Ten zasraný život je predsa iba sranda. Každý chlap sa pokúša mať čo najviac zárezov, a nie som výnimka. No teraz si postupne uvedomujem, čo to znamená naozaj niekoho mať. Na čo mi boli všetky tie vzťahy na na jednu noc, či vzťahy na určito, teda ak som mal šťrastie na pár mesiacov, lebo som nikdy naozaj nevedel, čo chcem... Tie vzťahy, ala kvantita s určitou kvalitou telesnou a nie duševnou sú možno dobré ako žrádlo pre vaše fucked ego. To tak len pre chvastanie pred kamošmi, či len pre pocit, že máte všetkých ťažko na háku a sám ste niekto.
Pred istým časom som sa vykašlal na jednu holku, lebo sa síce snažila mi prispôsobiť a byť akčnejšia, len to akosi nemala v povahe. A bolo tam zopár vecí, čo mi trochu vadili, ale teraz toho lutujem. Lutujem aj toho, že som sa nikdy nezamýšlal nad tým, čo ostatným a ale teraz hlavne jej môže vadit na mne...A ešte vzhladom na to, aká krásna a ako inteligentná je a pritom si to uvedomuje a bola ochotná isť za mnou a vzdať sa aj svojich zábran. A to je mi teraz dost blbé. A keby ju chcem spat, tak by som sa jej vobec nedivil, ak by ma poslala do riti.
Až teraz na výške, asi prvý raz od šiestej triedy si uvedomujem, čo to znamená niekoho mať a byť s niekým a pritom aby mi na tom druhom naozaj záležalo anie len kvôli fyzike, ale hlavne kvôli tomu aká je jej podstata a že sa naozaj niekto zmení len kvôli vám.
Nerobím si nádeje a vyrastal som v príliš tvrdom prostredí na to, aby som sa teraz lutoval, či fňukal kvôli tomu, alebo sa jej doprosoval, aj keď mám tie nutkania. Viem len to, že až nájdem znova jednu z tých pravých, ktorá bude ochotná sa kvôli mne zmeniť, tak tomu predsa dať tú šancu a pokúsiť sa prečkať aj ten kritický 3, meciac vztahu. Už začínam mať dosť tých hlúpostí okolo toho pomeriavania penisov, len v trochu inom pohlade na vec. Už to prestávajú byť tie puberťácke rýchlovky, ale predsa chuť na niečo vážnejšie. Možno som na to len v posledných pár rokoch nemal odvahu skúsiť niečo vážne a bol to len strach s niečoho, pri čom by som musel zostať. Niečo ako nervozita a vzrušenie pri prvom sexe, len trochu na inej mentálnej úrovni...len teda dúfať, že tá odvaha na to príde...Je to dost divné, keď si uvedomím ten rozdiel obyčajného zalúbenia, čo mi ostalo možno 4 mesiace a potom prešlo a teraz keď mi niekto začal naozaj chýbať.
Keď to tak po sebe čítam, tak mi pripadá, že som napísal dosť sračku, ale nejako som to musel napísať bez ohladu na to, či to vôbec niekto bude čítať.

 Blog
Komentuj
 fotka
sajuri007  1. 6. 2011 00:19
a čítam..a pekné vstúpenie do svedomia
 fotka
kemuro  1. 6. 2011 01:09
mám pocit, že dospelosť začína prichádzať vážne až v dvadsiatke. podobne som pred ňou premýšľal aj ja. nezmenil som potom nejako radikálne svoj pohľad na veci, ale presne takýmito "pochodmi" som sa "editoval".
 fotka
bludiacisvetom  1. 6. 2011 12:30
dal si mi odpoveď.. ďakujem
 fotka
nikol545  1. 6. 2011 17:26
@kemuro pred pár dňami som sa rozišla s chlapcom, ktorý mal 24 a stále nevedel čo chcel.... zrejme nie každý dospeje
 fotka
kemuro  1. 6. 2011 17:41
áno. to je rôzne. netvrdím, že každý.
 fotka
meredithgrey  1. 6. 2011 20:55
kiežby vás bolo takých "inak dospelých"viac
 fotka
hegi450  1. 6. 2011 20:56
Aspoň niekto si prizná, že píše sračky !
 fotka
aunknownnym  1. 6. 2011 21:49
Tak to že je to sračka, to poprieť nemôžem...lae ja som nepovedal, že sa zmením hned...len si to aspon zacinam uvedomovat...
 fotka
johnysheek  2. 6. 2011 14:52
cital som tu i podstatne horsie veci, takze ten nazor nezastavam.. ono vypoved cloveka hlupostou ako takou byt nemoze.. minimalne preto, ze napisanie svojich myslienok vedie k premyslaniu o nich viacnasobne a to prinasa zvacsa i nejake ovocie, takze toto nie je uplne nezmyselne..



a k obsahu len tolko co vravi kemuro.. kazdy ideme urcitym vyvojom a smerujeme k nejakemu cielu, ktori sa kazdym dnom niekam posuva..



az casom dostavame vlastnu hlavu kedy vieme, co a ako.. (aspon scasti)
Napíš svoj komentár