť nejaké grafy o ktorých som nemal ani šajnu. Dúfam že to nebude horšie ako 3 bo ma fotrovci zderú z kože.

Ďalšia v poradí bola anglina na ktorej som si trocha pospal a pripravil sa na ďalšiu písomku ktorá ma čakala cez obednú prestávku.

Cez prestávku som písal druhú písomku z matiky ktorú som úplne pokašlal.
Nevadí ešte to stihnem opraviť, aspoň dúfam.

Fyzika bola viac-menej druhá oddychová hodina na ktorej sme so spolužiakom hrali piškvorky a zvyšok hodiny sme prespali.

Posledná hodina bola literatúra na ktorej sme len písali poznámky. To bola asi najlepšia hodina z celého dňa.

Po nej sme išli so spolužiakom do telocvične na tenisový krúžok. Tak už prídeme tam a ideme za profákom že sme si prišli zahrať. Ten nám povedal že sme mu to mali prísť povedať skôr a poslal nás domov že teraz si prišli chalani zahrať basketbal. To ma už úplne dorazilo.

Ponáhľal som sa na autobus ktorý mi zas skoro ušiel. Cestou domov som sa zastavil u babky kde som sa posilnil a pokračoval som v ceste domov. Doma som hneď padol do postele a hodinku som si pospal. Potom som už len sedel pri počítači do polnoci kým som nezačal zaspávať na stoličke.

Aspoň že dnešný deň bol celkom fajn bo keby bol ako ten včerajší tak si hodím slučku.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  15. 5. 2011 03:00
...a nic sa mu nestalo
Napíš svoj komentár