Po dlhom čase som sa chystala ocitnúť na diskotéke. Nerada pijem medzi cudzími ľuďmi najmä z dôvôdu, že sa neviem ovládať, som drzá a čakám kedy mi za to niekto prijebe.

Nachystala som sa, dala fialové pančuchy, šaty, reťaz na krk a ide sa. Ešte som sa predtým slušne opila nech neprepijem a nepreštím celú výplatu na diskotéke. Taxík volal, že je pred bytovkou. Obula som sa len tak na pol nohy prehodila kabát a šla zavolať výťah. Zišli sme dole a keďže je vyjebaný chladný, upršaný január rozbehla som sa smerom k taxíku. Stúpila som na rozviazané šnúrky a jebla do blata. Jak pani!

Kamarátka sa zo mňa smiala, taxikár ma ubezpečoval, že to nevadí. Tri poldecá a toaleťák na dikotéke to spravia. Rozmýšľala som nad tým, či ma tam vôbec taku „riňavú“ pustia. Pustili. Blato zišlo, ostali len mokré fľaky. Tak som sedela na pri stole, kým na mne vyschne oblečenie a sledovala zloženie tanečného parketu a poradovník pri bare.

Tmavý (v preklade arab, moslim, turek hoc čo, čo má zuby výrazne svetlejšie než pokožku).
Attention whore (cháp dievča samo tancujúce pri tyči s tričkom zodvihnutým tesne pod prsia ukazujúc bruško s pírsingom).
Mladé žaby prezlečené za udržiavané 40tky s predĺženými vlasmi, vytrhaným a dotetovaným/dokresleným obočím v doprovode staršieho pána (muž stojí nehybne na mieste sleduje konkurenciu a jedným okom kontroluje či sa na jeho žabu nik nepozerá dlhšie ako 2 sekundy; dievča drží drink, pohupkáva z nohy na nohu a smútok v jej očiach napovedá, že by najradšej ožratá jak doga obtierala genitálie o 20-ročného Janka, Jožka, Ferka alebo aj o všetkých naraz ).
Potom sú tu samotári alebo dvojice-samotári (najčastejšie sedia alebo stoja pri bare pri jednom pive, stihnú dať za večer 10 statusov o tom, jak popiči bude, je aj bolo, dajú fotku z párty na instagram aj facebook, pochvália dídžeja, ktorý púšťal megamix 2005 z youtubu... a idú domov spať).
Ďalej diskotékova klasika: 5 dievčat sa postaví do stredu parketu, jebne 5 kabeliek na zem, utvoria okolo nich obradný kruh, zaberú tretinu miesta vyhradeného na tancovanie a ak sa nedajbože dostanete dovnútra a stúpite im na kabelky roztrhajú Vás ako žraloky, ktoré zacítili menštruačnú krv. Nakoniec ostali hormónmi nabité páriky. Chlapcova ruka šmátralka sa prediera cez 5 vrstiev oblečenia (teraz v zime je to náročné) a dievča omakáva stále stiesnenejší priestor v rozkroku. Potom si povie že „och môj bože, veď on nemôže dýchať“ a vyslobodí ho. To, že oni majú zavreté oči a nič nevidia neznamená, že ich ostatní nevidia!

Uschla som a šla tancovať. Prišiel nejaký tmavý...“šo piješ?“ ... nič ďakujem.. ..„hceš tansovat?“ ...už tancujem tu s kamoškou.....“ja mať kamarat pre tvoje kamaratka“ ... nie nieee ďakujeme my si vystačíme dve .... odišiel ....

Ešte sme sa trochu pohýbali na 2 pesničky a vtedy som si uvedomila, prečo som tak dlho nebola na diskotéke a prečo tak skoro ani nepôjdem. Vrátili sme sa na byt k partii a pili a smiali sa do rána.

 Denník
Komentuj
 fotka
snehovavlocka  19. 1. 2015 19:44
Kabelkovy obradny kruh no, vzdy ma zaujimalo, kde sa nechava kabelka, aby bola v bezpeci alebo ako sa s nou pohodlne tancuje, tak uz mi je to jasne
 fotka
alicaha  19. 1. 2015 19:59
@snehovavlocka ... staci mini kabelka cez plece s penazekou, mobilom a klucami no niektore dievcata potrebuju 4 outfity, kozmeticku tasticku, kefu na vlasy a este skryt flasu, brzdu , frajera tak idu von vlastne s kufrom
Napíš svoj komentár