Ahoja, takže na vaše prosby, čo som obdržala na icq, vám sem dávam druhú kapitolu príbehu už dnes. Tak dúfam, že sa vám bude páčiť. Ešte ale skôr ako začnete čítať, zase upozorko:

* nekopírujte si môj príbeh, je to môj vlastný príbeh, sama som ho vymyslela, som jeho autor (ziadne stiahnute, moje vlastne n_n). Keď už naozaj nedokážete bez kopírovania žiť, oznámte mi to láskavo a udajte zdroj a pod meno príbehu aj autora-mňa, lebo keď nie, budem sa hnevať.. a to by nebolo dobré hlavne pre vás n_n

Dopredu sa ospravedlňujem, ak občas chýba písmeno alebo tak, ale vybíja sa mi klávesnica......... n_n


Ayumi and Itachi story - kapitola 2., séria 1. - That girl

Little recap

"Choďte, všetci!"- zavelil vodca a všetci odišli s fotkou v ruke. "Itachi, počkaj, ty choď prehľadať toto miesto, predpokladáme, že tu by mohol ten ninja byť,"- povedal vodca a ukázal na miesto na mape. "Fajn,"- odpovedal Itachi a tiež odišiel.

2.kapitola - That girl

Pred vchodom sa k nemu pripojil Kisame: "Takže kam ideme?" "Smer Hidden mist village,"- odpovedal mu Itachi a hneď aj vyrazili na cestu. Prišli do mestečka a prechádzali všetky ulice. Každého sa pýtali a ukazovali fotku, na ktorej bol ten ninja. Bola tam vidieť len tvár a vyzeralo to, že má veľmi krátke vlasy alebo ich má v cope. Nikto ho však nevidel, nikto o ňom nepočul. Začalo sa stmievať. "Poďme to dnes nechať tak, už sa mi nechce, prešli sme to tu snáď miliónkrát,"- ozval sa Kisame unavene. Aj Itachi toho už mal dosť: "Fajn, poďme niekde prenocovať, zajtra pokračujeme."

Prišli k jednej jaskyni tesne za mestom, kde sa rozhodli prenocovať. Založili oheň, niečo zjedli a o chvíľu na to už spali. V noci bolo naozaj chladno a oni boli radi, že majú vedľa seba teplý ohník. Itachi spal bližšie pri vchode a podchvíľou naňho fúkal vietor. Zase sa mu snívalo o tom dievčati. Opäť prišiel k tomu, ako jej zrazu zamrzol úsmev na tvári, rozšírili sa jej zreničky a zmizla. Na to sa zobudil. Ležal na chrbte, pozeral do stropu jaskyne a premýšľal. Jediný človek, ktorého nedokázal poraziť si len tak zmizol a navyše to bolo dievča. A mladšia ako on, dokonca!

Pretočil sa nabok smerom k ohňu a mykol sa od zľaknutia. Niekto tam čupel. Rýchlo sa však upokojil a pozozoval tú neznámu osobu. Čo má urobiť? Pozrel na Kisameho, ale ten nič neregistroval a pokojne si spal. Najtichšie ako vedel sa posadil a poriadne si prezrel toho človeka. V tom sa mu rozšírili zreničky - to je ninja! A bol celý od krvi! Mohol to byť ten ninja, ktorého hľadali? Chcel sa pohnúť smerom k nemu, ale ninja sa zrazu otočil a vyľakane mu hľadel do tváre. Itachimu sa rozšírili zreničky ešte viac - hľadel do tváre TOMU dievčaťu! Dievčaťu, ktoré kedysi dávno stretol a aj dnes v noci sa mu o nej snívalo! Jediný človek, ktorý sa mu kedy vysmial do tváre a potom zmizol. A teraz, teraz tu stojí prestrašená a hľadí mu do tváre, pripomínajúca štvanú zver. Hodnú chvíľu na seba pozerali, on nevedel čo má robiť a ona tak isto.

