Neprišiel si. Ani vtedy ani dnes. A ja stále čakám. Ticho a nežne. Odvážne a smiešne. Vieš, hrával si sa mi s rukami a to ma vzrušovalo. Tak tu čakám, či prídeš a budeš sa hrať ďalej. Nech sa zbláznim. Zbláznim sa s tebou, zbláznim sa bez teba.

Neprišiel si. Nebola som prekvapená. Čakala som už len zo zvyku. Prechádzala si po perách prstami. Spomínala na to, ako si jemne hrýzol a sal, kým vo mne nezostal ani kúsok rozkoše a vášne. Všetko je tvoje. Mne si nechal len frigidné pery. Dotýkam sa ich a necítim nič, len trenie a statický výboj. Moje pery už vedú len elektrinu, na slasť už nepomyslia.

Neprišiel si.
Neprišiel a neprišiel. Zbytky rozmaznaného dieťaťa sa vo mne búria. Nemá zmysel ich počúvať, lebo aj to dieťa som ti dala. Páčilo sa ti. Vraj tvrdohlavá a spurná. Tak som ti povedala na, ber si ho! Len nech je všetko vo mne tvoje, všetko v tebe moje. Všetko vo všetkom. Ja v tebe, ty vo mne.

Neprišiel si, tak som si ťa musela predstavovať. Bunku po bunke som si ťa vystavala. Dokonalé. Tvoje pohyby viedla moja túžba. Elektrizujúce pohladenia. Zmyselné dotyky. Krúženie jedným prstom. Po stavcoch nahého chrbta, po rebrách nahej hrude, po bedrách nahých bokov. Šteklenie vlasmi padajúcimi na nahý pás. Všetko mrazivo intenzívne. Prehĺbený dych nás oboch sa preplietal. A už len bolestný nekonečný súzvuk.

Ale ty si pri tom nebol. Neprišiel si.
Bol si len tieň v prieniku vedomia a podvedomia.

Nebývalo to takto. Predtým to bolo všetko lepšie. Ty si bol lepší. To môže znamenať len jedno. Ty si bol všetko.

 Blog
Komentuj
 fotka
tvojamuuza  1. 10. 2012 20:44
silna emocia ktoru poznam
 fotka
alroune  1. 10. 2012 23:34
paci sa len neviem nieco mi tam dako nesedi a neviem to identifikovat inak mas to za pat hviezd
 fotka
adijet  2. 10. 2012 18:11
@alroune mne tam teraz, keď to po sebe čítam, nesedí nič ale včera som mala slabú chvíľku a vzniklo to
 fotka
otvoreneokno  2. 10. 2012 22:54
prečítala som si dnes na tomto portáli asi dvadsať blogov a na každom som sa smiala, poprípade som sa nudila. Je tú neskutočné množstvo braku, hold aj to spôsobuje ospevovaná sloboda slova /toto nie sú riadky namierené proti nej!/



ale tvoj blog ma niečim zaujal a ja len jasám a kričím od radosti. nič nové si do našej internetovej literatúry nepriniesla, ale spracovanie sa mi páčilo jé jé!
Napíš svoj komentár