Tak jeden z mojich najnovších zážitkov , s ktorým sa mám zdôveriť. Keďže mi je fakt blbé , že by som sa mala s tým zdôverovať nejakému papieru , tak prečo nie tu, možno si to jeden z vás prečíta a zasmeje sa .

Jeden pekný deň, ktorý mal veľa zvratov. Krásne poobedie s partiou , kedy sme zažili nový adrenalín...že išli sme na "zmrzlinu" ... iste. Ak by sa dalo zo zmrzliny omámiť ( viete ako to myslím dúfam) , tak by sme mali šťastie lebo by to nebolo proti zákonu.
No , ale ide o to , že ako sme sa s kamarátkou vracali večer domov .. tak mne tu strašne trebalo na záchod. Tak doma som nemohla , lebo sa maľovalo a na hajzel by som sa kvôli tomu nedostala. Pred tebou panelák , za tebou panelák , vedľa teba no proste všade. Tak čo len urobiť? Všade tma , ani živej duše. Hmm tak seriem na to treba mi ? Treba ! Tak šup na trávičku vedľa paneláčik.
Nohavičky dole už len potlač ..a zrazu nad tebou svetlo rozsvieti ťa. Aajaaj čo len teraz ? Nado mnou okno otvorené , ale nevadí rychlo pokračujeme ďalej to si nikto nevšimne. Neďaleko duša tvoja zo smiechu až plače ..a akoby ešte nestačilo zrazu ľudia začali sa objavovať.
No okey , šak ja som už skončila , rýchlo nohavice hore a pokračujeme v ceste.
Ponaučenie: radšej to vydržte , lebo pri pekelnom šťastí to skončí veľmi zle.

Btw nemyslíte si o mne nič zlé , ale mne vážne trebalo , a predsa poznáte ten pocit na "nezaplatenie".

Domča.

 Záchod
Komentuj
Napíš svoj komentár