Zbožňujem zápisníky. Papiernictvám sa snažím vyhýbať, lebo viem, že by som nejakému ďalšiemu neodolala.

A doma príde dilema, čo doňho zapísať. Na obyčajné poznámky je ho škoda, to by som trhala strany jednu za druhou... Denník - tak na to som fakt nikdy nemala nervy! Proste mám vždy problém nájsť môjmu zápisníčku zmysel.

Najradšej mám jeden zlatý vzorovaný, tuším je z kože, neviem ako je spracovaný... Ale proste, jeho by mi bola škoda asi na všetko, tak ho mám rada. No včera mi konečne niečo napadlo!

Keď čítam knihu, často natrafím na skvostné myšlienky, výroky, možno na niečo, čo mi vždy pripomenie, prečo sa mi ten text páčil... Len prednedávnom som si začala na zdrapy papierov zapisovať, keď ma niečo oslovilo. A teraz mám na to lepšie miesto.

Od Vianoc som rozmýšľala nad jeho využitím a potom mi to napadne iba tak náhodou. Vlastne, ono to tak býva často s nápadmi... Tie knihy, čo mám prečítané, majú smolu, lebo toľko ich ešte raz neprečítam.

A možno toto nikoho nezaujíma, no možno má niekto podobnú závislosť na zápisníkoch a pomôže mu to

 Blog
Komentuj
 fotka
jacklondon  6. 4. 2011 15:31
geniálna myšlienka, pritom taká prostá,zapisovať si myšlienky do zápisníka. Ja to robím tak,že v knihe si podčiarknem ceruzkou slová,ktoré ma zaujali. A tiež mi imponuje tvoja túžba písať,čiže samozrejme môžem vyčítať istú dávku umeleckého a duševne krásneho zafarbenia tvojej povahy,čo je pekné
 fotka
alee  6. 4. 2011 20:26
Jeej, vďaka Vidím, že si to pochopil a vystihol
 fotka
ardonaiel  24. 4. 2011 02:43
Ja som mal podobný probs s papierníctvom a zápisníkmi. Niektoré som si vyrábal aj sám a zapisoval myšlienky svoje alebo tie na ktoré som natrafil. Teraz mám už všetko v el. podobe.
 fotka
alee  24. 4. 2011 09:29
Väčšinu vecí mám v el. podobe tiež, no také veci mám rada ručne napísané
Napíš svoj komentár