Nuz, coby som vam zas neurobila radost a nenapisala si blog:p lenze som tak dlho nic nenapisala ze vsetko co sa udialo som aj zabudla:p avsak nemohla som zabudnut ako som minuly tyzden bola v SOHO alebo inak, cinska stvrt:p bola som pozvana do cinskej restiky, ktora funguje tak, ze zaplatis 8 libier a mozes zrat vsetko co len chces:p A ja som naozaj zrala, doslova a dopismena, ochutnala som vsetko aj ked pri niektorych veciach som mala podozrenie ze ide o psa alebo macku, no bolo napisane ze '' sweet chicken'' , no nedaj si:p Potom ked sme odisli z restiky, teda ked som mala pocit, ze ma odtial budu musiet vykotulat, kedze som bola taka najedena, ze som vyzerala aspon v takom druhom/tretom mesiaci:p (keby bol plny autobus tak ma mozno aj pustia sadnut si). Takze, cela tehotna som si sla pozriet piatkove nocne soho, ktore je inak centrom nocnej zabavy:p Avsak, najviac zaujmave tam boli zachody Zachodt priamo na namesti, v strede, vyzerajuce asi ako otvorena telefonna budka alebo bankomat. Cize ak idete v soho po ulici a nebodaj vam treba cikat a ste muz ( zenam by sa tam asi zle cikal iba date dole gate a jde se na vec Keby som bola uchyl ( ziadne blbe narazky v komentaroch) tak tam chodim obzerat muzske prednosti ( co sa tam vlastne da prakticky celkom lahko realizovat) - este to tam pojdem checknut!
V robote bolo fajn, az do vcera, mali sme SUPERVISOR MEETING ( manazerka a nasi 4 supervisori) sa rozhodli, ze mi vyhodia spolupracovncku slovenku Petu, bez ktorej to tam nebude ono, uz vobec( s kym budem nadavat a sminat sa na zakaznikoch?: disappointed: ) no proste ked mi to vcera zavolala a povedala, ze ju vyhodili ( co by nas ani vo sne nenapadlo) prave som nakupovala, no hned ma presla chut, lebo uz som videla ako manazerka vyhodi dnes aj mna. ( mam len jedny uzasne nohavice(A) NAstastie ma dnes nevyhodila a robim aj na dalsi tyzden, no aspon som zistila ake pretvarky su niektori ludia. Proste bad day, co vam budem hovorit PO dneskajsku mam tri ponaucenia: 1. Aj nazlatsi ludia, co su cely cas vyskereni a mili ta mozu podrazit...2. Neodsudzuj nemcov, kym nespoznas NORMANA ( jediny uzasny clovek u nas v robote.) 3. Vtieraj sa manazerke !!!!
Dakujem za pozornost ked si spomeniem, s cim som sa s vami chcela este podelit, ja napisem!

PS: ODKAZTE MOJMU BRATOVI, ZE AK MI NEPOSLE PO RODICOCH NOTEBOOK TAK SI KUPIM ZBRAN OD NEJAKEHO TMAVEHO SUSEDA A DOSIEL CHLAPEC!

ehm(A)som zavisla, co uz?:p

 Blog
Komentuj
 fotka
sabinkaa  3. 8. 2007 20:43
ivka ja som vedela ze ten zachod sa stane stredobodom tvojho zaujmu ked si ho uz spomenula.. a potom mi povies co si videla, ze?(A)
 fotka
smolinkaa  5. 8. 2007 12:10
skoda,ze nie su tae zachody aj na slovensku
 fotka
althinka  6. 8. 2007 07:30
pecitala som si blog ... a spravila som dobre .. .sschuti som sa zasmiala ... a jo jo ...manazeri maju vtierky radi ... este kus a povysia ta ...a na margo budky... vezmi fotak a checkuj ... ja ti dam svoju mailovu schranku... LLP foreva
 fotka
skapato  6. 8. 2007 22:24
ak su tam sami cinania tak by si aj tak nemala co obzerat
 fotka
alwo  12. 8. 2007 11:20
suhlasim s Patom, by si musela poriadne zaostrit s tym fotakom aby si daco cvakla
 fotka
himynameismarek  20. 8. 2007 19:43
lolkes..ak by si mala zujem, tak co sa tyka cinskeho jedla, mam taky nadherny fotopribeh vzniku "chinese chicken"...ale neodporucam byt pred pozeranim najedeny
Napíš svoj komentár