Potrebujem sa tu vypísať..ale ani sama neviem o čom to bude..najprv som chcela o bývalom ..ale..to je zbytočné..dôležitejšie bude asi o rodičoch..strašne chcem aby sa už rozviedli..ja to tu už nedokážem..nevládzem..ako si otec dovoľuje mi zobrať 50 eur? ..som ich mala na stolíku prídem domov a som mame mala dať 30 a ja ich tam nemám..proste nemám..neuveriteľne som sa zľakla, že kde som ich dala..a on mi ich zobral..ako toto bolo to posledné..budem už k nemu odmeraná a je mi jedno čo povie..takto to už ďalej nejde..a načo ich zobral? ..lebo mama platí všetky pôžičky, inkaso a tak zo svojho platu..a on si vybral celú výplatu z účtu..do kelu celúú! ! ..a my z nej nevidíme nič..keď mama niečo vyberie pôžičku tak dá nám..a on? ..vybral celú výplatu plus 40 tisíc sk..to akože čo? ..a vlastne minulý mesiac mu mama povedala, že nech zaplatí on tmobile keď vybral z účtu..normálne im išiel mobil ta mama myslela, že zaplatil..tento mesiac zase chcela vyplatiť mobily..nemohla lebo tam už nemal peniaze..povedala mu..že nech zaplatí..bol tam včera a dnes im ešte stále nejdú mama tam volala a oni jej povedali, že preto lebo za dva mesiace to nie je vyplatené..tak pre boha kde dal tie peniaaze? ? ? ?
štve ma to už nenormálne..a dnes toto s tými peniazmi..ta ako..mám dosť..plus je celé dni doma, lebo nemá auto..asi pred dvoma týždňami mal nehodu..mal 2.28 promile alkoholu v krvi..auto rozyebal úplne a vodičák by mu mali teraz dakedy zobrať..pred rodičmi povie, že už nepije a také..a minule mama mala nočnú a on bol opitý..roztrhať ma išlo..
rozvod mama plánovala už pred tou nehodou..ide o to , že je žiarlivý aj keď nemá načo..stále spitý..a v poslednom čase už aj peniaze míňa na neviem načo ..

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
d170  28. 6. 2009 15:47
Problémy v rodine sú to najhoršie čo môže byť. :/

Ale najako to vydrž a myslí na to, že každou minútou je bližšie deň kedy ich rozvedú a potom to bude už trochu lepšie.
 fotka
adrenalineismylife  6. 8. 2009 18:14
Ja to mám presne také isté.. presne.. treba byť silná..
Napíš svoj komentár