Po tak dlhej dobe. Dlhý čas mlčania nás oboch. 

Počas tých mesiacov a rokov sa mi úplne prekopal život- nie že by sa mi to nepáčilo. Ale tu. Tu to nemám rada. Nikdy som nemala. Iné pohľady, nové cesty a ľudia, ktorí nevedia. Náš svet uprostred veľkého. Môj svet.

Aj keď nie je to zlé, práve naopak. A to dodáva silu jej. Viem, že toto je život, aký som si predstavovala. Trpkosť dokonalosti. U mňa nič nie je zadarmo. Trvalo mi roky, kým som pochopila, že radosť neprichádza sama, a "to" si rado počká. Počká na vhodnú dobu, keď aj jeden pohľad znamená všetko, zničí všetko, čo sme žili doteraz a zmení. Zmení mňa a nás. Naše vzťahy. Na dnes.

Je skvelé žiť svoj sen, až do okamihu, kedy si uvedomím, že je to len moja rozprávka. Moja vlastná vytvorená rozprávka. Vtedy príde, a ukáže mi pravdu. Zahrabe ma do môjho vnútra. Donúti ma pýtať sa- ale koho? Komu môžem položiť otázky? Kto odpovedá?

A v dňoch, ako je ten dnešný, chcem len vedieť pravdu. Chcem vedieť, ktorá z nás dvoch odzrkadľuje realitu? Mám a môžem jej veriť? A čo ak je to všetko len dnešnou neúprimnou dobou? Z môjho vnútra vysielam pocity, ktoré sa mi vrátia. Prosím.

Som v tom sama?

 Blog
Komentuj
 fotka
acvd43xa7w  20. 6. 2019 19:24
Neviem.
Ale je mi lepšie.
Ďakujem.
 fotka
tomas55555  21. 6. 2019 00:11
A pointa ? Nepochopil som.
 fotka
antifunebracka  21. 6. 2019 16:40
Netuším absolútne, vo co gou
Napíš svoj komentár