Teraz, keď si už preč, keď si niekde pri anjeloch a usmievaš sa na mňa, chcem Ti povedať niečo dôležité...a nie som si istá, či som to stihla pred Tvojím odchodom.

Dedko, mám Ťa rada! A vždy budem mať, aj keď tu už nie si. Nie na tomto svete, kde život nikdy pre nikoho nebol taký jednoduchý. Verím, že si niekde na oveľa krajšom mieste, niekde, kde nie je núdza o úsmev a lásku!

Chýbaš mi a ako veľmi, ale to nie je nič v porovnaní s tým, že som rada, že sa už netrápiš.
Si tým najlepším dedkom akého sme my, Tvojich krásnych 18 vnúčat, mohli mať. Tvoj večný úsmev na perách, sladké objatie a pusa! Ah, ako som len mala rada, keď si si ma vzal za ruku a ešte aj teraz, keď už som trošku vyrástla ( ), vždy si ma pevne držal a ja som sa úprimne tešila z Tvojej blízkosti.

Možno som nebola najlepšou vnučkou, čo mi je veľmi ľúto a ak by som mohla vrátiť čas, tak ho vrátim. Ale Ty si bol najlepším dedkom a budem sa vždy modliť, aby sme sa Tam hore mohli spolu stretnúť.

Viem, že vieš, že toto píšem a chcem Ti týmto odkázať, že ťa veeľmi ľúbim a chcem sa Ti ospravedlniť za ....to, že som nebola pri Tebe vtedy, keď som byť mala.

Panna Mária sa o Teba postará!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  1. 8. 2012 15:55
je to pekné vyznanie veľmi!
Napíš svoj komentár