Moja myseľ, chabá slovná zásoba a trocha odvahy sa rozhodli, že sa pokúsia opísať neopísateľné. Čo to chcem vlastne opísať? Jednu veľmi nádhernú, cez tisícročia nezmenenú, no stále silnú vec, pri ktorej sú aj tí najmenši najväčšími. Je to pocit pri bozku od milovanej osoby. Niektorí si zaiste povedia, čo? Obyčajná pusa má byť taká zaujímavá? No tí sa asi nikdy nebozkávali z lásky. Nebozkávali sa srdcom, rukou, tvárou,celým telom neprežívali túto neopakovateľnú chvíľu intímneho stretu dvoch ľudí. Ten moment, keď sa dívaš na toho druhého, ten moment, v ktorom nepadne ani jedno slovo,no je ti všetko jasné,nič ti netreba vysvetľovať, v tom momente sa vaše tváre priblížia, oči zatvoria a pery si výjdu v ústrety. Hovorím o tom okamihu ochutnania jahodového lesku na pery a neskoršom smianí sa na tom,že ste obaja od neho celý polepení. Ten slastný pocit držať niekoho v náručí a nechcieť ho nikdy pustiť a dúfať,že táto chvíľa sa nikdy neskončí. Čas strávený spoločne, no nikdy nie stratený.

Tak toto je ten pocit,ktorý sa prežíva pri bozku z lásky.Pri bozku s láskou.

Zaiste by sa o tom dalo napísať omnoho viac,no ja ten zvyšok nechám na každom z vás.Nech si ho doplní podľa vlastnej chuti.

 Blog
Komentuj
 fotka
cruz89  8. 3. 2009 21:45
ona .... bozk ....
 fotka
elenqa  8. 3. 2009 22:39
take chcem zažiť..aj som si to už predstavila...
 fotka
shaolingirl  8. 3. 2009 23:38
proste krása.....
prekvapivé, že chalan dokáže napísať dačo tak krásne....žiadne silácke reči...ale sila slov o niečom cennom a nádhernom...o bozku z lásky...

skladám poklonu...
Napíš svoj komentár