Hurááá piatok

Po franine, Po logaritmoch, Po účte, Po podnikovej, Po informatike, Po slovenčine, Po dejepise, Po občianskej, Po školských pravidlách, Po dozore vychovávateľky, ... PO TýžDNI

Domov ma odviezla zákazníčka s jej otcom. Trpela so mnou od stredu týždňa, za čo by som sa jej mala ospravedlniť, ale ona vie. VďakaTamTomuNiekomu/ČomuHore nám aspoň odpadla posledná hodina a ja som sa konečne nemusela trepať domov o pol štvrtej.
Doma si šunky válam od druhej a ešte stále sa rozplývam nad úspechom tochto týždňa a završujem to veterníkom.
Ako dopadli logaritmy? Dopadli veru. Na jedničku až sama nerozumiem prečo. Takže deťúrence najlepšie je učiť sa za pomoci internetu okolo polnoci deň pred písomkou. Hlavne dávajte pozor, keď VÁM to niekto vysvetľujete a VY tomu vôbec nerozumiete. Vedomosti sa dostavia v deň písomky. Duplom už nepočúvajte rodičov, že internet škodí, dokonca si aj vygúglite príklady. Ovšem, najsamlepšejší spôsob učenia som nespomenula. Neučiť sa a nenosiť si ani knihy domov. Nechať si všetky vedomosti v škole a použiť ich na písomku, aby nemali šancu zdrhnúť.
Ako dopadla franina? Dve jednotky za nič. Teda pardon, jedna za konverzáciu, ktorá bola známkovaná a dozvedela som sa o tom až dneska a druhá za písomku, na ktorú som sa nemala šancu učiť.
Ako dopadol dejepis? Mala som referát, tak ne jednotku.


Navyše celý tento týždeň som ani jednu knihu nevidela. Nechala som ich v škole s vedomosťami...

Snáď tie vedomosti počkajú na mňa do maturity

ŽIVOT JE AJ TAK FAJN

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
nutti  6. 3. 2009 20:52
tento clanok ma nehorazne poburil .... !!!! ... tssss!!!...ako moze mat niekto tolko stastia ...a to ni len tento tyzden vsak sašenka
Napíš svoj komentár