Denníček z ktorého prepisujem som dostala 24.12.2009.

Boli to tie najkrajšie Vianoce aké som kedy zažila. (aspoň čo si ich pamätám) Dostala som všetko čo som si priala. Klasické teenagerské veci... webkamera,slúchadlá k MP3,(ktoré sa mi takmer nezmestia do uší) špirálu, lak na nechty, (ktorý asi nikdy nepoužijem) krásne lesky na pery. (iste že všetko značkové)

Tieto Vianoce s nami strávila aj babka Tonka. (Veľmi ma to teší ale som obmedzovaná kôli tomu že je silno veriaca a neviem ako by reagovala na vulgárny Kontrafakt) No zo začiatku mi to tak super nepripadalo... Mala som mizernú náladu. Furt mi po hlave behal Edo. (po rozchode by mi uz nemam skákať po hlave ale daako sa mi na neho nedá zabudnúť... Pre mňa tu vždy bude ... Či už ako kamoš alebo ako stará láska)

A ešte ako by nestačilo , zavesili mi aj na krk mladšiu sestru Kaču, čo ma totálne dožralo... (A čo som ja opatrovateľka ?!) Kým naši rodičia vybaľovali darčeky, Kača mi zatiaľ mohla zlámať rebrá. (bolo to mojich najhorších 20 minút v mojom živote)

A čo ma totálne dožralo bola mama s tým že ona sa mohla maľovať kľudne pol hodinu, zatiaľ čo ja som mala čas jednu minútu. (stihla som si dať tak akurát špirálu a lesk na pery)

Vtedy som už mala naozaj dosť... Po lícach mi stekali kvapky sĺz. Vtedy som si uvedomila že som celkom sama, že chlapec ktorého som milovala ma nechal a jediný kto je v byte tak strašne obmedzovaný som ja. (To už viem dávno ale vždy keď si to uvedomím, spomeniem si na to tak som strašne nepríjemná)

S nechuťou som si išla sadnúť za prestretý Vianočný stôl. Sestra za stolom strašne vyvádzala, vcelku ma to pobavilo ale našim už z nej rástli rožky na hlavách. Nakoniec Vianoce zachránil "Ježiško". Všetci sme dostali krásne darčeky. A myslím si že najviac sa z darčekov tešila moja mladšia sestra Katka. Neskôr v noci behala po byte a hľadala Ježiška. Nakoniec ju to prestalo baviť a bola z toho už strašne unavená tak zaspala na koberci. Tieto Vianoce boli fakt úžasné.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár