1. Láska je nezvyčajné slovo, láska je nezvyčajný jav, láska je to čo bude, bolo a je. Láska je proste naj.
2. Pozri sa na nebo. Vidíš tie hviezdy? Tak každá jedna je pusa odo mňa.
3. Keď večer zaspávam ďaleko od Teba posledná myšlienka moja je na Teba.
4. Niekedy stačí minúta na to, aby sme niekoho spoznali, hodina aby sme si ho obľúbili, deň aby sme sa zaľúbili, ale celý život nestačí na to, aby sme naň ho zabudli!
5. Vidím ta stále aj keď spim, si mojou túžbou, o ktorej stále sním… chcem s tebou snívať, ukáž mi sen… len teba láska milovať chcem.
6. V prípade neukojitelnej chuti sexuálneho napätia, erotickej abstinencie a neovládateľnej chuti na milovanie urýchlene kontaktujte odosielateľa SMS.
7. Teraz v diaľke blúdim sám. Ty vieš, že inú nehľadám. Verím, že príde čas, keď sa vrátiš a bude medzi nami láska zas.
8. Od kedy ťa poznám, strhávam sa zo sna. Nedáš mi spať? Keď zisťujem že ťa mám strašne rád.
9. Milovať viem, milovať chcem, milovať treba ja Lubka len teba!
10. Si pre mňa všetkým, si mojou láskou i mojím trápením. Bez lásky by nebolo teba a bez teba by nebolo mojej lásky.
11. Oči mi plačú, srdce ma bolí, inú milovať mi láska nedovolí. Miluj ma, ako ja milujem teba, odpusť mi, že nemôžem žiť bez teba!
12. Lubka, si pre mňa slniečko, ktoré mi vodne v noci svieti do očí a nedá mi zaspať.
13. Tak ako deň s nocou sa strieda, tak ja Lubka milujem len teba. Viem, že ty nie si si istá, ale preto ma nemusíš hádzať do lístia.
14. Každý z nás je anjelom s jedným krídlom. Ak chceme lietať, musíme sa objať.
15. Vieš prečo, keď si sa narodil pršalo? Lebo nebo plakalo, že stratilo anjela.
16. Dobrú nôcku, sladké sníčky, zatvor očká pomaličky. Niečo pekné nech sa ti sníva, anjelik sa z neba díva.
17. Si anjel, čo voľne oblohou lieta, si ako bytosť z lepšieho sveta, si pokojné tornádo, si horúci ľad, si všetko, čo túžim mať.
18. Láska je ako delfín, ktorý sa kúpe v nekonečnom lesku tvojich očí, preto ich nikdy nezatváraj, lebo sa hovorí, že delfíny v tme zomierajú.
19. Skús ma zobrať do rozprávky, tam vraj svet je plný lásky a nikto tam nie je sám, tam každý hovorí: miláčik, ja rád ťa mám.
20. Ako riadky bez písmen, ako zatúlaný sen, ako anjel bez neba, ja sa cítim bez teba.
21. Dobrú nôcku, krásne sníčky, odlož smútok do krabičky. Nech sa ti len krásne sníva, anjelik sa z neba díva.
22. Keď si sa narodil, bol upršaný deň. Ale to nebol obyčajný dážď, bol to plač neba, pretože stratila tú najkrajšiu hviezdu.
23. Prečo je bez teba deň i noc? Prečo láska neukáže moc? Prečo v noci sám zaspávam? Prečo je svetlo tmou? Prečo nie si so mnou?
24. Som to peklo v tvojej duši, som ten smäd, čo ťa suší, som tvojho srdca prázdnota, tak už toľko neváhaj a zapj ma do svojho života.
25. Horúcu lásku, nádherný sen, nehu, lásku šťastie len. Pomoc rukou po ruke mať, prijať ich s láskou a s láskou aj dať. Rád nech má ťa každý nie iba dnes, ale navždy.
26. … Aj keď sa tváriš, že ma nevidíš, aj keď sa robíš, že ma nepočuješ… Som stále tu, som vzduch, ktorý dýchaš, vetrom, ktorý povieva a myšlienkou, ktorú máš v hlave…



1. Samo Chalúpka: Hon ho! Hoj hon ho depo môjho srdca, cucaj ho, žmýkaj ho, nech semeno tu prúca. A čo I len dušu, v honení divokom, nech prúd semena tečie potokom
2. Nová Poloha – sex na bubáka: - napusti plnú vaňu vody, prehni ženu cez vaňu, ponor jej hlavu a pracuj na nej zozadu. Keď dobuble je hotová.
3. Mám Blond vlasy, modré očka, zadok ako rozprávočka, prsia tvrdé, biela blúzka, pika krásna, mladá, úzka. Telíčko však trošku stuhla, čo z toho, keď ležím v truhle!
4. Orgazmus má 6 fáz: astmatickú – ach! ach!, geografickú – tu! tu!, matematickú – pridaj! pridaj!, náboženskú – och bože môj!, samovražednú – umieram!, vražednú – ak prestaneš zabijem ťa!
5. Ponad kríčky, ponad tuje, pekný chlapec onanuje. Vrieska, syčí ako zmyja, už sa blíži erekcia. Semeno mu tečie z údu, zaháňa tým svoju nudu.
6. Chceš mít úžasnej orgazmus? Budeš pro to muset udělat víc, než jen mačkat šípku dolu jako debil!
7. Môžeš mi dať dole blúzku, môžeš mi dať dole podprsenku, môžeš mi dať dole nohavičky… ale štipce nechaj na šnúre. PS: Pošli podrobne informácie o kontakte.
