vzdy je niekto smutny. na celom svete. vztahy. tak zbytocne. krasne su len zaciatky. potom to z jednej strany opadne. uz neverim, ze by si plakal. bojim sa, ze...
ani neviem, kedy je ta hranica. kedy sa to tak zacne menit, ze si myslite, ze je to uz bezne, ze sa uz nemusite starat a zaujimat o toho druheho. ved zajtra budete spolu, tak naco dnes.

a obavam sa, ze nam sa to uz preklopilo.

vzdy je niekto smutny. nejaka zena smutna zo svojho muza, nejaky muz smutny zo svojej zeny. keby sa tak medzi sebou pomenili...

bojim sa. ze po tom vsetkom.............


uz odvtedy preslo mesiac aj 6 dni. za par minut mesiac aj tyzden. neuveritelne, ze svet sa toci dalej, ze my sme tak lahko sli dalej.



a ja nechcem niekoho otravovat svojimi problemami, pisat mu, co sa stalo, zavolat mu.. ved kto by uz len mal cas rozveselovat ma.

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
greyness  13. 12. 2014 09:13
nemám rada takéto blogy lebo som asi naivka. verím, že to nemusí zbežnieť, že niektorí sa o seba chcú a budú starať a zaujímať navždy.

a, keď si prečítam alebo počujem niečo takéto, tak mi to berie moju nádej a vieru :letim:
 fotka
bannan007  13. 12. 2014 21:22
Po prvé:
-Jeden kňaz sa opýtal snúbencov. Prečo vstupujú do manželstva. Obaja odpovedali: "Chem byť šťastný." Kňaz im na to odpovedal: "Prídťe o rok." -
Chyba dnešných vzťahov je tá, že človek chce byť vo vzťahu šťastný, no aj Albert Einstein povedal: "Len život žitý pre iných je hoden žitia." a preto by človek mal vstupovať do vzťahu s tým, že chcem urobiť toho druhého šťastným a verte tomu, že naspäť sa ti to vráti mnohonásobne.

Po druhé:
Ani oheň nebude horieť bez toho, aby sa tam prikladalo. Jednoducho zhasne. Aj o vzťah sa treba stále starať nie len po ten moment, kým príde prvá prekážka a z toho aj vyplýva 3. myšlienka s ktorou by som sa chel podeliť.

Starý manželský pár povedal, že chyba dnešných vzťahov je tá, že v minulosti sa problémy vo vzťahoch riešili, dnes sa jednoducho pri prekážke vzťah "zabalí".
Samozrejme, nie je prekážka ako prekážka.

Peace !!!
 fotka
acvd43xa7w  26. 12. 2014 17:33
@greyness nemusi ti to brat nadej to bol len zly den. a to sa stava
 fotka
antifunebracka  22. 3. 2019 15:43
Mne sa páčiš a chcem ťa zavolať na rande... aj dnes mám čas, len píš!
Napíš svoj komentár