Volám sa Natália. Mám 17,som brunetka s hnedými očami, milujem šport a zvieratá. A tiež Mareka^^. Ale viac v príbehu.

Všetko sa to začalo tým že sme sa presťahovali. Tým sa pre mňa skončil môj užastný,dedinský život.Ja, dievča z dediny som sa mala sťahovať do takého veľkého mesta ako sú Košice. Len tak nechať všetkých svojich kamarátov,chalana Paťa (už nám to moc neklapalo), náš dom a odísť do bytovky. Koho by to neštvalo ? Nenávidela som svojich rodičov. Bála som sa aj nového nástupu do školy. Ten už bol bohužial zajtra. Čo si pomyslia tí spolužiaci ked im uprostred školského roka príde do triedy nové dievča ? Ani psa nebudem mohla mať. Snáď sa presťahujeme do nejakého domu. V KE som mala jednu kamošku s ktorou som sa spoznala cez net. Sľúbila, že ma zoznámi s jej kámošmi, ale moc som jej to neverila. Ráno som vstala dosť nervózna. Nič som nezjedla. Obdivolala som svojho brata Matúša ktorý to zvládol s úsmevom na perách. Ani sa mu nečudujem. Má 12 a vkuse len točí o nejakej novej šanci či príležitosti či o čom. Kedže to bol môj prvý deň v novej škole, dala som si záležat na svojom vzhľade a už včera som 3 hodiny strávila pred zrkadlom a skúšala všelijaké kombinácie. Keďže bol február vybrala som si ešte zimný, jednoduchý,coolový outfit. Bola som so sebou spokojná. Ráno som sa ešte mala zastavit v kabinete pri mojej novej triednej. Volala sa Kukučková. Na prvý pohľad pôsobila celkom milo. Spýtala sa nejaké údaje a potom išla so mnou na hodinu. Taký stres som snáď ešte nemala. Ked som vošla do triedy všetci hneď stíchli a čumeli na mňa. Ja som ako idiot pozerala do zeme. Kukučková ma predstavila a poslala sadnúť k nejakému dievčaťu. Všetky oči boli na mne a v tej chvíli som sa cítila strašne trápne. Dievča milo pozdravilo,usmiala sa a povedala že sa volá Laura.
-"Ja som Naty, teší ma."
Mala blond vlasy, modré oči a pôsobila v pohode. Možno podľa výzoru trošku namyslene, ale zatiaľ mi tak neprišla. Cítila som, že som si našla kamarátku. Poobzerala som sa po triede. Namyslené ale aj celkom v pohode baby. Pekných chalanov bolo ako maku, ale nijaký ma nejako nezaujal. Zrazu som len zacítila ako na mňa pozerá celá trieda. Laura do mňa buchla a zašepkala:
-" Kukučková sa ťa pýta či prvý jazyk máš neminu alebo anglinu," tak to bol trapas.
-" Angličtinu," usmiala som sa.
Konečne zazvonilo. Všetci chalani sa nahrnuli ku mne. Všetky baby po mne zavistlivo pozerali. Už som sa vôbec nebála, vedela som že som dostala super triedu.


Taká kratšia uvádzacia časť. Neviem či to má cenu písať, tak sa možte vyjadriť do komentu ako sa vám to zatiaľ páčilo. Za každý koment som vďačná^^

 Blog
Komentuj
 fotka
mcvpn  30. 11. 2014 20:01
pri treťom riadku som prestal čítať. hádaj prečo!
 fotka
tikalok  30. 11. 2014 20:03
@mcvpn bolestné spomienky na tvoje sťahovanie z dediny
 fotka
mcvpn  30. 11. 2014 20:10
@tikalok ďakujem, že mi to pripomínaš...
 fotka
4lia1234  30. 11. 2014 22:19
Hovor mi dačo o tom..aj keď nežilo sa mi v meste zle, dedina je dedina som rada že som naspäť
Napíš svoj komentár