Raz Azizi písala blog o sebe v tretej osobe a rozhodla sa, že to už nikdy viac nespraví. Prečo? To uvidíte o chvíľku Avšak, dnes nadišiel ten veľký okamih návratu. Azizi vám chce povedať o tom, prečo je šťastná, ale vlastne nie je šťastná. A ešte že sa stala spamerom Birdzu! A napriek tomu, že bola najskôr preto veľmi smutná, teraz, keďže sa pozná, príde jej táto (ne)skutočnosť skutočne vtipná

Azizi má rada knižky. Ale v poslednej dobe číta len samé odborné anglické články k bakalárke, ktorým nie vždy najlepšie rozumie. Preto si robí zoznam kníh, ktoré si chce prečítať raz keď bude veľká (keď nebude musieť čítať len tie články). Tak si začala pozerať rôzne stránky o knižkách. A keď jednu našla a hľadala ďalšie, tak sa chcela podeliť o svoje nadšenie tu a založila diskusiu. Nakoniec vzišlo, že by si zaslúžila ban. Azizi sa asi stala jedným z pokračovateľov náboženských fanatikov a Quasinky! Tento krát však nadíde éra spamov o knihách A to sa veru len tak nevidí!

Ale čo robí Azizi vo svojom voľnom čase (keď práve nespamuje fóra)? Aká je? Je šťastná. Pretože si nesmierne váži všetko čo má a aj keď sa to možno niekedy nezdá, snaží sa tešiť zo všetkých tých (bez)významných maličkostí okolo seba. Pretože život je len jeden a nech je akokoľvek krutý a nespravodlivý, tak je vlastne krásny. Aj keď okamihy ozajstného pocitu šťastia sú u nej už len veľmi zriedkavé. A preto nie je to vždy ľahké. Pocit šťastia sa jednoducho kúpiť nedá.

A dnes sa Azizi dozvedela, že viac nemôže utekať. Že niekedy sa treba postaviť životu aj keď máme veľký strach a nevieme čo nás čaká. Ale nech to už nakoniec dopadne akokoľvek, nikdy sa netreba vzdávať.

A tak Azizi píše ironicko-vážne články o dvoch rôznych veciach a má strach a je šťastná a...snaží sa zo všetkého nezblázniť Pretože "always look on the bright side of life" (Life Of Brian).

 Blog
Komentuj
 fotka
etelnair  14. 5. 2010 00:00
kto do riti je ta azizi?
 fotka
johnysheek  14. 5. 2010 00:07
@etelnair ked zistis povedz mi.. rad by som ju spoznal
 fotka
etelnair  14. 5. 2010 00:09
@johnysheek pracuje sa na tom
 fotka
johnysheek  14. 5. 2010 00:18
@etelnair ale nie ze si ju potom nechas pre seba
 fotka
etelnair  14. 5. 2010 00:19
@johnysheek ee, prsty a oci ti poslem
 fotka
johnysheek  14. 5. 2010 00:31
@etelnair i tak si myslim ze zabudnes, ale ked sme pri tom.. ja ju chcem spoznat celu nie len casti
 fotka
azizi  14. 5. 2010 00:34
Nepíšem väčšinou pod blogy, ale toto mi ozaj nedá

@etelnair tak sme sa snáď zhodli, že na tom až tak nezáleží v tejto chvíli

@johnysheek



Takže popojedem
 fotka
johnysheek  14. 5. 2010 01:23
hm.. zhodla si sa i so mnou? mozno zalezi
 fotka
motovidlo323  16. 7. 2020 16:21
Toto keď si písala, zdala si sa mi veľmi šťastná... čosi mi vraví, že si to potrebuješ teraz prečítať po sebe s odstupom času znova a vrátiť sa k tým myšlienkam, hm?
10 
 fotka
azizi  16. 7. 2020 20:52
@motovidlo323 Ďakujem, máš úplnú pravdu. Bola som veľmi šťastná. Potom som spravila jedno veľké zlé rozhodnutie (pri ktorom som sa prvý krát v živote nechala ovplyvniť druhými ľuďmi namiesto toho, čo mi vravelo srdce), ktoré mi ovplyvnilo celý ďalší život a s tým súviselo množstvo ďalších vecí, ktoré ma dostali skoro na dno. Nevieš si snáď ani predstaviť, aké veľké. Ale to by bolo na dlho. Preto som aj prestala písať články na Birdz, lebo dovtedy boli obvykle humorne ladené, išlo to samo, no už toho nie som schopná Necítim vnútornú pohodu, vyrovnanosť. Ale to by bolo naozaj na dlho... Prišla som v podstate o všetko, na čom mi najviac záležalo (a čo som vtedy mala). Áno, vždy to môže byť aj oveľa horšie, ale nezvládla som to. Zišla som z cesty, ktorá ma napĺňala a robila ma šťastnou a už asi 9 rokov blúdim chodníkmi, ktoré ma šťastnou nerobia, ale neviem natrafiť opäť na tú správnu cestu, aj keď som už spravila mnoho pokusov a na nič iné nemyslím. Ďakujem ti moc za reakciu, potešilo ma si ten článok prečítať, je v tom veľa pravdy...
Napíš svoj komentár