Takže je to chalan a vola sa Jurko je najkajší zo školy skoro každá baba ho chce, ale on ich nie zalubila som sa do ňho aj ja ako každá baba so školy no čo nahoda nechcela aj moja najlepšia kamaratka nikdy som jej nepovedala, že sa mi on pači a asi preto že to netušila tak sa aj ona do ňho zalubila ked som sa to dozvedela išli mi presknut nervy ale šak čo sa budem rozčulovať ved aj tak ma on nechce no raz ked som sa tak s mojou Naj kamoškou prechadzala pristavil sa pri nás povedal nam:

Ahojte ako sa mate? a mi mu na to roztrasene sme povedali ddddassssa a on sa spytal tym najkrajšim hlasom čo sa vam deje a mi na to že vobec nič len tažka pisonka no nebolo to tak ale on tomu uveril začali sme sa s kamoškou stipat ci to je pravda a on sa na nas pozeral jak na niejake šialene baby no sak sa ani nečudujem ked to tak vizeralo.No od tej chvile nás začal stále zdraviť ostatne baby len ticho zavideli,ale ved nemali ani čo iba pozdrav a niekedy rozpravanie na chodbe ale pre mňa to bolo niečo užasne nikto by ani neveril ake krasne ked sa tak pozreli tym jeho nevinnym pohladom och nadhera.Zostali sme super kamarati ale nič viac no škoda velka.

Až raz mi povedal že sa zamiloval no ked mi povedal do koho bolo to srašne prekvapenie povedal to takto:Zamiloval som sa do teba,ale aj do tvojej kamošky.Vtedy som sa ho spytala ja prosim? ako do obidvoch? to sa aj da? a on na to že ano da:.Bola som s toho velmi šokovana a ked sa to dozvedela moja kamoska hned s nim chcela ona chodit pretože ako mi ona povedala ved ty si do nho neni pritom opak bol celkom iny lubkala som ho.Povedala som mu ved začni chodit s nou ja som aj tak do teba neni zamilovana no on na to že to je škoda lebo ja som chcel teba velka škoda.Šla som domov.Zrazu prišla komoška pre mňa von že či nejdem a ja že ano jasne aspon ho neuvidim.No na moje prekvapenie bol s nou držali sa zaruky a bozkavali to bolo pre mňa hrozne ked som ich tak videla.

Jeden den on zobral von jeho Naj kamosa ten bol ešte krajši než Jurko a on sa do mna zamiloval a ja som zabudla na Jura a tiež som sa do nho zamilovala šla som prasknut od štastia bol užasny no po pol roku sme to ukončili pretože sa musel odstahovat Bolo to smutne ale už som sa s tym zmierila Dakujem za prečitanie

 Blog
Komentuj
 fotka
fremo  28. 11. 2007 20:01
Jaký happyend . Len vidím, že táto vaša láska je iná ako u dospelých, keď ste sa len tak rozišli zato, že sa sťahoval niekto (či už ty alebo on). No na takú lásku máš ešte čas.
 fotka
36natusik36  28. 11. 2007 20:48
Fremo-Dakujem oci
 fotka
denusiq  28. 11. 2007 21:00
heh dobre zamotaneee ale super koniec
 fotka
36natusik36  28. 11. 2007 21:01
denusiq-stes dostat?? ty si zamotana
 fotka
s.i.m.a.  28. 11. 2007 21:08
nemam slov,,,,,,,
 fotka
flaska  28. 11. 2007 23:28
nom,,,
Napíš svoj komentár