...už hodinu čakám ako feťák na dávku...ten pocit sa jednoducho nedá opísať..čakáte za čímsi,čo nie a nie dôjsť..a prečo to nechodí?..tak to je otázka,ktorá vám lieta hlavou jak loptička pri detských hrách sestier Williamsových..


hľadám hudbu..niečo tvrdé..progresívne,čo ma dokáže uviesť do stavu totálneho sústredenia sa na cieľ..stavu,v ktorom nejestvuje priestor,čas,ľudia,trápenia,radosti..existujem v ňom len ja...jediné médium schopné spojiť svet reality so svetom,ktorý je niekde tam..niekde high..

hudba sa už našla...no ona stále nechodí..útechu som našiel v akom si \"francúzskom repe\"..ktorému i tak nerozumiem..no to mi len vyhovuje,keďže teraz song,ktorému textu by som rozumel,by ma donútil ho počúvať a premýšľať nad ním a nie nad tým,nad čím chcem ja ...

prečo tak túžim nad tým uvažovať?

..ani sám neviem..ale viem,že sa tomu neubránim a niet inej cesty...tú myšlienku z hlavy nedostanem hoc ako by som sa snažil..dosť mi na nej záleží,aby som len tak isiel si ľahnúť spať..to jednoducho neide..a ľahnúť si v takomto rozpoložení nie je žiadna výhra...

..prešlo už ďalších pár minút a to jej \"hneď som doma\" sa opäť o čosi predĺžilo..čas v iných prípadoch nebadateľný sa teraz stáva mojím naj kamošom..

..skončili sa 4 hodiny ukrutného čakania...

...už je tu..

 Denník
Komentuj
 fotka
cruz89  4. 3. 2009 06:41
peeeeecka
 fotka
-veronka-  4. 3. 2009 12:10
..ale francuzsky rap je krasny ...
Napíš svoj komentár