„Konečne vypadnem z domu, už sa tam teším ako malé dieťa.“ povedala si Lucia hneď potom ako zložila slúchadlo, z ktorého volala taxi. Za pár minút tu bolo. Zamkla dvere od bytu a zasnene nastupovala do auta.
„Na letisko prosím.“ povedala svojím piskľavým hlasom, ktorý sa v celom aute ozýval. Neverila tomu, že to už je ten deň, keď odchádza na vysnívanú dovolenku. Cítila by sa ešte lepšie keby jej nedal priateľ kopačky tesne pred odchodom.
„Vystupovať slečna.“ povedal taxikár a tým vyrušil Luciu z fantazírovania.
„Cez to letisko prejsť je ako ísť na koniec sveta.“ vzdychla si keď už konečne sedela v lietadle pripravená na cestu.
Celú cestu uvažovala prečo jej dal priateľ kopačky. Kvôli môjmu výzoru? Kvôli tomu, že som aj v 26 panna? Alebo čo môže byť príčinou?
V myšlienkach bola totálne inde až si ani nevšimla, že už pristali. Prebudila sa až keď ju sympatický mladý muž poklepal po ramene či sa nechystá vystupovať, alebo , či by si jej nemohol inak pomôcť. Na jazyku už mala, aby s ňou strávil celú dovolenku. Jedine tak by jej asi pomohol. Ale napokon po dlhej chvíli ticha iba poďakovala a pomoc odmietla.
Po dlhom čakaní na recepcii sa konečne dostala do svojej izby, ktorá bola pre jej chvíľkové obdobie ako stvorená. Malá, útulná, ale zmestili by sa sem aj dvaja. Zvalila sa na posteľ a po náročnej ceste sa už aj oddala snom.
V snívaní ju prebudil až buchot na dvere jej izby. Bola to pani, ktorá chcela Luciu trochu pozoznamovať s okolitou krajinou.
Pri prehliadke mesta si Lucia všimla aj toho sympatického muža z lietadla. Nespustila z neho oči až kým si neuvedomila, že sprievodkyňa už na ňu čaká.
Prvú noc na dovolenke plánovala prežiť v nejakom bare, kde sa s niekým spozná. Vybrala sa von pozoznamovať sa s ľuďmi. Angličtinou sa dorozumela veľmi ťažko, zoznamovanie nechala tak. Radšej sa vybrala naspäť na izbu načerpať síl na ďalší deň.
Sníval sa jej neskutočne erotický sen , v ktorom mala nezabudnuteľný sex s krásnym krásavcom. Prebudil ju krik detí užívajúcich si more. Dnešný deň chcela stráviť celý na pláži, okúzľovaním plavčíka.
Po dlhom dni prežitom v mori si uvedomila, že všetky jej predstavy sa rozplynuli. Plavčík má priateľku a sympatického muža už ani nestretla.
Prebudila sa skoro ráno, ešte aj východ slnka stihla uzrieť. Hneď sa prezliekla do plaviek a mierila na pláž. Neskôr poobede išla na cestu loďou, ktorá jej zlepšila náladu. Na lodi uzrela mladého sympatického muža s ktorým si vymenila neodolateľný pohľad. Bol v skupine iných cestujúcich, čiže sa nemohla k nemu pridať. V ten deň ho už nevidela, ale aspoň vedela, že je ešte tu. Plavba loďou zmenila jej náladu, čo sa jej aj večer vyplatilo. Išla si do najbližšieho baru kúpiť kofolu. Cestou do izby uvidela padať hviezdy. Neskutočne krásny zážitok. Priala si aby ho ešte stretla.
Zase ju prebudilo ranné slnko, ktoré jej pálilo do očí. Rozmýšľala, že už zavolá na recepciu či by jej nemohli dať žalúzie, ale ako sa pozrela z okna..na pláži uvidela toho sympatického muža. Netrvalo dlho a Lucia už mierila na pláž. Vymenili si pohľady a úsmevy. Bola celá bez seba keď videla, že si ju viac všíma.
