Dnes ráno som sa zobudila, uvidela tie slnečné lúče, ktoré sa márne snažili preniknúť cez žalúzie a zamrmlala si: dnes je pekný deň. Dnes by to šlo. Dnes sa na niekoho len tak nahnevám.

Otvorila som facebook, ešte pred ranným močením, hneď ako prvá správa bola od môjho drahého, niečo v štýle dobré ránko, miláčik. Moja odpoveď bola s caps lockom, že ho zabijem, lebo mi volal v noci o druhej, či o tretej, či čojaviemkoľkobolovskutočnostihodín, či spím. Jeho prvá otázka znela, či som sa včera opila. Bolo mi neskutočne trápne priznať si, že áno, tie dva pivá ma vážne opili, tak som minizaklamala.

Ako sme si tak ďalej písali, ja sa bola zatiaľ vycikať, spomenula som si na svoje ranné myšlienky. Tak som sa hrabala chatom, či nájdem niečo, čo by ma mohlo uraziť, a ľa hľa, našla som. Niečo, z čoho si bežne robím aj ja srandu, ale dnes nie. Tak som začala hádku, počas ktorej som sa smiala a hovorila mu, že ho už nechcem. Znášal to hrdinsky, kým nepovedal ďalšiu vec, pri ktorej sa mi znova rozšírili zorničky a bol to ďalší dôvod byť nahnevaná.

Tak som mu škaredo napísala, že odchádzam sa učiť, že teda zbohom.

Samozrejme, o pár hodín neskôr mi prišlo ľúto, tak som mu napísala "macko..." "áno?" "a ľúbiš ma?" "najviac na svete."

A bolo všetko v poriadku. Môj chlap je hrdina!

P.S: pozorovala som iné stvorenia s módom žena, vedeli ste, že tehotenstvo znamená v preklade 9 mesačné krámy bez krvácania? Takže chlapci, snažte sa nenabúchať svoju milovanú pokiaľ ste s ňou neprežili aspoň 36 menštruačných cyklov a cítite sa pripravení.

Dohovorila som.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
tikalok  26. 10. 2014 19:01
s tebou to musí byť radosť
 fotka
acvd43xa7w  26. 10. 2014 19:05
@tikalok jasné! nikdy nevieš, ako zareagujem. život plný neistoty
 fotka
artusios  26. 10. 2014 19:08
Toto patrí medzi priznania B. :letim:
 fotka
depropex  26. 10. 2014 19:21
xD
 fotka
antifunebracka  28. 10. 2014 00:17
som rad, ze spolu nechodime
Napíš svoj komentár