Včera som si spravila taký lenivý deň. Určite to všetci poznáte. Čajík, niečo na mls a k tomu kniha, alebo nejaký dobrý film. Ja som si pozrela rovno dva. Vévodkyňe, ako prvý a The Runaways, hneď potom.

Film Vévodkyňe, aj keď nebol jeden z najlepších, ktoré som kedy videla, ma veľmi bavil. Som veľký milovník umenia a módy, takže ako prvé ma hneď zaujali hlavne kostými. Okrem toho, známe herecké tváre a k nim primerané výkony. Príbeh mal rozhodne veľmi veľký spád, bol plný zvratov a zápletiek, ktoré sa mi už v tejto dobe zdali nepochopiteľné. Okrem všetkého tohoto, hlavnú úlohu hrala Keira Knightley, do ktorej som úplne zbláznená a aj ten najhorší film, v ktorom by hrala by ma, pravdepodobne, bavil.

Medzitým ako som pozerala Vévodkyni, sťahoval sa mi ďalší film - The Runaways. Počula som už o ňom viackrát, väčšinou ho všetci vychvaľovali až do neba, čo je niekedy skôr na škodu ako na úžitok. Mávam potom priveľké očakávania, a keďže môj vkus je asi iný ako majú ostatní, často krát bývam sklamaná. Tento film ma však prekvapil.
Ako tvrdý odporca mánie Twilight ságy, som voči nemu mala hneď od začiatku isté predsudky. Hlavne kvôli jednej z hlavných úloh, ktorú obsadila práve Kristen Stewart. V tomto filme však predstavovala tvrdú rockerku, s istými názormi a vlastnou hlavou, skrátka rebelku aká má byť. Bol to príjemný rozdiel oproti prehnane emotívnej naivke z Twilight-u.
Filmom som bola celkom očarená, dej bol strhujúci, opäť musím pochváliť kostými aj to, ako sa tvorcom podarilo navodiť atmosféru. A vôbec filmy o hudobných legendách málokedy sklamú. Veď, popravde, čo sa na tom dá pokaziť? Takéto príbehy sa, bohužiaľ, predávajú samé....

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  18. 6. 2017 00:15
Prečo bohužiaľ?
Napíš svoj komentár