Jar je ideálne obdobie na lásku. Ake nemáte partnéra, najdite si ho podľa farieb. Obľúbená kombináca prezradí, aká ste vy a aká by mala byť vaša chýbajúca polovička.

Modrá a fialová
Ste romantická duša. Žijete v bubline a dokážete sa rýchlo bezhľavo zaľúbiť. Túžite po pokoji a o každom partnerovi uvažujete ako o mužovi na celý život. Intímne chvíle so svojou polovičkou prežívate veľmi intenzívne, viac ako originálne darčeky potrebujete neustále počúvať vyznania lásky. Vizuálna stránka je pre vás veľmi, preto si vyberáme atraktivných partnerov, no určite si sadnete s niekým, kto si s vami rád poplače pri romantickom filme.

Žltá a oranžová
Tieto žiarivé farby hovoria, že ste veselá kopa, vždy usmiatá a dobre naladená. Máte veľa kamaráratov, lebo ste pre nich bútľavá vŕba a každého hneď rozveselíte svojou kamarátskou povahou. Máte výborné predpoklady na to aby ste si našli partnera, s ktorým si budete dobre rozumieť. Najlepšie niekoho, kto nelieta v oblakoch ako vy a bude vás držať pevne pri zemi.

Červená a zelená
Zelená znamená pokoj a nádej, červená zasa vášeň a presne taká ste. Hoci pôsobíte rezervovane a zraniteľne, v skutočnosti ste ako tichá voda. Keď vás ľudia bližšie bližši spoznajú, zistia, že za hanblivku sa skrýva vamp. Každý muž má vás potrebu chrániť, nemáte núdzu o nápadníkov. Viete byť vášnivá a tvorivá, preto potrebujete partnera, ktorý to ocení.

Červená a fialová
Táto farebná kombinácia je typická pre umelecky založené a trochu uletené povahy. Ak ste si ju, vybrali, svedčí to o vašej bezprostrednosti a túžbe po dominancii vo vzťahu. Ráda ste v úlohe zvodkyne a využívate na to zmyselnú reč tela. Máte neoblomné sebavedomie, preto by ste si mali najsť partnera, ktorý sa vám podvolí, zároveň však musí byť rovnako otvorený a úprimný ako vy.

Žltá a fialová
Žltú farbu majú radi ľudia plní očakávaní a nádejí, falovú obľubujú okrem umelcov aj tehotné ženy či mladí ľudia v puberte, pretože sa spája s hormonálnymi výkyvmi. Vaša farebná kombinácia naznačuje , že neznášate stereotyp a túžite po pestrom vzťahu, v ktorom sa vždy niečko deje. Ste komunikatívny človek, zaujímajú vás názory iných. Všetko sa snažíte analyzovať, preto si budete dobre rozumieť s mužom, ktorý si vás rád vypočije, poradí a rozoberie s vami aj otázky medzi nebom a zemou. Dôležitejšia ako fyzická je pre vás psychická stránka človeka.

Modrá a oranžová
Ste ako balík energie, no vašou najväčšou chybou je, že sa neviete pozerať na veci s odstupom a beriete ich príliš vážne. Do všetkého sa dáte ľahko vtiahnúť. Vo vzťahoch neustále pochybujete, žiarlite a upodozrievate partnera z nevery. Mali by ste sa snažiť viac ľudom dôverovať. Hodci pôsobíte konzeratívne, v skutočnosti je to naopak a v posteli si užívate veľa zábavy. Stavte na výbornú intuíciu. Pomôže vám najsť si partnera, ktorý vám odpustí všetky drobné muchy.

Žltá a zelená
Zelenú farbu si vyberajú ovážní, tvoriví a tvrdohlaví ľudia, ktorí vedia viesť iných, ale aj takí, ktorým chýba prispôsobivosť. V kombinácii zo žltou prezrádza, že hoci ste vodcovský typ, chýba vám praktická stránka. Potrebujete ľudí na to, aby uskutočnili vaše nápady. Viac ako rozumom sa riadite zmyslami a platí to aj pri výbere partnera. Mali by ste sa poobzerať po niekom s triezvejším a praktickejším pohľadom na svet, aby sa na výmenu žiarovky museli volať opravárov.

 Blog
Komentuj
 fotka
newgeneration  27. 5. 2010 15:05
aj napriek tomu, že som chlap tá prvá kategória na mňa sedí...aj keď namiesto tej fialovej by som dal ružovú
Napíš svoj komentár