Netvrdím, že bežné miesta na rande sú otrepané. Aj keď po čase, možno trochu. Zo začiatku vzťahu je predsa také romantické, pozerať vo dvojici film v kine a v tme sa držať za ruky prípadne niečo viac. Aj vzájomné kŕmenie sa pizzou alebo hocijakým iným jedlom má svoje čaro. Dokým vám to samozrejme nespadne na obrus alebo na dokonale čisté oblečenie. A vodenie sa za ručičky po meste? Nech každý vidí, aký sme spolu šťastní a zaľúbení. Áno, všetko toto je krásne.
Ale kam sa vybrať, keď chcete vybočiť zo zabehnutých koľají a prísť s niečím netradičným?

LET BALÓNOM

Predstavte si ten úchvatný výhľad. Celé mesto sa rozprestiera pod vami ako na dlani. Nechávate sa unášať vánkom do neznáma. Samozrejme, že raz pristáť musíte. Ale ten pocit slobody, nespútanosti. Vietor vo vlasoch, možno aj čerstvý vzduch, či lietajúce vtáky. Každý túži predsa prekonať gravitáciu.
Po boku svojej polovičky, ktorá vás bude túliť k sebe, pretože vy máte strach z výšok. A muži majú tendenciu chrániť nás. A my, milujeme ich silné ramená, kde sa cítime vždy v bezpečí. V balóne sa potreba bezpečia ešte zvýši. O to silnejšie sa budete k sebe túliť. Horší prípad nastane, ak má strach z výšok váš milovaný. Vtedy ho na len balónom nenahovoríte, nech by ste sa snažili akokoľvek. Niektorí muži, ostávajú radšej nohami pevne na zemi.
A verte, že toto rande by urobilo vietor nielen vo vlasoch, ale aj v jeho peňaženke.

PAINTBALL

Určite ste to všetci videli v amerických filmoch. Vyzerá to ako dobrá zábava. Tak prečo si to nevyskúšať na vlastnej koži? Milovníci adrenalínu si prídu na svoje. Skrývanie sa pred protivníkom. Áno, tentoraz budete proti sebe bojovať a vyhýbať sa farebným bombám, ktorými vás chce váš miláčik zasiahnuť. A čo tak, trafiť ho priamo do srdca po druhý krát? Raz ste ho už zasiahli. Čarom svojej osobnosti. Ale presne mierená strela, ho bude viac bolieť. No nie je to lákavé? Verte však, že on vám to potom bude chcieť vrátiť. Vy budete so smiechom a krikom pred ním utekať a on vás nebude šetriť. S úsmevom na tvári vám zásah vráti. Veď je to len zábava. Hra kedy si môže dovoliť byť na vás trošku zlý. Všetko samozrejme z lásky.

AQUAPARK

Zbavte sa svojich zábran a ukážte sa mu v plavkách v plnej kráse. On vás predsa miluje takú aká ste. Aj bez množstva šminiek, ktoré sa do vodného sveta nehodia. Váš drahý bude očarený, vašou prirodzenosťou. Atrakcie parku vás zabavia po celý deň. Smiech a dotyky vás zblížia ešte viac. Ak si vo vode bude príliš dovoľovať, jednoducho ho ponorte pod hladinu. Nech si to nechá na večer. Predsa len, v okolí je množstvo detí. A vy nechcete mať na ne zlý vplyv. Či áno?
Nie, odkradnúť sa na toalety nie je dobrý nápad. To mi verte.
Nemáte radi vodu, alebo neviete plávať? Aj pre vás mám riešenie. Zoo alebo lunapark. V prvom prípade sa poprechádzate a nakŕmite zvieratá. V tom druhom, si môžete dať preteky na autíčkach. Nech konečne vidí, že aj ženy dokážu byť skvelými vodičkami! Prehru mu potom osladíte cukrovou vatou, alebo iným spôsobom.

HORY

Žiť na Slovensku a nevidieť aké krásy ponúka je veľká chyba, ba až hanba. Je toľko príležitostí kam sa vybrať. Či to bude iba prechádza po prírode, na hrad, či k nejakému jazierku je to vytrhnutie zo stereotypu mestského života. Budete očarení tichom prírody.
Viem, turistika nie je šálkou kávy každej ženy, ale ak prekonáte samú seba, výsledkom bude nielen krajšia postava ale aj dosiahnutie vrcholu. Nie, nie takého. Aj keď aj tu sa zapotíte. Ten pocit, že ste dokázali vyjsť až do cieľa a úsmev vášho drahého bude na nezaplatenie. A to, ako vás bude ochotne ťahať za ruku a prehovárať vás, že je to už iba kúsok (pričom je to ešte vyše hodiny šlapania) do toho hnusného kopca, vás znova iba zblíži. Ak som vás nepresvedčila na turistiku, stačí vziať bicykel. Kolesá vás už niekam zavezú. Nezabudnite na prilbu. Áno aj ja v nej vyzerám príšerne.

STANOVANIE

Ďalšia možnosť pre milovníkov prírody. No čo môže byť viac romantické ako ležať spolu zakuklený v jednom spacom vaku v prírode? Desia vás strašidelné zvuky noci a množstvo hmyzu? Nemyslite na to. Vychutnávajte si blízkosť svojej lásky. Nie je vám nejako horúco? Ak nie, tak iba bude.
A nebojte sa medveďov. Máte pri sebe predsa svojho ochrancu.
Viac než jednu noc takto asi nezvládnete, ale vytrhne vás to zo stereotypu. A o to ide. Nočné dobrodružstvá si zamilujete.

KNIŽNICA

Nakoniec niečo pre pokojnejšie povahy. Zdá sa vám to nudné? Vôbec nie. Police zo stovkami zaprášených kníh. Nečítate? Vo dvojici je to celkom príjemné. Však on si môže pozerať obrázky. Ale nielen preto sa tam chodí.
To božské ticho je upokojujúce. Vy ho však narušíte. Riziko odhalenia, to je na tom to zábavné. Zašiť sa niekam za police, kde vás neuvidia prísne knihovníčky. A môže začať študovanie. Tentoraz však budete študovať samých seba. A čo, že občas zhodíte nejakú tú knihu na zem.
A pozor, police sú niekedy dosť labilné. Teda aspoň v našej knižnici.

Je množstvo možností kam sa vybrať. V podstate je jedno kde ste, hlavne že ste spolu. Ale ak si chcete svoj vzťah spestriť môžete sa inšpirovať mojimi návrhy. Alebo ísť na výstavu, do múzea, na motokáry, do tanečného klubu, či len tak si spraviť romantiku u vás doma. Záleží od vášho rozpočtu.

Máte ešte nejaké iné návrhy?

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  17. 3. 2016 17:15
To si písala ty?
Napíš svoj komentár