Milý Čitateľ!

    V prvom rade Ti chcem poďakovať, že (ako už Tvoje ctené meno napovedá) čítaš. Bol by som však rád, keby si čítal viac a pozornejšie. Uvedom si prosím, že nečítaš príbalové letáky liekov, ale do slov zhmotnené emócie a názory ozajstných ľudí – Písačov. To však nemusíš brať do úvahy až príliš. Nehanbi sa vykašľať sa na Písača, nachádzať vlastné významy a spájať text so svojím životom a pocitmi. Zverejnený text patrí všetkým. No snaž sa, prosím, automaticky nestotožňovať Tvoje významy s tými Písačovými, lebo sa z Teba môže stať Chronický Interpretač.

    Chronickým Interpretačom odkazujem, že vždy majú pravdu, lenže tá pravda je ich a nemusí sa zákonite zhodovať s pravdou Písača a iných. Ale to vôbec nevadí. Písačovi určite lichotí, že „mhmm, slovným obrazom „hlučné mlčanie“ autor bravúrne navrstvil významovú juxtapozíciu exponovania expanzie existenčnej krízy a excentrického experimentu s exkréciou svojich expedovaných spomienok“. Ale v skutočnosti mu to možno len sedelo do rytmu básne. Netreba za každým zatrepotaním modrej záclony hľadať smútok z rozchodu.

Každopádne, prosím neprestávajte čítať!


S úctou: Písač




______________
ban.sky na FB

 Pseudoblog
Komentuj
 fotka
emulienkaa  31. 10. 2016 00:08
...toto by mal každý Písač ukázať svojmu Čítačovi pri tých dnes už tak bežných snahách o buď extravtipný, alebo superponižujúci, alebo akokoľvek inak lenhlavneznevažujúci komentár Čítača na to, čo píše Písač.
a ja sa hlásim, že budem medzi prvými týmito Písačmi, ďakujeme Ti za tento článok, drahý Písač

s úctou Tvoj verný Čítač
Napíš svoj komentár