8. Malá lekcia z deskriptívy: keď pozeráte na ženu z boku, vidíte bokorys, z hora pôdorys a z dola klitoris!
9. Život je krásny, tak prečo ho presúložiť s jednou ženou?
10. Ahoj! Práve idem k tebe a až ťa navštívim, určite skončíme v posteli. Ručím ti za to, že sa spotíš z toho, čo s tebou budem robiť… Tvoja chrípka.
11. Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom? Mladému chodí piča po rozume a starému po byte…
12. On je ještě panic, má ho stále nanic. Až si najde kundičku, naučí se šukat směle do kundy i do prdele a když mu už bude hej, zistí, že je čistý gay.
13. Dnes som zistil, že som nevyliečiteľne chorý! Môj penis dostal BSE, lebo každá žena, čo na ňom sedela, sa zbláznila.
14. Tvoj horoskop na budúci týždeň: práca – hviezdy sa smejú, láska – hviezdy sa smejú, zdravie – hviezdy sa smejú, sex – hviezdy sa idú od smiechu posrať…
15. Láska je ako keď sa „doštíš“. Každý to vidí, ale len ty to cítiš.
16. Najradšej ťa vidím nahú, keď ťa bozkám, pustíš vlahu. Počúvaj ty telo svoje, pusti si tam „delo“ moje. Vsuniem ti ho teraz hneď, akú mi dáš odpoveď.
17. Telíčko, telo, veľmi by to chcelo. Celú noc, celý deň, myslím na to jedno len. Daj mi to láska prosím hneď! Na čo myslím? Na … fernet!
18. Prosila som Boha nech mi dá kvet, dal mi lúku. Prosila som ho o strom, dal mi les. Chcela som sex, dal mi tvoje telefónne číslo.
19. Prijímateľ tejto SMS-ky je povinný zaplatiť pokutu v podobe vášnivého bozku. V opačnom prípade sa pokuta zvyšuje na 24 hodín vášnivého milovania s odosielateľom.
20. Ak tuto sms vymažeš, miluješ ma. Ak ju uložíš, chceš ma. Ak ju ignoruješ, tak ma zbožňuješ a ak mi odpovieš, tak chceš so mnou spať. Tak čo urobíš?


71. Laska Ty si jedina ktoru milujem a vzdy budes jedina. Pre Teba chcem zit, chcem si Tvoju lasku zasluzit, pred zlym chcem Ta ochranovat a len Teba chcem navzdy milovat.
72. Lubka laska moja daruj mi svoj cas aby som Ta mohol pocuvat, daruj mi svoj cas aby som Ti mohol vsetko dokazat, daruj mi svoj cas aby som Ta smel milovat, lebo to chcem!
73. Kdyz jsme spolu, nerozhazi me ani spatne pocasi. Mam totiž svoje soukrome slunicko, které me hreje u srdce. Tim slunickem jsi ty!!!
74. Milovat neznamena jen mit rad,milovat je verit a pravdu znat,milovat je odpustit a znovu podat ruce,milovat je rozdelit dusi i srdce.
75. Kazda reka musi plynout nekde do more, tak i moje laska plyne do srdicka k Tobe.
76. Nech som kdekolvek a robim cokolvek, v myslienkach som bez prestania s Tebou...
77. Ked si sa narodil prsalo, ale nebol to obycajny dast to pan boh plakal, ze stratil jednoho anjelika, ale na druhej strane som rada ze ta poslal ku mne na zem.
78. Moc nechteej abych to dokazala nebo te snim !!!! Moc moc te MILUJU.
79. Ted uz vim, ze krasne veci se musi zazit, aby clovek vedel, ze vubec existuji.
80. Muzeme-li se udelat navzajem stastnymi, udelejme to. Stesti neni snadne najit.
81. Kto ruze netrhal nevie ako krasne vonaju kto lasku nepoznal nevie ako sklamanie boli!!!
82. Tve vlasy jsou jak spaleny len, hrabal bych se v nich cely den!
83. Chcem citit dotyk tvojej koze, oo co by som dal za to Boze, citit slad tvojich pier, blazenost v srdci, v dusi mier. Chcem ta milovat navzdy a nech to vie KAZDY!
84. Ahojky zlaticko,usmej se malicko,sahnu ti pod tricko,vezmu Ti srdicko,boli to malicko,skapne Ti slzicka,sjede ti po tvari,vpije se do tricka,necham Ti zlaticko sahnout mi pod tricko,bije tam pro tebe planouci srdicko...
85. Jsi jako oblacek, jako studeny cumacek.
86. Opravdova laska se skryva v dusi a telo je jenom hrisna nadoba, ktera nas svadi k nepravostem.Ale kdyz se obejmou takove nadoby, use se nestaci divit.
87. Uz chci byt v nasem domecku,ty muj mily Cumacku!V nem navzdy s Tebou zit a spoustu deti mit!To je muj maly sen,splnis mi ho jen???!!!
88. Uz je tu zimicka,bodla by hubicka.Nozky me zebou, chci byt jen s Tebou.
89. Kdo ruzi netrhal,nevi jak krasne voni!Kdo lasku nepoznal,nevi jak zklamani boli!
90. Srdce srdcu srdce dalo aby srdce srdce milovalo. teraz srdce srdce prosi nech sa srdce v srdci nosi.
91. Uzavreme spolu smlouvu, kdyz budu s tebou, budes mit lasku, budes mit vse, budes mit me. Chci tu byt pro tebe. Miluji Te!
