-"Ehm, kde to vlastne bývaš ?" prerušil to trápne ticho Marek.
-"Tak tu niekde neďaleko," odpovedala som pobavene.
-"Jaj. Tak to je super no," smial sa.
Prečo sa práve pri ňom musím správať ako idiot ?
-"Čo robíš zajtra večer ?"
-"Fuu tak keďže tu ešte nič a nikoho nepoznám tak sedím doma," smiala som sa.
-"Jeden kamoš robí párty tak ak chceš kľudne dôjdi," napísal mi na papier adresu aj kedy sa začína.
-"Tak uvidím," usmiala som sa a už som rozmýšľala čo si oblečiem. Alee nie.Je fajn že ma tam pozval ale určite tam nepôjdem. Nemôžem tam ísť. Bojím sa tam ísť. Neviem, možno nieje pravda to čo mi vravela Laura ale zase..je pravda že je pekný, asi najkrajší chalan z ktorých som zatiaľ videla.Zajtra sa opýtam Lauri a uvidím. Doma ako vždy, nuda, mama sa ma len spýtala ako bolo v škole.Ráno som zaspala, takže som sa maľovala v električke. Jedna babka na mňa pozerala ale inak to bolo v pohode. Prvú hodinu som nejako prežila a cez prestávku som letela s Laurou na záchod prebrať včerajšok. Všetko som jej povedala.
-"Hmm, tak ja neviem. Marek nepozyváva len tak hocikoho na párty. A veď to je u Paťa. Ten chalan je môj super kamarát a budem tam aj ja. Tak teraz už poď."
-"Ja vážne neviem.Veď ani nikoho ešte nepoznám a.."
-"Naty kedy sa chceš s každým zoznámiť keď nie teraz ? Nemôžeš to stále odkladať." Vlastne mala pravdu. Fajn okej pôjdem tam. Laura sa usmiala a odišli sme do triedy. Dnes po škole som ešte mala ísť k Laure. Pred školou nás však zastavil Marek.
-"Ahoj, tak prídeš dnes ?" usmieval sa na mňa tým jeho čarovným úsmevom. Pozerala som na neho s otvorenými ústami a nedokázala som nič povedať.
-"Hej jasné príde," odpovedala za mňa Laura. Za to jej budem do smrti vďačná.
-"Ideš aj ty že ?" na Lauru sa však usmial inak. Nebol to falošný úsmev ale taký obyčajný, nič s neho nevyžarovalo.
-Hej idem," usmiala sa, pozdravili sme a išli sme. U Lauri nikto nebol doma. Mali pekný veľký byt. Zistila som že má jedného staršieho brata. Jej šatník bol obrovský. Otvorila ho a začala si niečo vyberať. Ja som si sadla na posteľ a začala čítať nejaký časopis.
-"No len mi povedz ako je to medzi tebou a tým Paťom," začervenala sa.
-"Normálne, čo by medzi nami malo byť ?" prekvapene som na ňu pozrela.
-"Fajn okej. Tak ľúbim ho už jeden rok ale sme len kámoši to je všetko." povedala sklamane.
-"Nikdy ta nikde nepozval ?"
-"Pozval, ale nikdy sme neboli sami."
-"Hmm, tak niečo stým porobíme," usmiala som sa.
Začala som Laure prečesávať vlasy. Vybrala som jej pekné modré šaty a nakoniec ju aj namaľovala a učesala. Za odmenu mi Laura požičala jej biele šaty. Dorobila som si ešte make up a mohli sme ísť. Pripravovanie nám trvalo 4hodiny.Konečne sme tam došli. Fúúha tak tu to teda poriadne žilo.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár