Bolo raz jedno malinke mestečko,Ktore sa volalo Poor.Ležalo niekde v Anglicku.Žili v ňom veľmi chudobný ludia,ktorý nepoznali čo je to bohatstvo až na jedneho ktorý mal všetky obchody v tom mestečku.Len že to nebolo hocijake mestečko ludia tam pracovali 24 hodin denne aby vždy na sviatky mali začo kupit darčeky svojim blizkym.
Pretože tam boli obchody zatvorene celu jar,cele leto,celu jesen a v zime vždy otvorili čiže ludia si museli oblečenie a hračky kupovať,
len an Vianoce.
Ale zase aby ste si nemysleli, že oni vôbec nejedly.Jedly ale len chlieb a džem, ktory si sami robili pretože oni si pestovali ovocie a zeleninu.No chlieb a džem jedavali kazdy deň na ranajky,obed a na veceru.

Oni tam nevedeli čo su to značkove oblečenia iba zo second-handu, ktory vždy davali bohatemu starostovi on bol strašne lakomi.Ani si neviete predstavit ako mali tie deti radost ked dostali darčeky!
Bolo im jedno čo to bolo či či drevena kačička na kolieskach alebo drevene autičko to bolo jedno hlavne že niečo mali.Najhlavnejšie bolo že tam ludia poznali lasku a nepoznali nenavist a zavist to bolo to najkrajšie oni si tam pomahali ked niečo niekto potreboval.
A neotočili sa druhemu chrbtom.Ludia sa tam vedeli dobre zabavit vzdy pri ohniku tancovali a najlepsie bolo to ze deti tam nechodili do skoly ale vedeli všetci pisat a čitat.

 Blog
Komentuj
 fotka
juliq  1. 12. 2007 19:03
Peknee, mohlo to byt obsiahlejsie a dlhsie, chybajuu ti tam nejakee tie ciarky, rOchu gramatickych chyb ale myslienka je velmi pekna
 fotka
denusiq  1. 12. 2007 21:42
jeeeeeeeeej krasne mesteckooo
Napíš svoj komentár