92. Miluju te a to moc,prozit s tebou celou noc.Prozit s tebou milovani,to je moje tajne prani.
93. Chtela bych s tebou uniknout,nemit o case poneti.Chtela bych jen tak si plout,byt s tebou v tesnem obeti.Me staci okamzik pouhy,kdy usta tva polibim a nase duse se na okamzik snoubi! MILUJU TE
94. Vecer se vkrada, ja te mam rada, chce se mi spat, Ty mne mas rad.
95. Ihla potrebuje latku,dieta svoju matku,anjel kusok neba no a ja,ja iba teba.
96. Ráno nesnídám stále na tebe myslím, odpoledne neobedavam porad na tebe myslim, veder nevecerim porad na tebe myslim v noci nespim mam hlad.
97. Zivot se zije pro okamzik, ale neni to vzdycky vsechno a nebo nic.
98. Mam jen jedno male prani! Je to muj maly sen! Jen TEBE chci k milovani a milovat se kazdy den!
99. Kazdy den a kazdu noc,prid mi s laskou na pomoc.S tebou je to.. nemam slov,ked ma blaznis predohrou.Jeden den a jedna noc,malo je a je dost.Ci si pri mne a ci nie,mam ta pred sebou,snivaj svoj sen len so mnou.
100. Az kdyz jsme nalezli lasku,vime,co jsme v zivote postradali.


101. Keď príde v noci za tebou starý chlap s bielou bradou v červenom kabáte a bude ťa pchať do vreca, tak sa neboj písal som Ježiškovi, že ťa chcem pod stromček.
102. Keby kazda kvapka dazda bola tvojim bozkom, zdvihla by som hlavu k nebu a prosila Boha , aby prsalo vecne.
103. Existuje dievca, ktore uz len kde vidim, myslim na to, ako by som ju laskal, bozkaval a miloval… A to dievca prave cita tu to SMS-ku.
104. Nas svet je iny, je krasny, jeho kralovnou je laska, erbom je srdce, symbolom ja vernost a nasa hymna ma len dve slova „LUBIM TA“
105. Tezke je milovat a nebyt milovan, ale zivot bez lasky je jako kniha bez pismen...
106. Kde jsi, kdyz te chci polibit? Kde jsi, kdyz se te chci dotykat? Kde jsi, kdyz je mi v poslei smutno a chci ti rict: mam te rada a miluji te?
107. Nejdriv miluj studovani,potom studuj milovani,pak nasledky milovani objevi se v studovani.
108. Mas ma rada,mam Ta rad,pre nasu lasku sa oplati rano vstat.Pre tie krasne pocity,ze mojou budes navzdy ty,Ty si svetlo mojich dni co lskou ma naplni.
109. Dobre ranko,pekny den,moju lasku milujem!Laske mojej sen chcem dat,kazde rano spolu sa prebudzat,nazne vlasky pohladit a bozkom Ta rozveselit.
110. Prid a mojou navzdy bud,chcem si Ta privinut na svoju hrud,v jedno telo s tebou splynut.Tuzim Ti svoje srdce otvorit a do tvojho sa ponorit.
111. Lepsi se umilovat k smrti, nez v domove duchodcu vzpominat na pracovni uspechy!
112. Nabizet pratelstvi tomu,kdo chce lasku,je jako davat chleba tomu,kdo umira zizni!
113. Byval jsi kamarad,ted uz jsi vic doufam,ze pochopis co tim chci rict.
114. Jsi me slunce,jsi muj stin,jsi mou noci,jsi mym dnem,nejsi nicim a prece vsim jsi malou pohadkou i snem...
115. Jsi jako vichrice, co lame stezne. Delas to s prehledem, krute a nezne. Stves me jak zajice, vis proc a za cim, Ty jsi ta dracice, na kterou stacim.
116. Mam Ta rada ako nik, ty moj mily anjelik
117. Hans Christian Andersen. K detom ulice usmev sklana. Okrem usmevu ma len sen. O radosti a laske v nas! MOC TA MILUJEM!!!
118. Keby si bol slzou v mojich ociach,nikdy by som neplakala,aby som ta nestratila
119. Ve svem zivote potrebuji tri veci. Slunce, mesic a tebe. Slunce pro krasny den, mesic pro krasnou noc a tebe naporad.
120. Nasel jsem stesti, nasel jsem lasku, nasel jsem poklad nejcennejsi. Nasel jsem Tebe. Miluji Te.
121. Stmiva se, myslenky mam cerne..jak se jen smirit s tim, ze koho miluju navzdy odejde..Jak se jen smirit s tim, ze koho miluju, ted vlastne i nenavidim....
122. K zivotu potrebuji tri veci ...vodu, vzduch a Tebe...Ty jsi moje Slunicko. Miluji Te!!!
123. Nasel jsem stesti, nasel jsem lasku, nasel jsem poklad nejcennejsi, nasel jsem Tebe. Bez Tebe jsem ten nejchudsi clovek na Zemi.
124. Jedno srdce srdce dalo a to srdce milovalo. Ted to srdce srdce prosi, at ho srdce neopusti.
125. Chci se Ti dlouze divat do oci,objimat Te,hladit Te po celem tele,mazlit se s Tebou, milovat se.Chci Tebe,--------
126. Jsi pro me to nejcennejsi a potrebuji Te cim dal vic a vic.Miluji Te a nechci Te ztratit.
127. Mozes ma bozkavat kolko chces, milujem to.Ja vsetky Ti ich vratim spet slubujem to.Tvoje telo dnes bude patrit iba mne,ja urobim s nim zazrak maly, bude ale dokonaly.
128. Nebyt milovan je smula, ale nemilovat, to je nestesti.
129. Chcem Ti pred vchodom pusu dat,nezne Ta za ruku vziat,nesmelo kracat a svetu zvestovat,ze Ta budem vzdy MILOVAT !!!
130. Ak napisem, ze ta mam rad, bude to iba veeelmi skromne vyjadrenie mojich citov...chapes? ................MILUJEM TA!!!

