Uzučký driek , krásne oči , husté vlasy a to najdôležitejšie pevné veľké prsia .
Tento svet je už prepchaný silikónmi a plastickými operáciami .Všetci chcú mať všetko veľké , obrie a ja neviem ešte aké . Jasné, je to v podstate taká ľudská vlastnosť mať všetkého dostatok ale musí existovať určitá hranica . Každý by ju mal mať a každý by mal vedieť či si môže dovoliť tu hranicu prekročiť . Nedávno sa mi dostal do rúk článok, o plastike poprsia ktorú podstúpila mladá žena . Teraz nevie čo robiť , jej dcérka zomiera na rakovinu z toho dôvodu že ju kojila bohužiaľ s nekvalitnými implantáty . A ja sa pýtam prečo? Prečo si ženy pchajú do seba umelinu a ešte za ňu vyvalia toľké prachy . Sú ochotné drieť v robote ako mulice aby si zarobili na krásne 3jky . Sú ochotné vydržať tú bolesť, čo po operácií príde . Všetci dobre vieme že ženy za krásu dokážu trpieť , vydržia všetky možné operácie , rôzne bolesti tupé či ostré len preto aby sa cítili krásne . Takto si každá žena zdvihne sebavedomie a cíti sa skvelo , príťažlivo . V tejto dobe je to možno už aj trápne a nemiestne písať o tejto téme , keďže skoro každá 10 žena už podstúpila plastiku alebo ju len podstúpi . Táto doba si to evidentne žiada a veľa žien tomuto ,,čaru“ podlieha . Viem že chceme byť krásne , neodolateľné no hlavne by sme sa mali cítiť dobre a najskôr páčiť sa samy sebe a nie druhým. Ja sama som plochá ako palacinka D a tiež sa niekedy cítim zle , hlavne vtedy keď prejde okolo mňa 15 ročná kočka a viem že ona túto vec nebude nikdy riešiť . No raz mi povedal jeden starý známy peknú vetu ktorú zacitujem : ,,Ľudia samy nájdu na tebe niečo výnimočné , a budú si to vážiť .“ A preto nevidím zmysel vo všetkých skrášlovacích procedúrach . Človek sám o sebe je dokonalá bytosť , a každý jeden je jedinečný , originálny . Či to budú krásne ryšavé vlasy , hnedé oči , úzke červené pery , krásne ruky či znamienka /pehy je to jedno, si krásny človek nie len navonok ale aj vo vnútri . Baví ma tvoj ostrý humor , tvoj prízvuk reči , nenormálne chytľavý smiech , mimika tváre , gestá . Som rada v tvojej blízkosti , vieš ma pobaviť za každých okolností , vieš mi poradiť aj vynadať No aj preto ťa mám rada pretože si jedinečný a prirodzený .

 Blog
Komentuj
 fotka
menoapriezvisko  8. 2. 2012 22:42
veľmi pekné
 fotka
stenatko  8. 2. 2012 23:32
Nič zlé na plastikách nevidím, pokiaľ nie sú životu nebezpečné, ako si spomínala hore to dievča s rakovinou. Nech sa každý skrášluje, keď chce, to že je to nevkusné, alebo prehnané, to už je vec dotyčnej/dotyčného vkusu.
 fotka
marfushka  9. 2. 2012 11:57
Keby sa všade všetko neretušovalo a z každej strany by sa nevalili požiadavky na krásu a dokonalosť a dávali by sa do popredia iné hodnoty,a tie sa oceňovali, bolo by to podľa mňa úplne inak. A ľudia by boli oveľa šťastnejší. Lenže takto to dopadne tak, že každá neviem koľká podstúpi plastiku.. Tá voľnosť- dostať sa k informáciám,všetkým možným článkom o kráse a neviem o čom je niekedy na škodu.
 fotka
marfushka  9. 2. 2012 12:10
@stenatko tiez na nich nic zle nevidim, ked jej to psychicky pomoze, ale zas odtial potial..



ale nech ludia ziju v normalnosti, prirodzenosti a reaguju na nu, nie v dokonalom svete co sa tyka krasy..keby sa radsej v inom chceli ludia zdokonalovat.



inak ptm cuduj sa svete ze je tolko depresii, anorexii.....
 fotka
mkamka  11. 3. 2012 18:36
 fotka
santoss  5. 11. 2012 14:30
Krasa je dobra vec. Ved robi prvy dojem a ten sa robi iba raz. Osobne nemam rad priblble prsane. Ale to je uz asi klise, hovorit o vnutornej krase. Ale mam rad, ked mozem byt s dievcatom, len tak byt a citit, ze je vedla mna. A Ty nevyzeras ako skrata. Urcite su ludia, co su radi s Tebou a nie iba s Tvojimi prsiami, aj keby si ich mala obrovske . A predpokladam, ze aj Ty to citis tak. A mne sa napriklad pacia sportove typy.
 fotka
baka28  6. 11. 2012 01:31
@santoss dakujem za nazor pekne si to napisal no nebolo to myslene presne na mna ale celkovo . Ja uz v mojich rokoch neriesim ziadne prsia proste su take ake su a hotovo Ludia ma beru taku aka som a citim sa mezdi znamymi fantasticky Inak sportove typy(chlapi) sa lubia aj mne
Napíš svoj komentár