"Preboha:oo Laura kto to bol ?" ten chalan sa mi riadne zapáčil.
"Alee to len Marek. Možno sa ti zdá pekný, ale to je na ňom asi to jedine pozitívne. Je to len idiot. Najkrajší chlapec z celej školy každá ho chce. Je o ročník vyššie. Moc ho nepoznám, ale radím ti aby si si sním nezačínala. Pre tvoje dobro. Uvidíš nieje tu jediný pekný chalan."
A moja nálada bola fuč. S Paťom to bolo tiež také. Všetci chlapci su rovnaký. A tie baby. Keď je pekný tak..kašlem na to, nejdem sa tým zaoberať. Sústredim sa na anglinu. Deň ubehol ešte rýchlejšie ako včera. V triede sa už s každým kamarátim, pripadá mi to akokeby som tu chodila večnosť. Dnes mám isť domov zasa s Lukášam. Už ma čaká. To je cute.
"Ahoj,ako dlho už čakáš ?"
"Nie dlho len asi 5minút," usmial sa.
"Sorry," povedala som a išli sme domov. Ako včera bavili sme sa o hlúpostiach. Zrazu na neho niekto zakričal. Obydvaja sme sa otočili a na moje prekvapenie išiel za nami Marek.
"Ahoj starý, ideš domov ?" nejak si ma nevšímol.
"Hej, idem tuto s Nat," až teraz sa pozrel na mňa. Usmiala som sa.
"Ahoj Naty, ty si tu nová že ?" možno bol idiot ale ten jeho úsmev.
"Ahoj, no hej no."
"Ehm, ja som Marek, presťahovali ste sa sem ?"
"Hej," až potom som si uvedomila že tam stojíme všetci traja ako idioti. Asi som nebola jediná ktorá si to všimla, pretože Marek zamrmlal že či už nebude fajn isť tam sme sa všetci pohli. Zrazu Lukášovi zazvonil mobil:
"Ehm, mami ? Idem domov. Teraz ? Niee. Jaj. Ok, tam ťa idem čakať. Paa". Dovolal. "Fakt sorry ale potrebujem ísť niekde s mamou takže vás nechám. Čaute." Ach on to myslí vážne ? Ja mam isť sama domov z Marekom ? Zakričala som za ním ešte čau a šli sme.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár