Viete čo? Normálne, že som neplakala. Neviem síce, kedy to na mňa príde, ale ak to príde, vyrevem sa asi do poslednej kvapky.

Dostala som kopačky. Regulérne. Koniec. Asi navždy. Je fakt super, že sa Maroš na to odhodlal, lebo v posledných mesiacoch to tak či tak asi bolo už len oďďaľovanie rozchodu - definitívneho. Vrchol irónie? Dnes poobede som mu v Auparku kúpila darček na dvaapolročné výročie za 3 dni. Môžem ho ísť zajtra rovno zo školy vrátiť späť.

Neviem, nedochádza mi to, už je na mňa neskoro. 2 a pol roka s chlapom a on mi len tak, akoby sa nechumelilo, počas hádky strelí do tváre, že "je koniec"? ! Dobré klišé, a to som si myslela, že my sme si tým už prešli, a keď rozchod, tak aspoň nejaký kultúrny...

Trepem. Viete, čakala som od rozchodu len jednu jedinú vec. Že ho vysloviť tie dve slová bude stáť aspoň trochu námahy a bolesti, ale on to povedal tak, akoby nič. Že, "no tak, za 2 a pol roka sme spolu už čo to zažili, čosi presexovali, ale mne vlastne vôbec nebude vadiť, že teraz príde namiesto Teba nejaká iná". Asi takéto kopačky som dostala.

A asi mi to patrí. Možno som mala hneď od začiatku vypočítavo rátať s tým, že nám to do konca života nevydrží a aj sa podľa toho chovať. Ale on bol fakt čosi iné...no čo, prvá láska. A dievča bolo naivné, naletelo...a poriadne padlo na nos.

Neviem sa ani rozhodnúť, či tie roky ľutovať, alebo sa z nich poučiť, alebo na ne totálne zabudnúť. To posledné vylučujem a z tých prvých dvoch sa mi to prvé zdá ľahšie. Poučenie z tohto vzťahu by neprinieslo nič dobré do tých ďalších.

Hľadám pointu tohto blogu. Prišla som sa asi len tak vypísať. Zabudnúť na minulosť a začať odznova. Len ehm, dá sa to aj opakovane? !

PS: Tina & Rytmus - Príbeh....kto pozná text, vie o čom hovorím...

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
joelina  12. 10. 2009 00:12
jednoznačne sa poučiť a nájsť samu seba. prídeš na to, že si vlastne už poučená, len si to treba uvedomiť.



najhoršie na rozchode dvoch ľudí je to, ako rýchlo zabudnú, že sa mali radi. že zo žiadneho vzťahu, ktorý medzi sebou mali, kým sa nepoznali, sa stane negatívny vzťah. že z dvoch ľudí, ktorí sa nepoznali sa stanú dvaja, čo sa nemajú radi (možno sa to časom zmení)
 fotka
xrumka  12. 10. 2009 00:31
je to v pici
 fotka
petronellka  12. 10. 2009 08:27
chlapi beru rozchod akoby sa nic nestalo,zivot ide dalej-teda to mi povedal moj byvaly,ked sa so mnou rozisiel...PAKO



vela stastia
 fotka
d170  12. 10. 2009 10:47
Bohužial je to tak, že chlapi berú rozchod oveľa ľahšie a oveľa skôr sa s ním vyrovnajú ako ženy.

A tie roky ber ako skúsenosť do budúceho života, všetko zlé je na niečo dobré.
 fotka
hajzelodkosti  12. 10. 2009 12:30
P.S: poznam u vec



a k blogu. Ja si myslim, ze nema cenu truchlit. Proste to tak chodi. Clovek spozna cloveka. Zalubi sa, zajebe si, zaziju vela veci a proste pride koniec. Si (sme) moc mladí nato aby sme sa viazali? Mas 19 co cakas? Vztah navzdy? Zabudni. Moze byt, ale to by si musela spoznat niekoho kto do vztahu ide s tym, ze si taka a taka a nebudem to riesit. Pohadame sa? Najdeme kompromis. A ty tiez. Musite mat vela spolocneho a bla bla bla. A teraz relane: Da sa nieco taketo v zivote dosiahnut? Da sa najst taky clovek? Da, ale tazko. Je to ako vyhrat ten jackpot. Ale ani s jackpotom na ucte nebudes nikdy 100% stastna.
 fotka
rav0o  12. 10. 2009 14:49
Prepáč, ale čo by mal v tej chvíli podľa teba robiť? Podrezať si rovno pred tebou žily? Niekto z filozofov tvrdil, že každý má svoju kompatibilnú polovičku. Ak Ti dokázal povedať, že je koniec, ty si pre neho tou polovičkou nebola, tak ako ani on pre teba. Vezmi to ako fakt, a choď ďalej...
 fotka
grietusha  12. 10. 2009 15:00
@rav0o to je z antickej filozofie, nechce sa mi teraz hľadať to meno jedna z mojich najobľúbenejších antických myšlienok. že kedysi sme boli také "dvojosoby"

žena-muž

muž-muž

žena-žena

potom sa dačo stalo, rozdelili sme sa a teraz každý hľadá tú svoju polovicu na doplnenie. a toleruje to aj homosexualitu.



k blogu. vlastne. je to hnusné, je to chladné (jeho správanie) a viem si tak nejak približne predstaviť, ako sa cítiš.

