bola moja mačka. Ešte dnes. Veľmi mi chýba. Aj ked niesom nejaký úžasný pisatel blogov a nemám nato talent, teraz mám potebu napísať.

O tom aký sú ľudia bezcharakterní, to síce už dávno viem a vy to viete takisto, no dnes som to v pocítila tak asi ako ešte nikdy doteraz. Asi večer sa má narodiť môj stvrtý bratranec. Všetci sa strašne tešia na príchod bábatka. Len mi traja s teraz doma plačeme. Nedokážeme sa súvisle rozprávať a ja sa neviem ani slovo naučiť na zajtrajší test z marketingu (to mi nikdy nešlo do hlavy, to mi nešlo skoro nikdy).

Možno si niekto povie že to nič nie je, sú oveľa horšie veci ako jeden zvierací život. Keby zomrela prirodzene...plakala by som, prešlo by to o nejaký čas. Teraz okrem toho že revem mám aj zlosť. Tí ľudia ju zrazili, nechali tak aj keď bola ešte živá a vstala.

Eliška je moja mačka (bola), asi som sa ešte nezmierila s tým že mi teraz neleži na bruchu ako to zvykla. Ráno ju zrazilo auto, stáva sa, vbehla pod kolesá, okolo domu máme dosť strmú cestu a nikto tam nebrzdí. Každý sa niekam ženie aj keď je to vlastne nepodstatné. Celkovo sú vodiči v našich končinách nezodpovedný. Počujem to stále od babky, ktorá si sťažuje nato ako ju ten či ten nepustil cez prechod. To mi je tak jedno.

Moja Eliška. Tí ľudia ju zrazili, nechali tak aj keď bola ešte živá a vstala. Ja som bola v škole, rodičia v práci. Nikdo jej už nemohol pomôcť. Doplazila sa k susedom a tý nám ju celú krvavú odovzdali. Vždy keď spala vedľa mňa hovorila som že ak by jej niekto ublížil tak by som ho zabila. A stalo sa a nemôžem ho ani opľuť, lebo neviem.

Viem že nič nevyriešim, ale je mi to ľúto. Jedna s dôležitých súčastí a moje malé ušaté šťasite už nemám. A nikto mi to prázdno nevráti a nenahrdí.

 Blog
Komentuj
 fotka
fremo  18. 10. 2007 18:50
Napísala si, že potom, čo ti zrazili mačku ju nechali tak. Je dosť možné, že si ju vodič ani nevšimol. Mohla mu tiež vbehnúť do cesty (to zvieratá z mne nepochopitelného dôvodu robievajú). Nemyslím, že by ju niekto zrazil naschvál. A keď sa to už stalo, tak potom čo mal ten dotyčný robiť? Ešte ma napadla jedna veta, ale tú sem radšej ani nenapíšem.



Mne tiež zdochla mačka pred časom na nejakú chorobu.
 fotka
zdenusiiik  18. 10. 2007 19:00
hej tak to je smutne co sa jej stalo.. mne nedavno auto zrazilo psika a tiez ani nezastavilo...
 fotka
eliza707  30. 10. 2007 12:43
....nebud smutna, v zivote to tak xodi, a inak klin sa vybija klinom,skus si kupit 2 macicku a uvidis,ze bolest casom prejde,tak ako vsetko v zivote.....
Napíš svoj komentár