Práve som si čítala niečo o "css" a iných veciach, ktorým absolútne nechápem. Nedokážem pochopiť, ako to niekto dokáže chápať. Informatiku,matematiku,... A to som si chcela upraviť webku, lenže sama to asi nedokážem. To aby som zamestnala frajera, keďže si vychodil informatiku, ale pre mňa je to proste španielska dedina. Som rada, že som sa konečne zbavila matematiky, a všetkých prírodných vied. Ako budúca maturantka som si tam navolila všetky perspektívne, zmysluplne a možno aj neperspektívne predmety, všetky humanitného zamerania. Neviem, či mi tu bude niekedy v živote platné, ale už som sa ďalej nemohla týrať matikou.

Áno, chcem ist na vysokú, študovať trebárs jazyky, alebo tak neco, ale mám strašné obavy, že skončím ako predavačka v krstného vinotéke. Neviem či to Brno nie je veľmi vysoký cieľ. Ale radšej mať menšie sebavedomie, ako preceňovať svoje schopnosti.

Aj keď, ako hovorí Mr. Coelho, keď niečo veľmi chceme, tak sa celý vesmír spojí, aby sme to dosiahli. Ja pevne dúfam, že mi to vyjde, a nebudem jedna z tých sklamaných, ktorí nespravili prijímačky, alebo čo je ešte horšie, spravili, ale boli pod čiarou a nevzali ich.

Chcem si proste niečo dokázať. Možno mám veľké ambície, možno si poviete, že len nezmyselne snívam, ale ja si chcem žiť svoj sen. Chcem sa dostať na tú školu, veľa sa toho naučiť, a cestovať.

Jasné, sú to kecy do budúcnosti, a viem, že je treba žiť prítomnosťou, a ja vo všeobecnosti nerada plánujem, ale toto som proste musela, nie je mi jedno, čo bude s mojim životom. Nechcem si niekedy niekde utápať alkoholom alebo drogami svojhe stratené sny. Ja ich chcem proste žiť a bodka.

 Blog
Komentuj
 fotka
hluzar  12. 8. 2010 14:16
S tym sa jednoducho neda nesuhlasit Ale keby si aj v tej vinoteke nejaku chvilu pobudla, kde je napisane, ze je to konecna ? Niekto postupuje rychlejsie, niekto pomalsie ale dvere sa ziadnym neuspechom nezavru. To az ked to clovek vzda..... Ale verim ze ty to riesit nebudes a dostanes sa na VS na prvy krat
 fotka
arya138  12. 8. 2010 17:02
dakujem velmi pekne, budem sa snazit
Napíš svoj komentár