Každý dobrý skutok bude po zásluhe potrestaný....viem znie to na prvý pohľad divno, teda možno pre tých, čo ešte stále žijú v predstave, že dobro zvíťazí nad zlom. No život ukazuje úplne niečo iné.
Vyrastal som na malomeste, takže bolo normálne, keď som babke pomohol s nákupom domov. Podotýkam absolútne neznámej a za odmenu som dostal žuvačky, čo dieťaťu bohato postačí. Mno teraz chodím na výšku do Brna a bol som svedkom niečoho, prečo už pomoc pri takejto situácii radšej neposkytnem. Jeden študent, čo práve išiel zo skúšky sa ponúkol babke, že jej pomôže s nákupom....keď mala ešte aj barlu a vliekla sa ako slimák. No hneď ako sa otočila, začala kričať zlodej a ako mala tú barlu flákla s ňou chalana cez nohu...Tak toto už teda nehrozí....
A to ešte nehovorím o tzv GENTLEMANSTVE. Keď ideme do vchodu a ide nejaká baba za nami tiež, tak býva dobrým zvykom tie dvere podržať. Mno tak pokiaľ niekto patri do tejto kategórie týpkov, tak nech radšej nechodí do všetkými milovanej USA. Tam jeden chlapík dostal za takúto slušnosť dva roky basy a peknú pokutu...len aby ste vedeli, toto je v Amerike sexuálne harašenie.
V tej istej krajine(ako inak) sa stala ďalšia podobná vec, keď hasič z horiaceho domu vytiahol starú frigidnú rašplu, ktorá už v tom čase bola priotrávená a musel ju teda vyniesť. Ale pri ceste von jej nechtiac trocha udrel hlavu o dvere a keď sa prebudila, mala trochu roztrhnutú hlavu, ale nič vážne. Nakoniec tej babizni musel zaplatiť pokutu za ublíženie na zdraviu. Paradoxom bolo, že v ten deň nemal ani službu a len išiel okolo a ako prvý si všimol požiaru a bez výstroje išiel dovnútra.
Mne sa stalo tiež pár podobných vecí, ale s týmito prípadmi sa to porovnávať rozhodne nedá. A že čo z toho vyplýva??? SERTE NA DOBRÉ SKUTKY...lebo skončíte zle.

 Blog
Komentuj
 fotka
bizbilio  5. 2. 2011 14:09
svata pravda,mozno na 1 percento to neplati,mozno
Napíš svoj komentár