131. Srdce boli, kdyz te laska zradi, ale jeste mnohem vic boli, kdyz ji nemas a chybí ti.
132. Mam smutne ocka aprazdno v dusi,uz dlho ma samota dusi.Si vzdialena a predsa blizka. Tuzim byt s Tebou kazdy den,len Teba velmi milujem.
133. Miluj kazdeho,ale nezabudni milovat toho kto miluje teba.
134. Kdyz jsme spolu, nerozhazi me ani spatne pocasi. Mam totiz svoje soukrome slunicko, ktere me hreje u srdce. Tim slunickem jsi Ty!!!!
135. Ty spinkas a so mnou smutok lomcuje,kde bludia tvoje pismenka? Kde ostal tvoj hlas co v srdci rozsvieti ohen zas?
136. Si krasna, si nezna, si moje stastie, si moje hrejive slniecko, ktore ma sprevadza zivotom. Tak velmi tuzim po nehe ,laske,objati,cas ked sme spolu nech sa navrati.
137. Lasko ma jedina, procpak jsi tak vzdalena?!Bez Tebe nemuzu zit, kde jsi?Jak mam bez Tebe byt?
138. Chtel bych te videt z vysky,lezet nahou ve vysoke trave,vlnici se horkym letnim vetrem,vekterem poletuji stovky motylu a zkrasluji te k dokonalosti.
139. V nasi republice je 10 milionu lidi. 9 999 600 znam. 250 jsou zli, 150 hodnych. Jednoho miluju. Jses to ty.
140. ..mas srdce ako dve male dlane,dam Ti sto bozkov a svoju lasku na ne! Si mojim svetlom a mojim stastim,si krasnym anielom pri ktorom z laskou zaspim.
141. Snad je to skutecnost, neni to sen, potkal jsem devcatko, ktere chci jen. Jestli je to pravda zustanu bdit, jinak se uz nechci vic probudit.
142. Ma lasko,proc si mi utekla,jako ta kapka po skle stekla. Jsi jako ruze,nikdo se v ni nevizna.Nekdo ji zaleje,lasku vsak neuzna.Posilam polibek,ozvi se mi...prosim
143. JsSi pro me vzduch diky kterymu ziju,jsi vvodou studenou,kterou denne piju.Jsi mmoje nadeje,moje stesti,snad Osud neda nnam pesti!
144. O Tvem milem usmevu, ktery mam tak rad, necham si celickou dnesni noc zdat. Krasne a krasnejsi, at i Tve sny dnes jsou a Tva tajna prani stesti Ti prinesou.
145. Od te doby, co Te znam, krasny pocit v srdci mam. Nazapiram laska to je, patri Ti ted srdce moje.
146. Kazdy z nas je jako andel,ktery ma jen jedno kridlo.Abychom mohli letat,musime se pevne obejmout.
147. Az teraz som pochopil , ze vsetko to hrozne co som musel za svoj zivot prezit , bolo preto , aby som sa s Tebou stretol.
148. Dej mi jednu hubicku.Ty muj maly mazlicku. Ja Ti za to poseptam, jak jsem rada, ze Te mam.
149. Na lasku musi byt dva, musi se milovat a duverovat si, ale jak jednou jeden zradí,pak laska prestava byt laskou a meni s v nenavist.
150. Jsi slunce co hreje me, jsi vanek ktery me oviva, jsi krasna slast, co me zahrnuj ..jen nerikej, ze me nemas rad....Miluju Te lasko.
151. Da-li se tva krasa vycislit, pak bohat bude ten, jenz to dokaze.
152. Ty co ses mi k srdci nejblize, ses pres more, pres skaly a pres kaluze tak vzdaleny. Nechces se k nam pristehovat?
153. Moje mile zlaticko, ulitlo mi srdicko. Az je chytis, bude tve, na oplatku posli sve.
154. Ber vsechno,co Ti zivot dal,radost,bolest,lasku,zivot je velky karneval,v nemz mockrat zmenis masku.
155. Mit nekoho rad a nemoci mu polibek dat, je jako u studanky stat a zizni umirat.
156. Zas Te chci drzet v mem naruci,zamknout Te v mem srdci a ztratit klic.
157. Miluji svet, protoze mi dal tebe, miluji tebe, protoze ty si muj svet
158. Tulili sa tulene celkom k sebe schulene lepsie su vsak ruky a nie plutvy mat na objimanie
159. Kdybys byl nebe a ja hvezda,zarila bych cely den,jen pro TEBE!
160. Miluji te a mam te rad a co ty mi za to chces dat, vis co nedavej mi nic staci kdyz tu si a ja te miluji stale vic a vic!


161. Samo Chalúpka: Hon ho! Hoj hon ho depo môjho srdca, cucaj ho, žmýkaj ho, nech semeno tu prúca. A čo I len dušu, v honení divokom, nech prúd semena tečie potokom
162. Nová Poloha – sex na bubáka: - napusti plnú vaňu vody, prehni ženu cez vaňu, ponor jej hlavu a pracuj na nej zozadu. Keď dobuble je hotová.
163. Mám Blond vlasy, modré očka, zadok ako rozprávočka, prsia tvrdé, biela blúzka, pika krásna, mladá, úzka. Telíčko však trošku stuhla, čo z toho, keď ležím v truhle!
164. Orgazmus má 6 fáz: astmatickú – ach! ach!, geografickú – tu! tu!, matematickú – pridaj! pridaj!, náboženskú – och bože môj!, samovražednú – umieram!, vražednú – ak prestaneš zabijem ťa!
