Celý náš život si zakladáme na blbostiach. školy, dobrá robota, dobrý image, vzhľad. My baby si strážime líniu, vlasy, pleť, handry staráme sa o seba. A potom to príde, ...
Choroba, úraz, nehoda, hocičo, vlasy vypadajú, zrednú.. kvôli liekom, o robotu prídeš, lebo nikto nepotrebuje krypla. Zdravotná sestra má byť predsa zdravá.
S tvárou nič nespravíš, nič na nej nezmeníš kým máš v tele zápal. Priberáš alebo chudneš ale nič sa nemení k lepšiemu, len k horšiemu. Myslíš si že to zmeníš, stravou, prístupom ale nič, všetko musíš len vydržať a čakať, či lieky zaberú alebo nie. Nezáleží na tebe už vôbec nič, ako vyzeráš ani čo robíš, vo všetkom si odkázaná len na doktorov a pritom... si ich prosila, že to nie je normálne čo sa deje, že tie bolesti to nie je len tak ale nie, stále dokola to bolo len o psychike a len psychické. A keď si to vezmem spätne teraz je to len o psychike. O tom ako človek dokáže prijať svoj osud a to kde je a čo je. Sú veci s ktorými sa musíme zmieriť už na celý život. A to nie je len diéta alebo to že musíš jesť lieky, sú to bolesti, naháňanie záchoda, zmenený výzor ale keď si to človek vezme z druhého pohľadu, veď by som mala byť rada že žijem. Že to nie je nádor, že som neskončila pod nožom /aj keď čo nieje môže byť/. Jediné moje šťastie je môj chlap. Bez neho by som asi bola aj pod nožom aj na psychiatrii. V jednej veci má pravdu je to o tom že plánujeme a snívame. A máme ilúzie o tom ako bude náš život vyzerať, potom sa stane niečo takéto neplánované a my sa z toho nevieme spamätať lebo už nič nieje také ako sme chceli. Veď by chcel každý super robotu, super byt, super plat, život ..... ale veci nie sú len o tom. Za jednu vec ďakujem Bohu a doživotne budem. Za môjho chlapa. Bez neho by som nič nezvládala tak ako zvládam ani len pohľad do zrkadla. Lebo viem že jemu sa páčim aj pribratá, aj strapatá s vyrážkami a na ničom inom potom už nezáleží. Len na ňom, keď sa páčim jemu, iným sa už nemusím.

 Záchod
Komentuj
 fotka
inversi  7. 1. 2014 13:49
liek = placebo efekt, použi prírodu.
mysli pozitívne, ale nenahováraj si niečo čo nieje. Každá choroba má svoju podstatu - choroba je varovanie samotného tela, že niečo robíš zle, prídi na to a zmeň to.
 fotka
zajkousko  7. 1. 2014 14:07
ľudia zabudli na to prečo vlastne žiju, čo je ich poslaním a to je pre ních potom v živote veľmi ťažké...
spomenula si Boha, asi si veriaca a určite si si dobrého manžela vymodlila, aj tu je dôkaz, že On predsa existuje a kto prosí aj dostane...
s vierou v Boha sa prekanávaju ľahšie aj najťažšie choroby, viera v Boha človeku dáva istotu, že všetko raz na svete pomynie a vojde do kráľovstva nebeského....
 fotka
aero  7. 1. 2014 14:23
@zajkousko bože prečo sa nedá zabrániť takým fanatikom ako si ty komentovať blogy?! keby si aspoň gramatiku ovládal... ty pomYnuteľný..

@inversi všetko je o tom presvedčiť samú seba že to bude ok a že to nie je až také hrozné a nesledovať sa... a prehliadať veľa vecí... a robiť si z toho srandu a potom to je lahšie..
 fotka
inversi  7. 1. 2014 14:48
Nesprávne. Podľa mňa to nieje o presviedčaní ale konaní inak. Najprv musíš byť spokojná sama so sebou to je najlepší začiatok.
Prehliadať veci je dosť zlé a nebezpečné. Najrozumnejšie je ich pochopiť/vyriešiť.
Sranda potom príde sama.
 fotka
desgaire  7. 1. 2014 15:07
súhlasím s tebou, rozhodne prehliadame a berieme ako samozrejmosť to najkrajšie a najdôležitejšie v našom živote, žiaľ.. viem, že sa to ťažko berie, keď máš bolesti, ale možno sa ti to stalo preto, aby si niečo iné pochopila a aby si presne takto začala žiť-kašlať na takéto blbosti, brať na vedomie a vážiť si len to, čo stojí za to. držím palce, najmä v tom pozitívnom myslení, myšlienky sú najlepším liekom

a môžem sa spýtať akú diagnózu ti vlastne povedali? lebo som na tom s problémami cca rovnako
 fotka
zajkousko  7. 1. 2014 16:05
nie som fanatik, som obyčajny človek ako každy druhý...

a keď sa ti to nepáči, stači zmazať a zabudnúť na mňa
 fotka
aero  8. 1. 2014 07:27
@desgaire Mr. Crohn hovorím, mohlo to byť aj horšie..
@inversi ver mi že tu bolesť je vždy lepšie prehliadať ako riešiť... len sa vylakaš a nabaluje sa ti dalšie a dalšie
 fotka
inversi  8. 1. 2014 08:54
Ako uznáš za vhodné, držím ti palce aby si sa uzdravila nech ide o čokoľvek.
Napíš svoj komentár