Jej sny o jeho prítomnosti pri nej sa rozplynuli hneď potom ako k nemu pribehlo nejaké mladé dievča, ktoré ho odviedlo aj preč. Celý deň dúfajúc, že ho ešte uvidí strávila na pláži.
Sny sa jej zas opakovali, ale tento krát spoznala muža, ktorý sa vyskytoval v jej sne. Bol to samozrejme ten sympatický muž. Lucia rozmýšľala, že naňho musí mať nejaké šťastie. Asi sa hviezdy priklonili na jej stranu.
Prešli dva dni a jeho nikde nebolo. V bare ani na pláži. Všade hľadala no márne. O tri dni už bude doma a ona sa ešte s nikým nezoznámila.
„Na tú dovolenku som ani nemala ísť. Zbytočne mi ešte znepríjemnila náladu. Ex mal pravdu, lepšieho ako je on si už nenájdem. Vlastne lepšie povedané žiadneho.“ potichu uvažovala Lucia nad svojím trápením.
Nasledujúci deň sa niesol v zlej nálade až kým..
..nestretla na pláži sympatického muža. Celá ustarostená sedela v bare a popíjala víno, keď v tom k nej podišiel a milým hlasom povedal „ ani teraz nechcete pomôcť? “ usmial sa najkrajšie ako vedel. Lucia zdvihla hlavu hore a ešte stále smutno povedala „ potrebujem iba niekoho na príjemne strávený posledný deň dovolenky“.
Zoznámili sa, podali si ruky, pobozkali a konečne zistila ako sa jej sympatický muž volá. „ Teší ma som Michal“ povedal keď si už spolu objednávali drink. Oči mu stále utekali na jej prsia a jej ruka zas viedla k jeho rozkroku. Túžby po erotickej noci sa po dlhom rozhovore ešte stupňovali. Keď už dopili a slová boli zbytočné chytil ju za ruku a utekal s ňou. Utekali, až kam ich nohy viedli. Zastali až na starom móle, pri ktorom nikto nebol. Prestali sa ovládať. Túžba po vášni a erotike ich lákala viac ako slušné správanie. Lucia nikdy nezažila krajší pocit ako milovanie s Michalom. Bývalý bol v tomto nula. S vyzliekaním nebolo veľa práce. Plavky sa zošupli z tela hneď dole a už ležali na sebe nahý. Pomaly nechal jej pery a začal bozkávať krk až sa dostal ku prsiam. Cela bola roztrasená, lebo nevedela ako sa to skončí, ale on sa iba usmial, nech sa uvoľní.
Po dlhej krásnej predohre nasledovalo to najkrajšie. Vnikol do nej celým jeho penisom. Išlo to tak ľahko, že si ani neuvedomila, že je neskúsená. Jej vzdychy sa stupňovali a jemu to hladilo ego. Nikdy ešte nezažil taký orgazmus ako pri nej. Po neuveriteľnej chvíli keď sa cítila ako v nebi prišiel čas konca. Po všetkom iba hľadeli na seba a rýchlo sa začali obliekať. Neverili, že to čo sa pred chvíľou udialo je realita. Bolo to tak krásne nespútané. Pobozkali sa a rozlúčili.
Lucia tú noc nedokázala zaspať, stále bola myšlienkami pri Michalovi.

Sedela v lietadle pripravená na odlet. Celý deň bola mimo, myšlienkami pri včerajšej noci. Dovolenka splnila to čo mala. Lucia si konečne uvedomila, že nie je taká, akú z nej jej bývalý robil.
Michala už nikdy nevidela. Ani v sne ani v skutočnosti. Bola to nezabudnuteľná dovolenka, ktorá v sebe niesla čaro prvého sexu.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
panlestat  15. 6. 2009 16:00
nudne, prazdne.

Otazka: podla vety v 26 panna ako mohla vediet ze byvaly bol v sexe nula?

Usmev: vyber mien je potesujuci
Napíš svoj komentár