165. Ponad kríčky, ponad tuje, pekný chlapec onanuje. Vrieska, syčí ako zmyja, už sa blíži erekcia. Semeno mu tečie z údu, zaháňa tým svoju nudu.
166. Chceš mít úžasnej orgazmus? Budeš pro to muset udělat víc, než jen mačkat šípku dolu jako debil!
167. Môžeš mi dať dole blúzku, môžeš mi dať dole podprsenku, môžeš mi dať dole nohavičky… ale štipce nechaj na šnúre. PS: Pošli podrobne informácie o kontakte.
168. Malá lekcia z deskriptívy: keď pozeráte na ženu z boku, vidíte bokorys, z hora pôdorys a z dola klitoris!
169. Život je krásny, tak prečo ho presúložiť s jednou ženou?
170. Ahoj! Práve idem k tebe a až ťa navštívim, určite skončíme v posteli. Ručím ti za to, že sa spotíš z toho, čo s tebou budem robiť… Tvoja chrípka.
171. Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom? Mladému chodí piča po rozume a starému po byte…
172. On je ještě panic, má ho stále nanic. Až si najde kundičku, naučí se šukat směle do kundy i do prdele a když mu už bude hej, zistí, že je čistý gay.
173. Dnes som zistil, že som nevyliečiteľne chorý! Môj penis dostal BSE, lebo každá žena, čo na ňom sedela, sa zbláznila.
174. Tvoj horoskop na budúci týždeň: práca – hviezdy sa smejú, láska – hviezdy sa smejú, zdravie – hviezdy sa smejú, sex – hviezdy sa idú od smiechu posrať…
175. Láska je ako keď sa „doštíš“. Každý to vidí, ale len ty to cítiš.
176. Najradšej ťa vidím nahú, keď ťa bozkám, pustíš vlahu. Počúvaj ty telo svoje, pusti si tam „delo“ moje. Vsuniem ti ho teraz hneď, akú mi dáš odpoveď.
177. Telíčko, telo, veľmi by to chcelo. Celú noc, celý deň, myslím na to jedno len. Daj mi to láska prosím hneď! Na čo myslím? Na … fernet!
178. Prosila som Boha nech mi dá kvet, dal mi lúku. Prosila som ho o strom, dal mi les. Chcela som sex, dal mi tvoje telefónne číslo.
179. Prijímateľ tejto SMS-ky je povinný zaplatiť pokutu v podobe vášnivého bozku. V opačnom prípade sa pokuta zvyšuje na 24 hodín vášnivého milovania s odosielateľom.
180. Ak tuto sms vymažeš, miluješ ma. Ak ju uložíš, chceš ma. Ak ju ignoruješ, tak ma zbožňuješ a ak mi odpovieš, tak chceš so mnou spať. Tak čo urobíš?
181. Z verne lasky byva cin,budto dcera nebo syn.
182. Kdyby jsi me mela rada pujcil bych Ti kamarada,protoze me milujes se mnou si to uzijes.
183. Jsi pryc a ja tu stojim sama na kraji skaly.Krucek a je po vsem.Holky by se mi smaly neverily by ze to udelam.Ani ja si neverim.PADAM.
184. Si moja jedina, ale aj tak najkrajsia a najsladsia hviezdicka na majovej oblohe a ja ta mooooooooc moc moc milujem. Tvoj Mucko! CMUK
185. Perly chova ocean, hvezdicky sve nebe a ja ve svem srdicku, zase lasko Tebe.
186. ...Dakujem,ze som,ze si a ze sme spolu...sa mi sniva,sniva,sniva,ze sa na teba divam.Ze s tebou splyvam,splyvam,splyvam...a ze ta MILUJEM! Cmuk mojenko!CMUK!
187. Chci Te libat, chci Te svadet, chci si s Tebou lasko hrat... Chci Te hladit, chci Te hyckat, chci se s Tebou milovat...
188. Sdce boli,kdyz te laska zradi, ale jeste vic boli, kdyz ji nemas a chybi ti.
189. Preco tak vzdialena musis byt? Preco Ta nesmiem pohladit?Preco tak dlho musim ostat sam?Viem,pride cas,ked budes mojou zas,ked nase usta v bozk sa spoja a srdcia nikdy nerozdvoja.
190. Ked rano oci otvorim,myslienkou k Tebe zaletim,nezne Ta bozkom pohladim,do uska tisko posepnem,ze mam Ta rad,ze lasku svoju chcem Ti dat a Teba navzdy milovat


191. Milujem ked sa ma dotykas svojimi ocami milujem ked ma pocuvas svojim srdcom...
192. Jsi jako pena na vlnach, rozrazejici se o morske utesy. Chtel bych se v tobe brouzdat jako maly lednacek. Jsi takova mala pohadka, o ktere snim.
193. Kral ma svuj trun, Buh ma sve nebe, a ja mam Milacku, zase jenom Tebe!
194. S laskou se da Trpet, s laskou se da Milovat, s laskou se da Vsechno, jen ne Bojovat!
195. Stavas se navzdy zodpovednym za to, cos k sobe pripoutal!
196. Jsi touha po vsem, co nemuzu mit. Jsi zivot, o kterem chci snit. Jsi moje vsechno a nic. Jsi jeden a presto nad tisic.
197. Ve snu jsi prisel a jsi tu stale, nemohu bez Tebe byt. Klepal jsi a ja rekla dale, me srdce je Tvuj byt. Mám spoustu prani a jediny sen, nikdy Te nepustit ze sveho srdce ven. Bud tady se mnou a nechod uz nikdy pryc. Zamkni dvere a zahod od nich klic.
