Nejakým činom sa do mojej izby, konkrétne na parapetnú dosku dostal hrnček ktorý sa volá Lúčky. Neviem to isto či sa tak volá, ale má to napísané na bruchu tak asi hej, alebo žeby sa jeho baba, dáka šálka, volala Lúčky? Dlho som o tom rozmýšľala a tak sa s vami idem podeliť o môj myšlienkový pochod.

Slovo Lúčky je pomnožné podstatné meno, takže rod zistíme tka že sa na "Lúčky" spýtame otázkou o kom? o čom(Lokál) takže: o kom? : o čom? o Lúčkach. Pokiaľ ma zdravý rozum neklame tak prípona "-ach" v lokále dokazuje to, že slovo je ženského rodu, a keďže "Lúčky" je napísané na hrnčeku môže to znamenať 3 veci: 1. vec:Hrnček je bezhranične zamilovaný do Lúčok a svoju lásku jej dokazuje tým že si jej meno dal vytetovať na hruď. 2. alternatíva: Hrnček je tranvestita. Chce aby si všetci mysleli že je šálka a tak si na hruď dal vytetovať svoje ženské meno. A 3. možnosť: Nieje to hrnček ale šálka (ktorá však trpí obezitou) ale ktorá normálna šálka by si dala vytetovať na hruď svoje meno? A tak sa môj "zdravý " rozum uchyľuje k 1. možnosti a to, že je hrnček bezhranične zamilovaný.

Prečo vlastne rozmýšľam nad pôvodom hrnčekovho tetovania? No predsa svoje perá( z ktorých polovica nepíše) nezverím hociakému hrnčeku nie?

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár