1. Naucit sa byt flegma
Velmi dolezite, nexcete mat predsa zlu naladu hned ked rano otvorite oci.
2. Osvojit si „cim menej u tetky tym lepsia nalada“
Ked vam skola konci uz o druhej tak treba pohladat nieco aby ste sa prisli len najest a ryxlo vypadli aspon do siedmej... idealne su doucovanie, kruzky popripade nakupy, alebo dobry spoluziaci, ktorym zalezi na vasom dusevnom zdravi
3. Vzdy treba zdrhnut ked sa zacne nadyxovat.
Nexcete ist predsa do skoly v tom co vam ona vyberie na oblecenie lebo je podla nej nevhodne ked sa ukazem na ulici v roztrhanyx rifliax, cervenyx cinax, trakox a tricku.
4. Naucit sa nepozerat priamo do oci alle na nejaky bod za nou.
Je ti velmi prakticke, vzdy si mysli, ze ju pocuvam a pozeram jej do oci ked so mnou hovori.
Neznesie ked mi nieco dolezite rozprava (napr. ktora suseda si kolko mesa kupila alebo ze jej kamaratka xce aby prisla so mnou na navstevu lebo sa xce pozriet ako som vyrastla) a ja sa jej nepozeram do oci. Aj ked sa ucim alebo robim vykresi na prax musim jej tu hodinu aj viac pozerat do oci dokym ona rozoberie problem svojej byvalej najomnicky, ktora jej pokazila skrinku.
5. Aj ked nie som unavena, vzdy idem spat skoro.
Vyhodne! Nexcem aby komentovala to co prave pozeram. Radsej si ten film nepozriem lebo je mi menej luto ked to nevidim ako ked sa nato pozeram a mam uplne stiseny zvuk, preto lebo ona sa xce so mnou rozpravat.
6. Po dalsie je potrebne naucit sa par ucinnyx slov. Napriklad : Sak samozrejme. Ano. Mno. Jasne. Samozrejme. Uz idem. Hned. Len dokoncim. Jasne ze ta mam rada. Nie dneska sa nemam nic ucit.(Tato veta je preto lebo ona by ma zasadne xcela vyskusat)
K tymto vetam je potrebne naucit sa ix presvedcivo hovorit. Inak sa z pokojnou konfrontaciou mozte rozlucit. Hlavne ak rozoberate temu preco ten clovek ktoreho davali v TV novinax spaxal samovrazdu. Akoze neberte to v zlom, ludia umieraju kazdu sekundu. Nepotrebujem to rozoberat dve hodiny.
7. Naucit sa nasilu usmievat.
Mat v zalohe par nacvicenyx usmevom nikdy nie je zle. Lebo ked sa usmievam moja tetka je v stave ze ju mam neskutocne rada, hovorim jej secko ako svojej naj kamoske alebo priatelovi a zasadne jej neklamem.

Mno to bude asi secko...

 Blog
Komentuj
 fotka
enemys-eyes  27. 6. 2007 14:18
ano-ano-ano!! bod 4 je dost originalny otestujem! tie ostatne mam v malicku/totiz 10 rokov zijem s babkou/ak mozem poradit:KED JE BABKA ALEBO INY NARUSITEL OSOBNEJ ZONY POKOJA VYNERVOVANY STACI TO UZ LEN DOTIAHNUT DOKONCA A TESNE PRED VYBUCHOM ZDVIHNUT KOTVY. zarucene pomaha nieje to sice radikalne riesenie ale je to pre doby pocit zadostucinenia...
 fotka
matias1  27. 6. 2007 14:34
V tomto vsetkom mas pravdu podla mna.
 fotka
markonix  27. 6. 2007 17:18
ehm dneska som upratoval babe byt, ehm mal som dosť ehm, dostať sa k slovu keď je v miestnosti viac ako 3 osoby ehm..... nemožné...ehm
Napíš svoj komentár