ale súhlasím s @hajzelodkosti

jednoznačne.
 fotka
lesnamacicka  12. 10. 2009 22:37
Neboj, bude lepšie. Držím palce, aby si si raz našla toho pravého.
 fotka
alysia  13. 10. 2009 00:36
co dodat.. na dost veci si si sama odpovedala uz v blogu... ,,da sa zacat odznovu?" uplne odznovu nie.. to by si si musela vymazat pamat a byt znova naivnou a verit ze vsetko sa da nejako spravit ked niekoho milujes

a nezabudaj ked to na teba pride.. plac plac plac... ( aj kric to pomaha niekedy) nepotlacaj co citis

nelutuj ( bude to este horsie potoma k budes lutovat ) pouc sa a nezabudaj ( to sa ani neda )

v laske je malokto taky vypocitavy ze neveri ze to s tymto konecne vyde

( zas mudrujem uz som ticho )
10 
 fotka
petika  13. 10. 2009 15:02
tak 2,5 roka je slusny cas.. na spoznanie, na zazitky, na vsetko..preto sa to jednoducho neda len tak vymazať ani na to zabudnut.



ja to beriem tak, že to tak jednoducho bolo a je to moja minulosť.
11 
 fotka
luc.ka  13. 10. 2009 16:44
neľutuj. a nezabúdaj.... nechaj si v hlave spomienky na to pekné. viem, som otrepaná, ale keby to nebolo bývalo pekné, asi by to netrvalo 2,5 roka. plač, hnevaj sa, depkuj, a raz sa zobudíš, vyjdeš von a stretneš niekoho iného. život.
12 
 fotka
marttina  13. 10. 2009 17:33
ja som to zazila dva krat po 3 rokoch cize viem ake to je ach jaj, treba to poriadne vyrevat, poucit sa, pozviechat sa a zacat sa tesit zo zivota aj ked teraz bez lasky lebo ona zase pride, aj ked v momentalnom stave mas asi pocit ze to uz sa nikdy nestane.. spomienky sice ostanu, ale casom ich budes vnimat uplne inak. ver si drzim palceky.
13 
 fotka
flleur  13. 10. 2009 20:27
je to strašné...

keď vidím ako okolo mňa v poslednej dobe krachujú jeden vzťah za druhým,bojím sa.dôjde mi,že nič nie je stále,ani láska... o ktorej všetci snívame...



drž sa,najviac ako sa len dá,ti želám,aby si sa z toho dostala rýchlo a v poriadku.

nebol to pre teba ten pravý,keby hej,zostanete spolu...
14 
 fotka
bziki  13. 10. 2009 21:17
uplne suhlasim s luc.kou...nikdy nelutuj to, co si prezila, nikdy nezabudaj ani na svoje pocity, dopraj si kybel zmrzliny, kamaratky kludne vyuzivaj na vyrozpravanie sa dokedy sa ti bude chciet a hlavne plac...vyser sa na tie rady z casopisov, ze plakat mozes len hodinu a potom sa usmievaj na svet...je dolezite, aby si dala najavo tie emocie, ktore v sebe citis, inak by si sa z toho zblaznila...a hlavne bol to dlhy vztah a plny zazitkov...to sa neda len tak vymazat, akokeby to nebolo...budem ti drzat palce, aby si to prekonala co najskor a ked budes potrebovat radu od takmer skoro psychologickek, ja a jogurtova kultura sme tu kedykolvek pre teba
15 
 fotka
jogurtovakultura  14. 10. 2009 10:43
možno čakáš, že sa pridám k dalsim, poviem, že je to zle, bude horsie a potom lepšie, a príde láska..ale ked..nie, ja chcem povedať, napísať a zakričať, že je to HOTENTOT a želám mu pásový opar!

a kočka, móžme skočiť na pivko/kávu/nákupy/ihrisko.čo-len-chceš
16 
 fotka
janulka3112  15. 10. 2009 18:33
tie dve predo mnou majú v niečom pravdu. Treba to brať z nadhľadom, lebo aj keď prejdeš do fázy Depka, nebude to o nič lepšie ako fáza Plač. Si slobodná, máš život pred sebou, tak flirtuj, usmievaj sa a ži! ... ak láska má prísť, príde.
17 
 fotka
2807  18. 10. 2009 01:40
povrchný primitív, ale mal aj čosi pozitívne. Ono sa ti to nezdá, ale je fajn, že ti to šplechol rovno do tváre. Skôr to človeku dôjde, skôr to všetko pochopí, nepredlžuje trápenie.

Niečo sa musí skončiť, aby niečo nové začalo, a neboj začne. Veľa šťastia
18 
 fotka
elwinko  23. 10. 2009 21:43
asi Ti sem napísali už všetko...a nejdem poučovať ešte aj ja...ty to zvládneš
19 
 fotka
brazedi  30. 10. 2009 14:39
Ahoj,

viem o com si pisala..... ja som sem zabludila pravepreto, ze sa tiez nemozem z niecoho podobneho spamatat...len to trvalo na rozdiel od teba 7 rokov a ja som to cakala a vlastne chcela...ale aj tak sa z toho nemozem volajako dostat...a presne tak ako ty, ked poucjem Tinu a rytmusa je mi do revu...

clovek by sa s tym aj zmieril... ved zivot ide dalej...ale je to fakt smiesne....tolko rokov robis nieco s niekym....a o par tyzdnov je clovek schopny na vsetko zabudnut a robit to sniekym druhym.... tie iste veci.... mozno by nas potesilo, keby sme vedeli, ze aj oni trochu trpia... tak ako my...a ze im je za nami aspon torchu smutno... neviem..

asi ti toto nepomoze... pomoze asi iba cas...ale ked teraz ten cas ide tak pomaly...

ako si teraz na tom vlastne?
20 
 fotka
antifunebracka  6. 11. 2012 17:45
kokot pri tychto emoidnych blogoch co sem davate som uplne rad single. a btw tiez mi je do placu ked pocujem tinu a rytmusa ale asi z inych dovodov
Napíš svoj komentár