198. Jsi slunce, jsi stin, nejsi nicim, prece vsim.
199. Chtela bych byt slzou, narodit se ve tvych ocich, stekat ti po tvari a zemrit mezi tvymi rty.
200. Ja vratit ted musim ti, srdce tve co na dlani mne hralo, i kdyz jen chvili mi patrilo, i tak to za to stalo.
201. Jsi princ, ja vila bloudici tmavym lesem. Nejednou hudba a tvoje oci... Kamen v srdci puknul a severak nas v prachu spojil. Tady zacina nas pribeh...
202. Si princ, ja vila bludiaca tmavym lesom. Zrazu hudba a tvoje oci... Kamen v srdci pukol a severak nas v prachu spojil. Tu zacina nas pribeh...
203. Pekny den,hodne stesti v nem, usmev na tvari, co Tvuj den rozzari. Hodne prima chvil.., jak rad bych s Tebou byl.
204. Tvuj modrookej pohled je jako smrtici davka kokainu.
205. Ja ze nekdy miloval to popiram, ja krasu neznal do dnesniho dne.
206. "Miluji zivot, protoze mi dal tebe. Miluji tebe, protoze jsi vic nez muj zivot."
207. Ty jsi to nahle svetlo v me pochmurne existenci, slabe ale vytrvale.
208. Ahoj laska moja jedina. Milujem Ta ako muz bez tiena. Si krasna!Si ako ruza medzi kvetmi v nasej záhrade! Lubim Ta, si moja jedina !
209. Tva jadra hrde zvedmuta a Tvuj meky klin, to vse je tvrda valuta na muj vecny splin.
210. Oci jako pomnenky, usta ruda jsou, nezapomen na me oci, co te Milujou..
211. Stastim nazyvame to, co sa nam zda byt krasne a preto ta lubim ty moje stastie…
212. Som letny dazd a chcem, aby moje kvapky tiekli po tvojom horucom, rozvasnenom tele az po tie tajne miesta. Tvoj tajny dazd...
213. Nase laska, to neni jen chozeni za ruku a divani se do oci. Nase laska je hluboky cit, ktery obcas i trny ma. Ale ktera ruze, ac pichlava neni krasna? Miluji te.
214. Dnes neusnu a nebudu spat,slzy si neutru a nebudu se smat! neplaci proto,ze me nemas rad, ale proto ze jsi me naucil milovat!
215. Je hezke vedet ze milujes, ale jeste lepsí je vedet ze jsi milovan!
216. Zivot je jako hodina matematiky - scitas,odcitas,delis,nasobis najednou udelas chybu. Chces ji opravit,ale je pozde zvoni! a mě matika nikdy moc nesla
217. Jsem zakleta princezna ma tvar je libezna,jsi spanily princ co vyjde mi vstric.Laskou me zachranis z vecneho zakleti.Tim si me vykoupis lasko vsech staleti.Jsem zakleta uz vis.Jak si muj princi poradis?
218. Zamykam klicem kovovym,co jen tak nepovim.Zamykam te nejsi vyjimka zustava jen mala vzpominka.
219. Divas se do nebe a places pro hvezdu. Vis, ze ji nikdy nedostanes. A pak se jednoho vecera podivas dolu - a tady je - zari ti v dlani.
220. Laska je slovni oznaceni pro cit, ktery se bojim projevit. Laska jsme my dva a presto kazdy sam. Laska je me srdce, ktere Ti rada dam. Laska-jedno slovo, pismen pet a presto je v nich obsazen celicky muj svet.


221. Krasne je milovat, krasne je zit,krasne je vzpominat, ale nejlepsi je s Tebou byt !
222. Romanticky Stastnou Ta spravit navzdy chcem a vzdy pre to vsetko robit budem. Aby bol usmev vzdy na Tvojej tvari, ako ked v lete slniecko ziari. (Meno dievcata), Ty moj kvietok krasny, si moc fajn a ja som s tebou stastny.
223. Ve svych dlanich chranim kvet nezne lasky.Mozna rozkvete nebo zustane ukryty..Vim,ze mi navzdy zustane a je jedno v jake podobe,protoze umi krasne hrat a posilit.
224. Zivot je krasny se svymi rozcestimi a krizovatkami.Jak jinak by clovek zjistil,ze se rozhodl spravne,kdyz by neexistovala moznost svobodne volby.
225. Obsahem bohatsi nez slovy,cit se chlubi jenom sebou,bez prikrasy.Kdo spocita,co ma,je pouhy zebrak.Lec bohatstvi meho citu vzrostlo tak,ze se nemohu dopocitat.
226. Je-li vrchovata Tvoje jak moje slast a dovedes-li lepe ji slavit slovy,navon vzduch svym hlasem,vyrkni pravdu skrytou v nas,radost nad tim,ze jsme se nasli.
227. Kdy se cit citem stava,cim ovlivni,kdyz zni?Necham cit znit,je v nem bourka,je v nem klid,ja necham ho hrat jeho zvlastni prstoklad,muze smyt i beznadej,kdyz ho nechas...
228. Polibek prvni,nevinny,snad trval jen pul vteriny.Ty krasna chvilko,puvab jejiz okouzluje me do tedka!Dnes vim,ze clovek v zivote jiz nikdy se s tebou nesetka...
229. Chcem sa s Tebou milovat.Ak citis to iste,nehovor nic,len sa usmej...
230. S tebou poznavam lasku,co dava silu zit.Ja se priznavam,ze je to krasny nekoho mit,ten co ma te rad,ten co bude i v nouzi o tebe stat.
