Musím to dať zo seba...
Tak veľmi mi chýba, až to bolí..a pritom viem, že nemôžeme byť spolu, lebo som jednoducho mladá, nezrelá na vzťah a neviem si vážiť, čo mám. Jedno však viem, že niekto tak úžasný ako On ma už nestretne. Totiž, buď to bude lepšie, alebo nie, no už nikdy nikto nebude ako On. Nebude sa tešiť z každej chvíľky so mnou ako malé dieťa, nebude plakať, ak sa pohádame, To dokázal len ON!...a predsa..nechal ma ísť. Nech spoznám, aké to je, keď som bez Neho. A je mi smutno!..veľmi smutno.

Asi je to normálne, že mi chýba niekto, s kým som bola v kontakte ..dennodenne, celučičký rok. ..oh v jeho očiach som bola hotová princezná. On,..bol skvelý.

No napriek tomu, stále viem, že..ešte mám čas zaklopať na jeho dvere a viem, že by mi ich otvoril no, nemôžem! Nemôžem byť taký sebec. Chcem aby bol naozaj šťastný a ja.. neviem ho urobiť šťastným. Aspoň nie teraz. Sama neviem, čo chcem.

 Blog
Komentuj
 fotka
vreskot000  3. 5. 2012 22:53
najhoršie myšlienky ake možeš povedať, avšak v dobrom slova zmysle. ach prečo ste ženy také čudné??? to iste mi povedala, presssssne to iste moja bývalá. Vám sa asi treba sklamať... a to poriadne. vtedy vytriezvete
 fotka
anniemel  7. 5. 2012 19:43
asi máš pravdu..teda hej, sme čudné.

Vytriezveme? To asi nikdy, vieš, my sa chceme cítiť ako princezné, ale len Vy muži, nám môžete ten pocit dať ! ..ale všetko má svoj čas... a trocha pokory nezaškodí, teda kiežby som bola stále pokorná...
 fotka
vreskot000  7. 5. 2012 22:25
prajem ti vela svetla na tvojej ceste, aby si bola šťastná, pokojná a vyrovnaná! hlavne pros Boha o silu.
Napíš svoj komentár