Je to sviňa,povedali by o nej ľudia,čo ju nepoznajú. No tí,ktorí vedia o koho ide, im je hneď jasné, že hovorím o žene, ktorá je hádam sladšía ako samotný cukor. Našťastie sa od nej nekazia zuby. Avšak kazí sa chuť v ústach jej neprajníkov,keď ju zbadajú. Je stelesnením vyrovnanosti, vznešenosti, dôstojného pohŕdania okolitých nepotrebných vecí, ale ak sa jej niečo dostane do oka, dokáže ísť bezhlavo za svojím cieľom.

Je to zbraň hromadného ničenia v tom najkrajšom obale. Ak niekto niekedy prirovnával ženu ku vyzretému vínu, zaiste hovoril o tejto žene. Oblé línie jej tela, ladnosť pohybu sťa by jemný letný vánok tie najkrajšie nohy mal, sa ukážu v tej najväčšej paráde pri jej ranných prechádzkach v záhrade za domom. Dala si tam priniesť aj klavír, aby mohla usporadúvať príjemné stretnutia so svojími známymi pri príjemnej hudbe a dobrej knihe.
Z princípu nenosí žiadne hodinky. Nemá rada,ak ju čosi súri. Rada sa necháva unášať životom bez obmedzení. A medzi tie najväčšie obmedzenia čas isto patrí.

Jej najlepším priateľom nie je pes, ale mačka. Zaiste sa v nej vidí a stotžňuje sa s ňou. Cíti z nej tú nespútanú silu prírody, ktorá sa môže v každej chvíli prebudiť. Vidí v jej očiach čosi nevyteliteľné, nadprirodzené. A taká je presne aj táto žena. Ťažko opísateľná, no ľahko spoznateľná.

 Blog
Komentuj
 fotka
cruz89  8. 3. 2009 21:12
I like it
 fotka
inconnue  8. 3. 2009 21:17
Je to zbraň hromadného ničenia v tom najkrajšom obale.

óda na konkrétnu ženu?
 fotka
shaolingirl  8. 3. 2009 23:35
krásne napísané....
závidím tej žene o ktorej niekto napísal niečo tak krásne ako toto...
 fotka
cifrafree  26. 6. 2009 11:54
Domaca uloha? ..haha pekne
Napíš svoj komentár