Keď sa človek chystá na taekwon-do, zväčša si zbalí len to potrebné. Prasiatko môjho typu sa samozrejme pod vplyvom vyzdobenej kamarátky obzre v zrkadle. Stereotypne skonštatuje, že nevyzerá ako pamela anderson či paris hilton, usmeje sa na seba, povie si, že ŽIVOT JE FAJN a prúdi ďalej životom. Presnejšie do susednej izby, pre spolubojovníčku.

To by bol stereotyp...

Pri zrkadle však môj sluchový orgán registroval nejaký pohyb.
- Holuuuub. Čauvais, jakoš? Čo nové? - spýtala som sa ho z mosta doprosta.
- Hej stromček, neobťažuje ťa? - keď považujete strom za svojho verného kamaráta, ktorého by mohla obťažovať nejaká tá zver, nedalo by VÁM to nespýtať sa.
- Tak počúvaj ma velice silno sem, holúbok môj. Zober si svoje krídla a kuš preč, kým TI pekne hovorím - pohrozila som mu 1x
- Nejdeš preč? Fajn!

K večeri zväčša fasujeme nejakú tú burinu (jablko, pomaranč, banán, ...). Na izbách burina hnije a chytá penicilín. Prečo to nevyužiť?

Letí mandarinka za jasného svetla do holuba...

Človek by ani nepovedal, že holuby majú také reflexy.

Stereotyp - NIE NIE NIE

Unavený človek príde z tréningu a chce sa mu spať. Lenže prasiatko môjho typu otvorí okno. Zahľadí sa do tmy...
- Cica? Si tam? - holub sa nie a nie ozvať
- Ja by som sa na Tvojom mieste ozvala! - nie a nie si nechať poradiť
- Ako myslíš, ja som ŤA varovala, - hodím očkom po strome a overím jeho pravdovravnosť - všakže, si tam kuracinky vála, však?
- Ja som to vedela, - odchádzam z okna po burinu č. 2

HAAAA BOL TAM TEN HOLUB... len kde bol dnes ráno? ? ?

(tento príbeh je podľa skutočnej udalosti mojej osoby. taktiež sa tu vyskytli isté výbuchy smiechu, takže to smiešne ani nie je. skôr ma zaráža môj postoj k holubovi. ale človek aspoň vidí, ako dopadne, keď MI klame...muahahaha )

LIDZIII TU NEJDE O VýZOR PRASIATKA (ak ŤA to tak neskutočne zaujíma, je to preto, lebo viem naschval grgať, biele veci sú za 10 sekúnd špinavé a také veci..no dobre teda..mám asi tak 5 kg navyše. zabijem sa teraz, keď som kus mäsa?

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
tomice27  20. 3. 2009 15:07
Prasiatko môjho typu zaujímavé slovné spojenie... len nechápem, prečo sa tak nazývaš, veď predsa nezáleží na tom, ako niekto vyzerá...
 fotka
alison  20. 3. 2009 16:07
a mne sa to páči, je to veselé, aj keď sa tam mihol kúsok frustrácie
 fotka
danushka305  20. 3. 2009 16:32
no co sa tyka toho prasiatka.. niekedy mam aj ja sklony k takymto prezyvkam, ale ten vyzor nie je vsetko (co mi uz ostava si povedat .. velmi sa mi to pacilo take mile je to
Napíš svoj komentár