V tom sa zobudil aj Kisame. Posadil sa, zívol, keď mu či padli na toho ninju: "T-to je ten ninja! Itachi, ty si chytil toho ninju!" Dievča sa ešte prestrašenejšie pozrelo na druhú stranu na Kisameho. Začal sa k nej približovať: "Ale veď to je žena! Teda skôr dievča! Ako by ona mohla byť ten ninja? A špeciálne schopnosti? Veď je to len obyčajná prestrašená tínedžérka." Ako sa približoval, ona začala cúvať, poly čupiačky, poly sediačky. Cúvala ďalej a ďalej, až sa opierala chrbtom o stenu, zatiaľ čo Kisame stál už takmer pred ňou: "Itachi, čo tam stále stojíš, nemusíš sa báť, ona ti neublíži. Pochybujem, že vôbec vie vytiahnuť shuriken,"- povedal uškŕňajúc sa Kisame. "Ale zoberieme ju so sebou, zabavíme sa,"- prišiel už tesne k nej, chytil ju za bradu a obzeral si ju: "Má docela peknú tváričku. Zoberieme ťa so sebou, neboj sa dievčatko." Kisame ju postavil na nohy a začal ju ťahať, ale ona sa mu vytrhla: "N-nechaj ma, ja nikam s tebou nepôjdem!" "Ale, dievčatko vie aj rozprávať?"- ironicky jej povedal Kisame, chcel ju znovu chytiť, ale ona proste zmizla. Chytil len vzduch: "Kde...čo to sakra je?!"

"Ak hneď nevypadneš a nenecháš ma na pokoji, zabijem ťa,"- povedala chladne a na dôraz mu pritlačila ku krku kunaj. Stála zrazu priamo za ním. "Itachi, urob niečo!"- Itachi stále len sedel a hľadel na nich s otvorenými ústami. Kisame ju naštvane odsotil a chytil do ruky svoj meč. Špicom namieril na jej hrdlo: "Kto koho zabije teraz?" "Myslíš , že tou hračkou niečo proti mne zvládneš?"- nasadila povýšenecký tón a zase zmizla, objavila sa opäť za ním, spojila ruky, jutsu a namierila ruky naňho. Nič sa však nestalo: "To sa ti tuším nepodarilo..." No nedopovedal, roztvoril doširoka oči a nejaká neviditeľná sila ho odhodia do zadu. "Skonči, dievča,"- ozvalo sa na jej prekvapenie priamo za ňou. Otočila hlavou a videla tam Itachiho. Zažmurkala, prezrela si jeho tvár a prehodila vecným tónom: "Nepovedala som ti, že keď sa budeš mračiť, ostanú ti vrásky a budeš ešte škaredší ako predtým? Škoda, že si ma nepočúvol..." Kisame sa začal rehotať na celé kolo ako kôň: "Itachi, nevedel som, že ju poznáš! A čo je to, tvoja frajerka, že ju necháš povedať o tebe niečo také? Alebo si taký preľaknutý?" Itachi naňho hodil zabijacky pohľad a Kisame sa okamžite prestal smiať.

*Nabudúce: 3. kapitola, 1. séria (Čo urobí Itachi ? Prenesie sa ponad urážky bez zbytočných zranení? Alebo si to dievča odnesie? Zistíte nabudúce

príbehy dávam aj na svoj druhý blog- ayumi-chan.blog.cz
*ešte raz opakujem, plsky NEKOPÍROVAŤ a KOMENTOVAŤ*

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
dreamagall  2. 4. 2008 14:45
celkom zaujímavé
 fotka
psycho  2. 4. 2008 15:29
Naruto
 fotka
swingitshakeit  2. 4. 2008 15:37
CTRL C, CTRL V
 fotka
jasomto  26. 4. 2008 18:07
Ten Naturo(Naruto) je dobrý nápad, ale myslím, že písať v pri Japonských menách a pojmoch Hidden mist village je trošku smiešne. Radím ti, pozri si časti Naruta ešte raz a prelož to do Japončiny, poprípade daj do zátvorky hidden mist village. Ale píšeš pekne, len tak ďalej mne sa to páčilo. p.s. Pls. prečítaš si aj moje poviedky? potrebujem komenty p.s.2 Nepoznáš Katku Horváthovú z Pezinka?
 fotka
yoruichi  11. 11. 2009 21:10
Tá Horváthová nieje náhodou učiteľka na Bielenisku? Učí anglinu.
 fotka
ayumik  24. 3. 2010 11:55
ta horvathova ma asi 18 teraz a je na strednej, takze asi si sa sekla

ale viem, na bielku je tiez jenda.. horvathovcov je kopec O.O
Napíš svoj komentár