231. S tebou vsechno najdu,vsechno odhodim,s tebou pamet ztracim,s tebou vsechno vim,s tebou mozna bloudim,mozna marne snim,s tebou kazdy vecer znovu uhorim.
232. A tak uz pojd a rekni,moc mi chybis,tak uz pojd,at usta vsechno slibi,tak uz pojd a dej mi kytku poupat,tak uz pojd,jak rosa k nebi stoupa,tak uz pojd.....
233. S tebou vsechno konci,vsechno zacina,jsi muj nulty rok,ma prvni vterina,s tebou vsechno hledam,vsechno nachazim,jsi ma sbirka nahod,ma sbirka nesnazi.
234. Mozna,ze jsme jenom tapani,ze zeme je tezka pro nase chapani.Mozna,ze jsme jenom volani,ale kdyz prichazis ke me,je vsude svitani.
235. Ve svem zivote potrebuji tri veci slunce, mesic a tebe. Slunce pro krasny den, mesic pro krasnou noc a tebe naporad.
236. Utopim sa z tolkej lasky, trapenie mi robi vrasky, ale vedz jedno len, ze Teba lubit budem kazdy den.
237. Laska moja si taka vzdialena a taka nadherna, dotykat sa Ta je tuzbou kazdodennou, citis to aj Ty ked nie si so mnou?
238.
239. Si svetlom mojich noci, myslienkou kazdodennou, nenechaj ma cakat prosim a prid uz za mnou.
240. Usta moje rec stratili, pri pohlade na Teba, Tvoje bozky a dotyky nech je moj denny chleba. Prosim
241. Chtel bych zemrit v tvych ocich, byt pochovan v tvem kline a navzdy zustat v tvem srdci.
242. Laskou hori moje srdce, usta tuzbou chveju sa. Motlitba ticha znie k tebe. Teba chcem prosim vyslis ma. Aspon mi odpovedz, lubis ma ?
243. Keby Tvoja lava noha boli Vianoce a prava noha Silvester, chcel by som Ta navstivit medzi sviatkami.
244. Život je krásny, ale treba ho vedieť využiť!!!
245. Nežne sa dotýkam tvojej rúčky, aby ta ráno budilo polahučky, aby si dosníval svoj sen a začal nový deň.
246. Každý večer stojím pri okne nie neobzerám hviezdy, ale myslím na teba.
247. Si mojou inspiraciou, si mojim snom. S Tebou sa chcem tulat nocou i dnom. Rano si tuzba, cez den si cnost, zlato si, moja zavislost.
248. CH - ako chvenie, C – ako city, E – extaza, M – ako milovanie, T – ako tuzba, A – ako áááchchch. Ak velke pismena pospajas, budes mi rozumiet.
249. Nebudem plakat, nebudem sa smiat, nebudem prosit aby si ma mal Rad!
250. Sme sami v lese.Na tuto chvilu sme sa velmi dlho tesili.Uistili sme sa ci sa niekto nepozera.Vytiahla som ho!Je tvrdy!Velky!A krasny…Nas prvy hub.


221. Niekedy sa pytam,kde ziju anjeli!V nebi,vo vzduchu alebo na zemi.Jedno vsak viem, jeden drzi mobil a cita tuto spravu.Toho anjela velmi velmi lubkam.
222. Chcem byt usmevom, na tvojej tvary, chcem byt slzou, co lice ti pohladi, chcem Ta mat blizko seba. Chcem toho tak vela? Ved chcem iba TEBA.
223. Mam dve oci,ktore ta chcu vidiet.Mam pery,ktore ta chcu bozkat.Mam dve ruky,ktore ta chcu objimat,ale iba jedno srdce,tkore ta miluje a jeden rozum,ktory ta chce.
224. Prajem ti krasne vianoce a do roku 2003 ti zelam 12 mesiacov zdravia, 53 tyzdnov pohody, 365 dni stastia, 8760 hodin uspech a525600 minut lasky a sexu.
225. Nech ti radost ziari z oci celucicky rok a nech stastie sprevadza kazdy den tvoj krok. Zelam ti vesele vianoce a stastny novy rok.
226. Na vianoce a v novom roku lasku, stastie na kazdom kroku. Uspechu a zdravia vela ti z uprimneho srdca zela
227. Zelam ti stastne a vesele vianoce plne radosti, rodinej pohody, stastia, zdravia, lasky a samozrejme vela darcekov.
228. Posepkaj mi bozkom na pery, ze ma lubis. Napis mi slzou na srdce, ze po mne tuzis. Posli mi laska kratky sen, ved vies ze ta zboznujem...!
229. Laska je nebo, laska je sen, laska je clovek, ktore ho chcem. Laska je neha, po ktorej tuzim, laska je clovek, ktore ho lubim.
230. Niekedy sa pytam, kde ziju anjeli! V nemi, vo vzduchu alebo na zemi. Jedno vsak viem, jeden drzi mobil a cita tuto spravu. Toho anjela velmi velmi lubkam.
231. Chcem snivat s tebou pekny sen, celym srdcom ta MILUJEM
232. Najsilnejsia na svete je laska, najstarsie hry su na city, najvacsia nadej ja stavka, ale pre mna si najviac jednoducho ty.
233. Si nadej v mojich ociach, si tuzbou v mojim srdci, si slnko, ktore ma vzdy potesi a moju dusu utesi. To si ty milacik, moj najsladsi, mojmu srdcu najdrahsi.
234. Chcem tvojim ockam poslat pozdrav kratucky, chcem tvoje pery co stlmia moj dych, chcem tvoje ruky a istotu v nich, chcem k mojmu telu tvoje privinut. Lubim ta.
