BELETRIZOVANÝ ŽIVOTOPIS

Moj zivot sa zacal klasicky narodenim.Nebolo na tom nic zaujimaveho.Male,zakrvavene,uvrescane detsko,ktore bolo pre svojich rodicov vsetkym.
Moje detstvo zacalo ako inac s prsom v mojom malom naruci,ktore mi prislo ako najkrajsia vec na svete.Samozrejme i teraz je to podobne,no vtedy som mal na taketo tvrdenie ine dovody.To,co prednedavnom este len spinilo plienku,pomaly vyrastlo na tvora,co vedel nemogavo chodit a vydavat cudne zvuky podobajuce sa reci.

Robil som radosť každému a vyčaroval úsmev na tvári každému koho som stretol.Ako ináč,veď som bol malinké,zlatulinké, ba až ako cukor sladké dieťatko..
Keďže náš dom sa nachádza na vidieku,za ním sa nachádzala rozliahla záhrada,pred záhradou maštaľ,kde boli ukvičané prasce a samozrejme celému tomu šéfoval verný strážny pes.No nevyhol som sa stretnutiam s "milými" babičkami,ktoré väčne zaujímalo,kam idem.Asi sa nemali s kým už rozprávať,tak to skúšali aspoň s malými deťmi.Nemám im to za zlé.

Nastáva čas povinnej školskej dochádzky,čas,kedy dostávam svoje prvé náramkové hodinky,čas,v počas ktorého dostávam prvé hodiny klavíra.Pre hudobný život som však nemal cit,a tak mi ostalo len obdivovať ľudí,ktorí na to majú.

Momentálne som v maturitnom ročníku na Súkromnej hotelovej akadémii v Michalovciach a to je aj dôvod,prečo píšem tieto riadky.Dostali sme to ako zadanie od našej profesorky.A keďže sa mi to podarilo úspešne vykonať,môžem sa vrhnúť na veci príjemnejšie.A to na pohár dobrého vínka v jednej ruke s dobrou knihou v druhej ruke.

 Blog
Komentuj
 fotka
cruz89  4. 3. 2009 19:29
fajne....pobavila ma ta mastal, prasce, verny pes
 fotka
minora  4. 3. 2009 19:39
povedala by som ze celkom zabavne aj ked by sa to dalo este viac obsirnejsie napisat
 fotka
grietusha  6. 3. 2009 01:53
prvý odstavec mi je strašne povedomý. niekde som to čítala, hum hum
Napíš svoj komentár