Spi, spi, spi. Sú štyri hodiny ráno. Nič, bez spánku. Oči otvorené ako u začínajúceho feťáka, čo ešte nevie svoje stavy ovládať a dáva v deckej stropnú. Je mi smutno, od kedy som ho zavrela do skrine je mi smutno. Ale musí to tak byť. Teraz rozmýšľam, či som pevne utiahla reťaze. Ale zas nie až tak, aby sa udusil, jeho ústa budem ešte potrebovať. Totiž dokáže s nimi všelijaké finty Fň. Naposledy sme si vyšli na prechádzku pred štyrmi dňami. Vlastne je čas mu doniesť aj jedlo. Vydrží, do rána vydrží aj tak tu nič nie je. Tiež mi škvŕka v bruchu a on nevylezie z tej skrine, aby ma nakŕmil. To že nemôže je už jeho problém.

Nechcela som veľa. Nechcela, naozaj, ale potom ma to pohltilo, začala som ho všelijako imaginárne týrať. V mojích predstavách väčšinou spával v sarkofágu. Ale potom som mala pocit, že pánkovi to vyhovuje. Že sa nemusí o nič starať. Preto som mu dala na chvíľu voľnosť. Verila som mu. A on zas utiekol za nejakou šušandou. Lenže zabudol, že toto je môj svet, moje pravidlá, moja gravitácia a alroune prírodné zákony. Tak som len tak, otvorila jedno oko. A videla som ho tam. Schovával sa za jej vychrtlou nohou, ako keby mu to malo pomôcť. Prečo vždy, keď chcem byť tá dobrá, tak každý odklusá ďaleko? Preto som si dala v mojom svete nový zákon, na penisákov musíme byť prísny. A čuduj sa svete funguje to.

Dnes som mala chuť na sex. Tak som si ho vytiahla z tej skrine. A nechala ho pracovať. Teda som človek, čo si takéto veci vychutnáva. Som gurmán, mám rada dotyky, mám rada jazyk a prsty a som.
Mám rada jeho, rada sa ho dotýkam, rada ho dráždím a rada ho nechám naštartovaného, v tom najlepšom to ukončím. Hm to je za všetky ženy, ktoré ste vy neuspokojili.

Teraz zniem ako dáka neoholená feministka, ale tak to nie je. Ja mám rada chlapov, dokážu ma neuveriteľne rozosmiať, pobaviť. Sú chytrí, inteligentní, dobre vyzerajúci, milujúci, neegoistickí a verní. Hmmmm, vážne poznám takého. Ale bohužiaľ, nemal o mňa záujem. Lebo bol verný. Fuck.

A tak mám toho svojho tu. Milovala som ho tak veľmi a on čo spravil?
Navaril mi obed. Chutný, taký akurát. Len tam pridal trochu sava. To mám za svoju dobrotu. To mám za to, že som ho vypustila zo skrine, to mám za to že sme mali tak skvelý sex.
A teraz je mi zas smutno. Som totiž zas sama. Jasné, že som prežila, však je to môj svet. Ale on to neprežil. Rozhodol sa, že si pôjde zaplávať a už sa nevráti. A teraz je mi smutno. Som sama. A hľadám, chcem iného takého, ktorého nemusím tak často zatvárať do krabíc od cereálii.

 Blog
Komentuj
 fotka
karlotiskot  22. 1. 2013 13:29
Keď je to tvoj svet, nemal by byť problém nájsť ďalšieho
 fotka
alroune  22. 1. 2013 13:32
@karlotiskot hej len imaginarny chlap mi je tiez na dve veci
 fotka
karlotiskot  22. 1. 2013 13:35
@alroune a tento nebol imaginárny? Tak potom flaštičku s chlroformom a ísť si nájsť nobého
 fotka
frano  22. 1. 2013 13:40
wed mas jedneho v sufliku varit sice nevie ale svoju robotu spravi...
 fotka
karlotiskot  22. 1. 2013 13:44
hehehe čo sa to tu nedozvieme
 fotka
mygate  22. 1. 2013 14:08
alečo? tak v šuflíku? ten aspoň netrepe a vie sa chovať ako sa patrí
 fotka
alroune  22. 1. 2013 14:54
@mygate to nie je uz davno pravda co tu panko trepe :d
 fotka
alroune  22. 1. 2013 14:55
@karlotiskot to co ste sa dali proti mne :d pockaj co vam vsetkym spravim v tom mojom svete :d kastracia a namisto vajec budete mat rybie ikri :p
 fotka
alroune  22. 1. 2013 15:01
@frano tssss vobec to neni uz pravda :p
10 
 fotka
karlotiskot  22. 1. 2013 15:07
pche vieš že zaobídem aj bez nich
11 
 fotka
alroune  22. 1. 2013 15:37
@frano nepis mi aspon hluposti tu :p
Napíš svoj komentár