Uz ma to vazne prestalo bavit. Pomaly cim dalej tym castejsie sa v sekcii FORUM stretavam s nadavkami na zakladatela, osocovanie, vysmievanie, odkazy na vek (ako je mozne ze robis to a to ved mas len 14 a pod.). Nebavi ma to. Zmenilo sa to na primitivne odbavovanie sa "starsich" teenagerov na tych mladsich, alebo aj na seberovnych ale hlavna vec je ta, ze si maju na koho zanadavat, lebo asi v reali by neboli taki hrdinovia, tak aspon cez net sa snazia byt. Uz tam nejde ani tak o temu ako o to, aby sa tam vzajomne co najlepsie pourazali a potom "vytaz" ma pocit hrdinu, ze zas spravil nieco super pre svoj lepsi pocit a zvacsenie vlastneho sebavedomia (aj ked len takto placho cez net, lebo ved "za zavretou branou vie pes najviac stekat"), co toho dotycneho samozrejme este viac ponori a utlaci a ak sa nenajde par rozumejsich jedincov, ktori sa snazia pomoct s danym problemom, asi by bol zakladatel na tom este horsie ako pred zalozenim fora.
Sama som zalozila par for, no nastastie som sa s nicim takym osobne nestretla, ale stve ma, ze ked si teraz otvorim par tem vo fore, nic rozumne tam nenajdem len to, co som uz uviedla vyssie.

Takze.....viac v tom zmysel nevidim...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
tomas  27. 7. 2008 10:32
Suhlasim, aj mna to hneva...



(inak pekny skin, moc pekne pozadie)
 fotka
chavez  27. 7. 2008 10:36
Kruta realita... na druhej strane si to poniektori fakt ze zasluzia, lebo tie fora co vznikaju su bud zo srandy a niekto si chce robit dobry den (tak preco pisat seriozne) alebo dany "problem" je vlastne kravina (napr. ako poviem chalanovi ze sa mi paci?) a to ma vlastne privadza nie ze k duplicitnym temam ale ehm k multicitnym a ked uz 268krat citam ako zbalit chalana uz mi je uplne jedno co tam napisem (alebo skor uz radsej nepisem

Mna by skor zaujimalo kam zmizli nejake normalne temy na diskusiu (par sa ich sem tam vyskytne ale je ich zalostne malo )
 fotka
marttina  27. 7. 2008 12:48
suhlasim s chavezom. proste forum sa posralo na celej ciare.

volakedy som otvorila kazdu novu temu a prispela, teraz otvorim tri a dve zavrem ze to je akaaa blbost.

uplne prestavam chodit do fora, naco aj?
 fotka
azel  27. 7. 2008 13:01
Mozno by sme mali viac mazat diskusie.
 fotka
d170  27. 7. 2008 19:36
úplne s tebou súhlasím, a som si ešte všimla, že ak pridá niekdo prvý názor do diskusie posmešný, všetky dalšie reakcie sú také, všetci to po ňom opakujú. A v druhej, podobnej diskusii ak neni prvý názor posmešný, niesú ani ostatné.
 fotka
bombalap  7. 6. 2009 04:47
som tu kratko a pozeral som sa na tie temi...



chat pre teenagerov a obraz toho co vyrasta na slovensku

si proste vsimnut musis.temi co som tu videl su vtip.nenarazil som na nic vaznejsie,hlbsie nieco co by ma prekvapilo.vlastne nehladam ani nic necakam.

nechcem kritizovat no moj nazor nemoze byt niak pozitivny

tak som iba jeden z dalsich ktory frfle nad zbytocnostami

z nudy virtualne a bez zaujmu



toto je blog uvaha?

ma zmysel sa zamyslat nad nadavkami

na birdzi?
 fotka
antifunebracka  4. 11. 2012 20:04
toto by si mali precitat vsetci, co vravia, ze kedysi bolo forum tolerantne a otvorene
Napíš svoj komentár