235. Spomienkou na Teba koncim kazdy den, ked do perin idem tak Teba tam chcem. Nezne sklznem od tvojich pier, tak spi sladko, snivaj krasny sen.
236. Ahoj Láska si vzduch, čo dýcham, si voda, ktorú pijem, si moje šťastie, pre ktoré žijem. Keď zaspím, každý sen je o Tebe, aspoň vieš ako veľmi túžim po tebe.
237. Len jednu túžbu mám, byť večne s Tebou a nepoznať žiaľ a klam, len bozky tvoje cítiť na perách, ak večer k spánku budeš sa brať, spomeň si že ťa má niekto rád.
238. Miláčik každý tvoj pohľad, každé tvoje pohladenie, ty celý pre mňa znamenáš tu druhú polovičku môjho srdca, ktorú som tak dlho hľadala
239. Len život, ktorý žijem pre Teba, stojí za to. Bozkávať sa môže, milovať sa musí, preto ti posielam 1 000 000 sladkých pusí.
240. Láska je krásna ako ruža v nebeskej záhrade, láska je čistá ako kryštál Láska je nekonečný vesmír, láska je všetkým a ja som rada že som ju konečne našla. LÚBIM ŤA
241. Ak ľúbiš krásu tak neľúb mňa je veľa krajších odo mňa, ak ľúbiš bohatstvo neľúb mňa je veľa bohatších odo mňa, ak ľúbiš lásku tak ľúb mňa, nikto ťa neľúbi tak ako ja.
242. Dobrú noc a pekné sníčky, zatvor očka pomaličky. Ten najkrajší sen nech sa ti sníva, anjelik na teba sa díva.
243. Keď nemáš náladu a nemôžeš nájsť svetlú stránku života, lešti tu tmavú dovtedy, pokým sa nebude lesknúť...
244. Sedím v škole a myslím na Teba, idem autobusom a myslím na Teba, ležím v posteli a myslím na Teba, kúpem sa s myslím na Teba. Myslím stále na Teba, snívam iba o Tebe, milujem iba Teba.
245. Láska je zo všetkých vášni najsilnejšia, lebo zároveň útočí na hlavu, srdce i telo.
246. Keď je jasná obloha a z nej hviezda zavolá tak vtedy zmeraviem a iba počúvnem len to, že ta MILUJEM.
247. To moje srdiečko, k Tebe je milé, bude ta milovať do poslednej chvíle. Len život, ktorý žijem pre seba stojí za to .
248. Si anjel, čo volne oblohou lieta, si ako bytosť z lepšieho sveta. Si pokojne tornádo, si horúci lad, máš všetko čo láska má mat.
249. V živote ma naučili veľa vecí napr. že 1 hodina má 60 minút, 1 minúta má 60 sekúnd, ale nikto mi ešte nepovedal, že 1 sekunda bez Teba je večnosť.
250. „Prišli sme na svet v rovnaký deň. Len ty o niekoľko rokov skôr. Vynahradím ti všetky tie roky, čo ťa na tomto svete nik nemiloval tak veľmi ako ja.“


261. Miláčik ľúbim ťa to viem, všetko srdce ti dať chcem. Dám ti ho z lásky k Tebe, pretože ťa zo dňa na deň viac a viacej ĽÚBIM
262. Láska je ako oheň, ktorý spáli Ta a zároveň aj žiara, ktorá zahalí Ta. Rozlámme ten oheň spolu, nech zohrieva nás ta žiara stále znovu.
263. Už si teraz jazyk brúsim, že si s Tebou niečo skúsim. Rozbrúsim ti srdce zdravé, až ti bude brúsiť v hlave. Milovať sa s Tebou chcem, zbaľ si veci a príď sem.
264. Chcem ta mať len a len pri sebe a nikoho do tohto územia nevpustím lebo len ty si mi srdcu najbližší. Posielam ti obrovskú milujúcu pusu akú si ešte nikdy nedostal.
265. Moja myseľ mi vraví, že ta ľúbim. Moje telo mi vraví, že ta ľúbim. Všetko čo potrebujem, je, aby tvoje ústa povedali mojím - LÚBIM TA.
266. Si slnko, čo mi hreje srdce i dušu. Si vánok, čo osuší mi slzu. Si hviezda, čo mi na cestách svieti. Si anjel, čo mi šíp do srdca strelil. MILUJEM TA
267. Prejdi sa so mnou údolím vášne, daruj mi telo, lásku i šťastie. Poďme sa spolu milovať v daždi. Kus môjho srdca ukradni mi navždy.
268. Keď si nežný ako malé dieťa, keď mi je ľúto, že objať nesmiem ta, keď pri smiechu žiari ti tvár, chápem, že si pre mňa ten najcennejší dar.
269. Keď mi do 25 sekúnd neodpovieš, z ktorých ti už 15 ubehlo a keď do 10 sekúnd nedostanem od teba sms, dĺžiš mi jednu sladučko – vášnivú pusinku.
270. Dnes nezaspím a nebudem spať, slzy si neutriem a nebudem sa smiať. Neplačem preto, že ma nemáš rád, ale preto, že si ma naučil milovať som ti za to vďačná. LÚBIM TA.

 Blog
Komentuj
 fotka
lemury  23. 3. 2007 15:37
ty koky ale si tu toho napislaa aj ja amm takych sms vyse 200...uzas ale nedocitala som do konca
 fotka
sangria011  23. 3. 2007 19:47
jee kraasne ale necelo by sa mi pisat...saq som to citala len taq kazde druhe a trwalo mi to wise hodinu

a mam aj ja:lubit je malo milowat je wiac lubit je slubit milowat je dat.lubit je rano milowat je noc lubit je malo milowat je wiac
Napíš svoj komentár