Nieco mi povedzte. Preco sakra vsetky moje serialy musia koncit serie prave teraz, a preco sa vsetky nove zacinaju az v sepembri? preco nie su cez prazdniny, kedy by som mala aj viac casu na ich pozeranie. A preco vsetky serie musia skoncit na "hovno"? So, tell me why!

Preco na konci serie polovicu ludi povrazdia? Preco sa henten rozid s tou ci onou? Ja viem, ze je to preto, lebo to chcu spravit zaujimavejsie, a blablabla vacsia sledovanost a ja neviem co vsetko. Ale sakra stve ma to. Stve ma, ze vsetko konci na nic, a ze sa nedozviem ani ako to pokracuje do septembra. Ano ludia, tymto nas vsetkych totalne oblbuju. Zaistuju si sledovanost. Sice u mna to az tak neplati, kedze to aj tak nesledujem v tv, lebo nase tv stanice su predpotopne a nic ine ako slovenske sracky tam uz ani nechodi. Ale vsade to tak funguje. Vsetci nas oblbuju a my im na to naletime. Vo vsetkom, trebars aj taky fast food. Vieme, ze je to nezdrave, ale aj tak ideme na hamburger, zjeme jeden a chceme dalsi. Lahko podlahneme reklamnym tahom, atd, atd. Nuz, je to na nic. Zivot ako jeden velky oblb. Ale co sa s tym da robit. Pochyjem, ze by sme sli zit niekam do africkeho kmena,alebo k nejakzm indianom do pralesa alebo ja neviem kam, kde ludi nevidia ako konzumentov a zdroj penazi, nezaleziac im na ich fyzickoma dusevnom zdravi. Budis, tak to uz je, a nic s tym nespravime, vzdy tu bude masa ludi co sa necha oblbovat. Ved sa staci pozret iba na nastavajuce volby, bude to funny. Zaujimave ako ich zrazu zaujimau ludia. Proste pokrytci, ktori zo seba robia debilov.

Asi som sa chcela niekom postazovat na vsetku nezmyselnost, tak mi to prosim vas odpuste. Milujte sa a zite v mieri a bude vsetko OK.

PS.este, ze ta laska nevymrela

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár