Už ste sa niekedy zamysleli nad tým, či si Boh môže dovoliť , ísť na dovolenku ? Pre niekoho by to možno znelo ako totálne šialenstvo , alebo , že by nie. Má niekto ako Boh ľudské práva na oddych ? Boh nerobí chyby a nepotrebuje ani dovolenku. Neprestajne sa o nás stará a nevypadne nám ani vlas s hlavy bez Jeho vedomia .

Niekedy sa môže zdať , že má Boh dovolenku , keď sme sa mu mi sami obrátili k nemu chrbtom. On to nikdy neurobí- miluje nás. A ničím nemôžeš prinútiť k tomu , aby ťa viac alebo menej miloval. MIluje nás viac ako si môžme vôbec predstaviť. Niekedy nám niečo nedarí a vtedy obviňujeme Boha s jeho spánku alebo dovolenky. pritom On môže mlčať pre naše dobro, aby nás niečo naučil. Jeho láska je mocnejšia ako akýkoľvek hriech. On prichádza s vlastným výkrikom - milujem ťa.

Boh sa stal v Ježišovi Kristovi dokonalým Bohom a plným človekom. Preto má Boh právo na oddych odpočíval dokonca spal na loďke ked bola v búrke alebo sa utiahol na pustý vrch a tam sa modlil. Aj učeníci mu hovoria rozpusť zastupy aOn povie nie ja, ale vy ich nasyťte.

Naša nádej v Neho je obrovská a vkladáme do neho svoje túžby a potreby a Boh je ako dokonalý a milujúci Otec plní u každého ináč. predsa nám dáva vrchovato do lona. Jeho láska je taká silná neopísateľna a nádherná a niekedy taká neuveriteľná ako milosť sama.Laska ktorá prevyšuje každé naše chápanie.On , ktorý obetuje viac ako si mi ľudia dokážeme vo svojej mysli predstaviť , pošle svojho jediného Syna na smrť , ktorá nás vykupi a spasí. Aká je jeho láska , ktorá sa obetuje pre hriešne ľudstvo , jediné slovo , ktoré to ako tak dokáže vystihnúť je láska a súcit s biedou ľudí po prvotnom hriechu.

Nepotrebujeme vedieť ako , ale Kto!!!

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár