Na pokeci si píšem s jedným chalanom Lukašom je to spolužiak mojho bývaleho čo som sa dozvedela až neskvôr. Vždy sme si take blbé veci písavali tipu ahoj ako sa maš? a čo robiš a to stále dookola vtedy som si povedala že ho chcem možno urobim byvalemu nervy a tak dalej.

Lenže s jeho strany vôbec nič len mi odpisal a bolo to všetko. Jeden deň som sa ho spýtala že kto sa mu páči a on stále že to je tajne lebo tu babu poznam veľmi dobre ako nikdy nikoho nevedela som čo si mam o tom mysľieť.
Každa kamoška mi hovorila si to ty.No ja som jeho foto tváre nevidela iba zo zadu a to mi nepomahalo začala som si ho predstavovať v mojej fantazii bol krásny chalan a stále som mala taký pocit.Jedno ráno som išla k doktorke brala mi krv a ked som prišla pri školu kamošky som sa spýtala či nebehne so mnou do MDBurgeru a povedala, ano.
Tak sme tam šli jeden pekný chalan si tam akurát kupoval Hamburger. Stále sa na mňa čudne pozeral.
Ked som sa prihlasila na pokec mala som od Lukáša poštu že dnes v MDBurgeri stál vedľa mňa išla som sa od toho zblázniť.Páči sa mi a podľa všetkemu aj ja jemu len ako hovori on povie mi všetko až ked bude na to vhodna chvíla a tešim sa na to lebo ho Lúbim.

 Blog
Komentuj
 fotka
marcyelka  25. 1. 2008 20:11
jejuuuus to je cool, len zas take ze ked ho poznas vdaka "kecu" hm... ktovie co to bude..

Ale aj mna lubis ze jo?
Napíš svoj komentár