Na želanie pre Kučinku

V prvom rade nemám na mysli medúzu štvorhrannú, akože polyp a medúzu, ale mytologickú bytosť.

(Medúza [iné, zriedkavé názvy: Medousa, Medusa, Medoúsa, Medúsa] bola v starogréckej mytológii jediná smrteľná z trojice Gorgón [=medúz], jej meno sa prekladá ako ľstivá.
Obluda s blýskavými očami, pohľadom meniacim ľudí na sochy a hadmi namiesto vlasov.
[Píšu, že škaredá ,ale vzhľadom k tomu, že na Olympe vládol trochu iný ideál krásy ako je dnes, dá sa povedať, že na dnešné pomery by bola kosť slight_smile: )

Tak hneď ako prvé, čo by som spravila, keby som bola vyššie spomínanou Medúzou, tak by som si zadovážila nejaké oloveno-titánové brýle alebo ešte lepšie kontaktné čočky (nenávidím obe nespisovné slová, ale v tomto prípade mám nehoráznu chuť na ich použitie , ktoré by občas zabránili môjmu megaúžasnému pohľadu meniť ľudí v kameň.

Tak by som si už vykračovala teda s tými brýlami a kladivom v ruke po ulici, a keď by šla okolo nejaká nechutná šťanda, tak by som len tak teatrálne ponad ne nakukla a hneď by z nej bola iba gýčová soška. A potom by som ju ešte pre istotu drbla tým kladivom, nech sa všade nepovaľuje zbytočne veľa sôch.
No a zamierila by som rovno k môjmu bývalému gymplu a tam by som to tiež raz-dva preriedila.
(Áno, som zakomplexovaná sviňa .. no a čo
A prvá by bola moja bývalá-bývalá trieda a nie preto, že je najbližšie od vchodu.
Muhaha (diabolský smiech)

Hej a takisto by som navštívila aj pár bývalých spolužiakov a bývalých kamarátov (tieto množiny sa navzájom neprelínajú) a žmurkla by som jedným očkom aj na nich, že by skameneli len na povrchu a dočasne, (Minule som sa zobudila a nemohla som pohnúť ani kúskom tela, iba gúľať očami a aj to ma stálo nenormálnu námahu a bolo to teda enormne nepríjemné.) nech sa naučia, že chovať sa ako chujus sa nevypláca.

Tak a keby som už teda preriedila nepríjemné ženské z môjho okolia a všetkých zblbnutých chlapov primerane potrestala (veď boli hroznííí tvrďasi, tak aspoň pochopia, čo to znamená, muhaha-ďalší diabolský smiech), využila by som svoje krásne telo a pretrtkala by som sa až niekde medzi vplyvných a nechala sa obsadiť do hlavnej úlohy v nejakom nasprostastom limonádovom seriáli, ktorého poslanie by bolo (hlavne nenápadne) ešte viac preriediť ženské osadenstvo.
Moje kamošky by samozrejme neboli také blbé, aby to pozerali.
A starkej s babkou, ktoré sa v takých veciach vyžívajú, by som pre istotu rozbila televízor.

Hmm... vejt, ale ja mám rada starenky a starčekov, tak trochu späť.
Nebol by to nagrcaniesladký štýl Oňúra a Seremdezáhrady ale niečo o nasvojvekpriveľmi prsnatých pätnástkach prežívajúcich hrozne zakázanú a mučenícku lásku k pritepleným metroupírom.
(Nič proti prsnatým pätnástkam, ani proti pritepleným.. ani proti normálnym upírom, ak by sa hrabě Drakula chcel uraziť..)
Áno, to by bolo efektívnejšie.
V tom prípade by som ale musela rozbiť televízor Romči a Zuzke

No a v tomto bode by som už teda zničila všetku potencionálnu konkurenciu (okrem mojich krásnych priateliek, ale na to som si už zvykla).

A tak by som sa odsťahovala do Francúzska, do famózneho mezonetového bytíku s výhľadom na La Tour Eiffel, a keďže by som mala peňáze, vplyv a vlastné lietadlo, mojich drahých na Slovensko by som prišla pozrieť kedykoľvek by sa mi/im zachcelo.
A žila by som si šťastný životík plný Galea Harolda, Gasparda Ulliela, francúzov, smiechu, sexu a umiena.
Tak.

(Až mi je ľúto, že nie som Medúza..)

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár